çalışmalara yeni başlayanlar buyrun

memnun oldum gizem bende 5 yıllık evliyim kaç yaşındasın bebek düşünüyomusun

memnun oldum gizem bende 5 yıllık evliyim kaç yaşındasın bebek düşünüyomusun

bende sevindim baharcım evet düşünüyorum ama sanırım bi sorunum varr.. Prolaktin hormonu yüksekliğine (hiperprolaktinemi) neden olan hipofiz bezi hastalıklarında da şikayetler adet gecikmesi ve göğüslerden süt gelmesi olarak görülmektedir. (Alıntıdır..) yaa bende bu olay olmuştu daha geçen hafta pazar günüüü... acaba bu yüzden gecikme olabilir mi..?

bazı kadınların böyle bi sebepten dolayı adet geçikmesi olduğunu duymuştum hormon değişiminden kaynaklanıyodur büyük bir ihtimal.kaç yaşındasın.evlilikten önce adet düzensizliğin oluyomuydu

bazı kadınların böyle bi sebepten dolayı adet geçikmesi olduğunu duymuştum hormon değişiminden kaynaklanıyodur büyük bir ihtimal.kaç yaşındasın.evlilikten önce adet düzensizliğin oluyomuydu

20 yaşındayım cnm..evet adet düzensizliğim vardı..evlenince 1.5 sene yasmin d.k hapı kullandım daha yeni 1.5 ay oldu bırakalı.. düzenliydi yani.. bilemiyorum yaa kafam karıştıı..

kıslarrr burda moral bosmak yok kafa dağıtma yerimizzz ok? herşey güsel olucak Allah 'ın isniyle

inşallah moral bozmuyorum ama git gide ümidim kesilmeye başladı arkadaşlar.ben 17 yasında evlendim ilk 6.ayımda bir gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı evliliğimin 2.senesinde tekrar hamile kaldım 9.aya kadar herşey yolunda gitti ve kordon dolanmasından dolayı bebeğimi kaybettim sezeryanla oldu doğumum.temmuz ayında ise tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim laporoskopiyle açıldı 3 aydır bekliyorum yine olmuyo ne yapıcağımı bilmiyorum

bilmiyorum canım tekrar hamile kalmak istediğimde yumurtalıklarımında çatlamadığını söyledi doktor pazartesi kontrole gidicem insallah sonumuz hayırlı olur.bu arada soğan suyunada başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…