- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.598
- 448
Aynısını ben de yaşadım canım. Uzunca bir süre çalışmadım. Eşim de çalışmadı hatta yedik içtik gezdik. Hayat öyle güzeldi kibence insanın kendisini bir süre toparlaması, kendine dönmesi, manevi ihtiyaçlarını belirleyip bunlara yönelmesi gerekiyor. uzun süreli bir çalışma hayatından sonra insanın bir süre sadece kendine ve sevdikleriyle geçireceği vakte odaklanması gerektiğini düşünüyorum, kafayı toparlayınca tekrar çalışmaya dönülebilir :)
ben böyleyim en azından. ama istifa edemiyorum heheh onlar gönderirse kıdem tazminatı alırım çünkü![]()

Allah yardımcın olsun canım. Uyku düzeni çok nazlı bir şey biliyorum ve senin düzenin düzensizlik üzerine kurulmuş.Devamli olarak gece vardiyasinda calisiyorum. Aksam 19:00 sabah 7 arasi isteyim. Haftanin 3 gunuyle tam zamanli olan bir is. 3 gun cok az ve rahat gorunse de kazin ayagi oyle degil. O gece vardiyasi yok mu, insanin omrunu curutuyor. 3 gece calisiyorum ama 5 gun harciyorum. Niye? Cunku her zaman uykum var, uykumu alamiyorum. Calismadigim geceler uyuyamiyorum, uyuyunca ertesi gun 15-16:00'ya kadar uyanamiyorum. Surekli yorgunluk, surekli uykusuzluk hali. Felaket. Pozisyon bulabilirsem gunduze gececegim.
Neyse. Bir de okulum var, yuksek lisans yapiyorum. Iste bunlar benim hayatimi elimden aliyor. Duzgun is saatlerim ve diger yetiskinler gibi okulsuz bir hayatim olsa bu kadar sorun olmazdi sanirim benim icin.

İnşallah emeklerinin karşılığını bulup rahat edersin. Sık dişini sonunda hayır var gibime geliyor