Merhaba hanimlar bugun is gorusmesine gittim ben is baska sehirde ama dolmusla 40 dakika falan neyse ise alindim sozlesme imzalandi diplomami orda biraktim yasadigimiz sehre geldik ve gidecegim vasitayi ayarlamak icin duraklara gittigimizde guzergahlarinin degistigini öğrendim baska yerden kalkiyormus artik ve boyle olunca ben sozlesmeyi iptal edeyim dedim esime cunku okula gitmek icin 4 vasita degistirmem gerekecek güzergahlari degistigi icin.
Ben iptal edeyim deyince senin calismaya niyetin yok dedi esim bende ne alaka isi ben buldum sozlesmeyi de imzaladim ama terslik cikti güzergah degisince 4 vasita degistirecem ve 3.den 4.ye gecmek icin otobanda beklemem gerek simdi iyi ama kisin karanlik olacak giderken de gelirken de dedim. Yarin gidip diplomamı alalim dedim once kendin git dedi bende nasil kendim gideyim dedim(cunku mudur alacakti beni ise baslasaydim otobandan okul acilinca da ordan servis gelip alacakti beni) adam alacak ya seni dedi bende adam beni niye alsin isi birakmak icin gidiyorum sonra beni niye tekrar otobana cikarsin ordaki isini birakip dedim. Sonra neyse yarin gideriz tamam falan dedi ama ben cok icerledim kizlar.
Calismaya niyetin yok demesine sizce kim hakli?
Simdi de calismaya niyetim olmasa niye is arayayim dedim ben sana kotu bisey demedim ki yolu cekmek zor geldigi icin niyetin yok dedim diyorBir meşe kütüğü ile evlisiniz.
Çok üzgünüm.
Aslinda oyle biri degil sadece bi ise baslayip yarim birakinca sevmiyor ama benim elimde olan bisey degildi ki sonradan degisti olaylarO kadar çok denk geliyorum ki böyle kocalara,kadınlar para kazanmayınca onları yük olarak görüyorlar. Eşiniz de bu cinsten belli ki işten vazgectiğinizi görünce öfkelenmiş size ondan böyle davranmış.
O olsa gidip gelirmis çünkü araban var dedim arabam varsa da iste agir calisiyorum dedi bende oraya gidip oturmicam 6 saat ders vericem dedimİşiniz nerdeyse oraya taşınmayı teklif edin. Bakalim kendisi kabul edecek mi başka ilden gidip gelmeyi
Aslinda oyle biri degil sadece bi ise baslayip yarim birakinca sevmiyor ama benim elimde olan bisey degildi ki sonradan degisti olaylar
Tamam işte taşınmayı teklif edin gitsin gelsin bakalım arabasıyla. 4 vasıta degistirerek başka ilde çalışmaya esini göndermeye bu kadar hevesli olan adamla evliliğinizi de bi gözden geçirin derim size deO olsa gidip gelirmis çünkü araban var dedim arabam varsa da iste agir calisiyorum dedi bende oraya gidip oturmicam 6 saat ders vericem dedim
Simdi de konustuk gucume gitti boyle demen dedim ben sana kotu bisey demedim ki diyo ben mi alinganimYarım bırakmayı sevmiyorsa size bi araba alsın siz de süreci tamamlayın. Savunmaya geçtiniz ama okuyunca böyle anlaşılıyor konusahibi.
bir başla insanlar başka şehirden şehire gidiyor iş icin... fazla rahatsiniz. En azından daha iyisini bulana kadar gidinMerhaba hanimlar bugun is gorusmesine gittim ben is baska sehirde ama dolmusla 40 dakika falan neyse ise alindim sozlesme imzalandi diplomami orda biraktim yasadigimiz sehre geldik ve gidecegim vasitayi ayarlamak icin duraklara gittigimizde guzergahlarinin degistigini öğrendim baska yerden kalkiyormus artik ve boyle olunca ben sozlesmeyi iptal edeyim dedim esime cunku okula gitmek icin 4 vasita degistirmem gerekecek güzergahlari degistigi icin.
Ben iptal edeyim deyince senin calismaya niyetin yok dedi esim bende ne alaka isi ben buldum sozlesmeyi de imzaladim ama terslik cikti güzergah degisince 4 vasita degistirecem ve 3.den 4.ye gecmek icin otobanda beklemem gerek simdi iyi ama kisin karanlik olacak giderken de gelirken de dedim. Yarin gidip diplomamı alalim dedim once kendin git dedi bende nasil kendim gideyim dedim(cunku mudur alacakti beni ise baslasaydim otobandan okul acilinca da ordan servis gelip alacakti beni) adam alacak ya seni dedi bende adam beni niye alsin isi birakmak icin gidiyorum sonra beni niye tekrar otobana cikarsin ordaki isini birakip dedim. Sonra neyse yarin gideriz tamam falan dedi ama ben cok icerledim kizlar.
Calismaya niyetin yok demesine sizce kim hakli?
Aynen birde cocuk dusunuyoruz hamile kalirsam nasil gideyim karda kışta4 araba değiştirerek işe kaç saatte gidilir. Göze alınacak gibi değil haklısınız.
Aynen yolu goze almistim ama ben 2 aracla gidicem saniyordum bugun 4 araca cikti birde otobanda beklemesi varHatta başka konu açmıştınız bende izmitte oturuyorum siz adapazarı izmit çalışcaktınız yani çok uzak değil ama yakın bir mesafede değilki sonuçta o kadar yolu göze alımşsnz çalışcaktınız aksilik olunca vazgeçmişsiniz eşiniz düşünmeden konuşmuş tabi haklısınız kırılmakta
Aynen birde duraklarda bekleyecem araclarin gelmesiniEeee abla bence sen al arabayi, esin de servisle ya da metrobusle gelsin gitsin. Deli mi ne 4 vasita en az 2-3 saat demek!
Yol ucreti gunluk 25 lira olacakti yemek okuldan aylik en az 500 yola gidecektiAnladığım kadarıyla ücretli öğretmenlik yapacaksınız.
Günde 4 vasıtaya vereceğiniz yol parasına değecek bir iş değil malesef. Tabi yol ücretleri sizin orda nasıl bilmiyorum ama ben burda 4 vasıta değiştirsem günlük 15 liraya gelir nerdeyse. E bunun yemesi içmesi de var, astarı yüzünü geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?