- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi Yesilintonu
Ben sizin gibiydim bir ara. Ki ben gerçek bir işkoliğim. Sonunda rastgele yaptırdığım bir tahlilde B12 eksikliği varmış. Tabii siz sakın ilaca dayanmayın aman diyim. Bir kan tahlili yaptırın, iş hayatından bağımsız. Çalışırsınız, çalışmazsınız o sizin bileceğiniz iş. Ben çalışmadan duramam. Çalışmayı seviyorum. Ama herkes sevecek, iş hayatına uyum sağlayacak diye bir kaide de yok sonuçta.
Ama anlattığınız durum hafiften depresyon belirtisi gibi göründü. Bir uzmanla görüşün isterseniz.
Bir de size tavsiyem gençken çalışın. Eşinizle aranız bozulabilir, Allah gecinden versin eşiniz vefat edebilir. Her şeyden önce babasından, annesinden, eşinden ayrı bir kadının ekonomik gücünün olması bence çok önemli. İnanın şu anki depresif halinizi attığınızda pişman olursunuz çalışmadığınıza
Ama anlattığınız durum hafiften depresyon belirtisi gibi göründü. Bir uzmanla görüşün isterseniz.
Bir de size tavsiyem gençken çalışın. Eşinizle aranız bozulabilir, Allah gecinden versin eşiniz vefat edebilir. Her şeyden önce babasından, annesinden, eşinden ayrı bir kadının ekonomik gücünün olması bence çok önemli. İnanın şu anki depresif halinizi attığınızda pişman olursunuz çalışmadığınıza