ben de bu yıl üniye yerleştim şehir dışına gidicem yiyeceğim yemekler belli hafta içi yemekhane hafta sonu da 320 gram ton balığı ( 2 x 160 şeklinde ) 320 gram 5.75 tl - bimden alıcam - bilmiyorsa böyle yesin dışardan gidip burger kingte bir yemeğe 20 tl vermesin .Merhaba kizlar.Atama bekliyorum buyuk ihtimalle olacak gibi duruyor.Olmasa da özelde is buldum hemen hemen kadrolu öğretmen maasi kadar.
Konu ailem... Beni bugune kadar buyuttuler , onlar soylemese bile ben zaten onlara para gönderirim.Ama surekli her gun "nilsu da para gonderir essek degil ya " , " nilsu okutur kardesini tek oglan ne de olsa "( bu arada kardesim universiteye gidicek bu sene , annem nilsu kardesine aylik bin tl gonderse evde yemek yapmaz oglum rahat eder her gun disarida yer diyor )
Kizlar para gondermek zoruma gitmez ,ben zaten onlar soylemese de gonderirim.Surekli soylemeleri hic hosuma gitmiyor.Nisanliyim ev almayi dusunuyoruz benim isim kesinlesince .Ileride cocuk olcak vs. Şu anda bin tl gibi bira rakami.gondersem de ileride nasil gonderirim kiKeske elimden gelse de gondersem .kardesimin okulu 6 yil .Baska bir kardesim de var o da seneye biticek okulu.Annem her gun nilsu ayda bin tl gonderse aysu bin tl gonderse ogluma da yeter bize de dedikce uzuluyorum
Offf uzuldum ya
Bakıcı tutsa daha karlıPara olarak gördüğü için .
Bekarken tüm maaşımı anneme verdim harcamadı biriktirdi yıllarca maaşım kadarda harçlık verdi bana .
Benim paramla 1 ekmek alınmışlığı yoktur.
Ama böyle aileleri görünce durup durup sarılmak istiyorum aileme.
Arkadaşım evlendi boşandı annesi bebeğe ben bakıcam dedi kızın tüm maaşını alıyo yemek kartınada el koydu . Primleriyle üstüne başına bişeyler alıp yol parası yapıyo. Alamadığı ay sabah akşam 5 km yürüyo ve annesi ben okadar çocuğuna baktım diyip hasır bilezik istiyo
kötü yoka düşmesini bekliyo sanırım
yszık diyorum böyle ailelere olmasalar daha iyi olurmuş
Aynen bu fikre katılıyorum. Anneni devre dışı bırakıp direkt kardeşinle halledersin yardım işini de yapacaksan.Ailenizin dile getiris şekli de hoş değil.. bence ben kardeşime harçlık yollayabildigim zaman olursa yollarım o ikimizin arasında diyin.. yardimci olmak başka okutup sponsor olmak başka..
1 ay 1000 değil de 900 gonderseniz sizden kötüsü olmayacak.. annesi babası var kardeşinizin.. hem çalışıp hem okuyabilir de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?