- 2 Nisan 2013
- 492
- 103
- 123
Bu tip insanlar böyle düşünüyor canım çalışmama isteğimizi zengin koca hayalinden sanıyorlar, öyle olsa da kime ne tabi ama benimki öye değil zengin koca arasam liseden sonra gelen ilk avukatla evlenirdim, okumazdım ve eşimle 3 sene konuşup evleneceğime başka koca bulur onunla evlenirdim. Kadınlar çalışssın ama Türkiye şartlarında her iş bize bakıyor eşlerimiz en anlayışlı insan olsa yardım etse yine de kadın sistemsel olarak daha çok yorulur eşine çamaşırları makinaya atarmısın, makina bitti asar mısın astıklarını katlar mısın diye komut vermen gerekiyor organize yine bize ait kaygı bize ait insanların kaldırabileceği yükler vardır kimilerinin psikolojisi ve bedeni kuvvetli olur evi çocuğu işi hiç şikayet etmeden halleder ama herkes böyle değil, belimde boynumda fıtık var, skolyoz var yine belimde, bedenim yıpranıyor en önemlisi de beynim.. Ben ot gibi yaşayım demiyorum ama şartlarını kendimiz seçebleceğimiz faydalı işler yapabiliriz ben tasarımcıyım örneğin kitap yazmak da istiyorum çok okuyorum ama imkan..YOK..Kadınlar bir yerde çalışmadan da var olabilirler ve ev hanımı olmak insanı değersizleştirmez..
çok haklısın