- Konu Sahibi VuslataDair
-
hiç düşünme canım çalış. çocukların okullu zaten. ihtiyacın da var. gözün arkada kalmaz. he hamlamış olabiirsin. olsunn git çalış dene. alışırsın. açılırsın. baktın düzenin iyi çocukların zaten büyümüş devam edersin. yok çok mu zorlandın durumun düzelince çıkarsın işten.
millet ihtiyacı olunca bebeğini sütten kesip ağlaya ağlaya gidio işe. Allah yardım etsin. sneinkiler okullu kocaman. kalbin rahat olsun. git çalış.
haklısınız birde işin bu yönü var değil mikesinlikle çalışmalısın
eski konularına bakarak söylüyorum
ne olur nolmaz kendini garanti altına al bence..
merhabalar
benim sizlerden fikir almak istediğim konu şu: iki kızım da okula başladı ve öğlenci. eşim yurtdışında görevli ödemelerimiz var ve önümüzde ki 3 ay extradan sıkışık bir durum söz konusu. bir tanıdığımız haber verdi özel bir şirkette boş bir pozisyon için. maaş da dolgun. kızlarıma yarım gün çok makul fiyata bakabilecek birisinide buldum bu kişi 10 yıllık komşumuzun kızı yani gözüm arkada kalmaz inşallah. ama tereddütlerim şunlar
1) eşim izin vermedi ama ısrar edersem razı olur
2)yaklaşık 10 yıldır ev hanımıyım bekarken çalışıyordum zorlanacak mıyım bilmiyorum
3) kızlarımı nasıl ikna ederim üzülürler mi acaba diye düşünüyorum fakat sadece 4 saat bensiz kalacaklar 8 de ben 12 de onlar çıkacak evden ve beraber dönmüş olacağız eve üstelik geç kalkıyorlar bazen okula 1 saat kala uyanıyorlar:)
4) eşim bu ödemeler için beni suçluyor ona göre sebeb benim savurganlığım oysaki gününde yatmayan maaşlar batırdı beni en azından onun gözünde temize çıkmak olacak benim için bu ödemeleri kapatmayı çok istiyorum lütfen objektif olarak bana fikirler verir misiniz sizce ne yapmalıyım?
merhabalar
benim sizlerden fikir almak istediğim konu şu: Iki kızım da okula başladı ve öğlenci. Eşim yurtdışında görevli ödemelerimiz var ve önümüzde ki 3 ay extradan sıkışık bir durum söz konusu. Bir tanıdığımız haber verdi özel bir şirkette boş bir pozisyon için. Maaş da dolgun. Kızlarıma yarım gün çok makul fiyata bakabilecek birisinide buldum bu kişi 10 yıllık komşumuzun kızı yani gözüm arkada kalmaz inşallah. Ama tereddütlerim şunlar
2)yaklaşık 10 yıldır ev hanımıyım bekarken çalışıyordum zorlanacak mıyım bilmiyorum
3) kızlarımı nasıl ikna ederim üzülürler mi acaba diye düşünüyorum fakat sadece 4 saat bensiz kalacaklar 8 de ben 12 de onlar çıkacak evden ve beraber dönmüş olacağız eve üstelik geç kalkıyorlar bazen okula 1 saat kala uyanıyorlar:)
4) eşim bu ödemeler için beni suçluyor ona göre sebeb benim savurganlığım oysaki gününde yatmayan maaşlar batırdı beni en azından onun gözünde temize çıkmak olacak benim için bu ödemeleri kapatmayı çok istiyorum lütfen objektif olarak bana fikirler verir misiniz sizce ne yapmalıyım?
merhabalar
benim sizlerden fikir almak istediğim konu şu: iki kızım da okula başladı ve öğlenci. eşim yurtdışında görevli ödemelerimiz var ve önümüzde ki 3 ay extradan sıkışık bir durum söz konusu. bir tanıdığımız haber verdi özel bir şirkette boş bir pozisyon için. maaş da dolgun. kızlarıma yarım gün çok makul fiyata bakabilecek birisinide buldum bu kişi 10 yıllık komşumuzun kızı yani gözüm arkada kalmaz inşallah. ama tereddütlerim şunlar
eşinin bazı huyları beni çok üzüyor. Mesela para konusunda sana bu dedikleri. Sen yıllarca kızların sorumluluğunu yüklendin ki bu çok ciddi bir sorumluluktur. Kayıtsız şartsız eşine güvendin. Son hatasına kadar. Neyse o da geçti.
Onu hiç bunaltmadın. Her zaman en büyük desteği oldun. Gencecik yaşında yom bekledin. Bütün bunlar olurken bu hesabı sormak ona yakışmamış.
Neyse arkadaşım konuya gelince...
çalış tabi. Ihtiyacın olmasa da çalış. Bu sana iyi gelecek. Biraz zedelenen özgüvenini de yeniden kazanacaksın.
çocukların büyük ve inan bana büyüdüklerinde çalışsaydın diyeceklerdir sana.
Inan biraz yorulacaksın ama kendini daha iyi hissedeceksin. Daha mutlu daha güvenli bir sena olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?