çalışmalı mıyım?

belki de sen çalışırsan eşin eline koz geçeceğinden korkuyordur. ben de hatırladım konularını o zaman da demiştik mutlaka çalış diye. ihtiyacın olmasa da çalış kendi ayaklarının üstünde dur çocukların da büyümüşler maşallah.

merhaba
tüm yazann arkadaşlara teşekkür ederim bir arkadaşımız eşin dönmüyor muydu diye yazmış. döneceğine dair çalışmalara başlamışlar öyle söyledi. fakat döndüğünde de bu maddi konulardan aramızda çok tartışma çıkacağı kesin. orda kaldığı sürece burda hiçbirşeyin fiyatını bilmediği halde ahkam kesti hep. yediği zeytine kadar şirket tarafından karşılanan eşim benim burda har vurup harman savurduğumu düşündü ki gerçekten öyle birşey yok maaş gününde yatmadığında kira ve diğer ödemeler kapıya dizildiğinde ne yapacağım tabii ki birikimimizden bozup harcayacağım değil mi? e ben de bunu yaptım ama duymadığım laf kalmadı. nitekim geldiğinde de belki aylarca söylenecek. çalışarak sanırım bu durumu da bir şekilde atlatmış olacağım bilmiyorum. tüm yazan arkadaşlar çalış demişler sağolun inşallah hakkımda hayırlısıysa çalışacağım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah amin

Eşin sana teşekkür etmeli. Böyle bir eşe sahip olduğu için de ne kadar şanslı olduğunun farkına varmalı.
Eğer bunları farkedemiyorsa da hiç üzülme. Zamanla anlayacaktır zaten.
Geldiğinde iş için belirli bir düşünceniz var mı, yoksa iş mi arayacak. Eğer yoksa sıkıntılı bir süreç olacaktır. Şimdiden girişimlere başlanılsa iyi olur

canım arkadaşım düşüncelerin için çok sağol. ama eşime sorsan maalesef beni beğenmez. eleştririr durur
kendisi sağlamcıdır iş konusunda yaş tahtaya basmaz canım işini ayarlamadan asla gelmez o buraya. iş konularınıda bana pek anlatmaz açıkçası. inşallah zamanla farkeder zamanla düzeliriz benim de tek umudum bu hayırlısı rabbimden amin

Sen çok büyük bir sorumluluk üstlendin. Kendi başına iki tane pırıl pırıl evlat yetiştirdin. Eğer bunu da görmeyecekse bırak ne düşünürse düşünsün umursama.
Ben ailemle birlikte çocuklarımı büyütürken zorlandığım zamanlar oldu. Oysa sen, kimseden destek görmeden harika bir iş başardın. Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Bundan sonra hep birlikte çok mutlu olun

sağol canım benim allah bin defa razı olsun teşekkür ederim canım rabbim yardımcın olsun her konuda amin

benim bu konudaki temel objektif görüşüm, bu toplumda daha çok incitilen ezilen risk altında maddi manevi sömürülen kadın olduğundan, çalışması erkeğin çalışmasından bile önemli. sizin durumunuzda ise çalışmak için en uygun koşullar oluşmuşken, çalışmamak hata olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…