• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Calismaya niyetim yokmus

Aynen birde cocuk dusunuyoruz hamile kalirsam nasil gideyim karda kışta

Peki tek maaş ile nasil çocuk bakacaksiniz? Millet af edersiniz tuvalet kağidi bile zor aliyor.

Ve evet bencede çalişmaya gözünüz yok. Ortada hamilelik bile yok ve onu bile bahane ediyorsunuz. Farkli alternatifler bile bulmak istemiyorsunuz. Hemen sözleşmeyi iptal ettirmek istiyorsunuz.

Ki bence bir sözleşme öyle kolay iptal olmaz. Siz bilirsiniz fakat herkes iş ararken siz denemeden hemen iptal etmeniz bana tuhaf geliyor. Daha henüz kiş olmadi, kar yok. Bir deneyin. Bir baktiniz iş arkadaşiniz ile beraber gidersiniz. Eğer cidden olmuyorsa birakirsiniz.

benin eşim aşırı kıskanç. kendi oturduğumuz apartmanın merdivenlerini sileyim dedim pazar paran çıkar falan. vallahi etrafta kafama fırlatacak şeyler arıyordu:))) değil çalışmak beni tanımadığım adam otobandan alacak vs.vs.vs.vs. saka gibi ya nasıl bir esin var anlamadm. çalışma evinde otur ne oluyor ki çalıştığın zaman. eşin neden erkek olmuş acaba?

Bana eşinizin davranışı tuhaf geldi. Kendinin zaten sizi düşünüp vazgeçmenizi söylemesi gerekirdi. 4 vasıta çok fazla.

Peki tek maaş ile nasil çocuk bakacaksiniz? Millet af edersiniz tuvalet kağidi bile zor aliyor.

Ve evet bencede çalişmaya gözünüz yok. Ortada hamilelik bile yok ve onu bile bahane ediyorsunuz. Farkli alternatifler bile bulmak istemiyorsunuz. Hemen sözleşmeyi iptal ettirmek istiyorsunuz.

Ki bence bir sözleşme öyle kolay iptal olmaz. Siz bilirsiniz fakat herkes iş ararken siz denemeden hemen iptal etmeniz bana tuhaf geliyor. Daha henüz kiş olmadi, kar yok. Bir deneyin. Bir baktiniz iş arkadaşiniz ile beraber gidersiniz. Eğer cidden olmuyorsa birakirsiniz.
Esim müteahhitlik yaptigi icin maddi durumumuz iyi o yuzden ise girmistim zaten bana kalan parayi umursamadan farkli alternatif baktim ama daha yuksek yol ucretleri odemem gerekecek ve calistigima degmeyecekti. Muduru de aradim yarin gelip iptal edebilirsiniz 4 vasita cokmus gercekten deyip anlayisla karsiladi.ise basladiktan sonra çıkamam cubku ogretmenlik yapicam ve ders yılının ortasinda hadi ben cikiyorum diyemem

benin eşim aşırı kıskanç. kendi oturduğumuz apartmanın merdivenlerini sileyim dedim pazar paran çıkar falan. vallahi etrafta kafama fırlatacak şeyler arıyordu:))) değil çalışmak beni tanımadığım adam otobandan alacak vs.vs.vs.vs. saka gibi ya nasıl bir esin var anlamadm. çalışma evinde otur ne oluyor ki çalıştığın zaman. eşin neden erkek olmuş acaba?
Esim cok kiskanc degildir bende calismak istiyordum evde sıkıldım ama birakmak zorunda kaldim

4 + 4 yani toplam 8 vasıta mı? Toplam süre ne peki bunlar için? Bir de anlamadım günde bu kadar para verirseniz size ne kalacak? Arabayla gitmek de kolay değil bence yakıt masrafı çok. Bana eşiniz saçmalamış gibi geldi. Başka iş arayın en iyisi.

4 + 4 yani toplam 8 vasıta mı? Toplam süre ne peki bunlar için? Bir de anlamadım günde bu kadar para verirseniz size ne kalacak? Arabayla gitmek de kolay değil bence yakıt masrafı çok. Bana eşiniz saçmalamış gibi geldi. Başka iş arayın en iyisi.
Evet gunde 25 30 lira civari yol parasi tutacak maas 2200

Evet gunde 25 30 lira civari yol parasi tutacak maas 2200
Vakit geçirmek ve mesleğinizi sevdiğiniz için çalışmak istiyorsunuz sanırım .Ihtiyactan olmadığı için en mantıklı kararı vermişsiniz .
Eşiniz düşünmeden söylemiş üstünde durup moralinizi bozmayın.Belki farklı şekilde ulaşımı denemeniz acısından söylemiştir.Zira maddi durumunuzda zorluk yoksa çalışsanız ne olacak çalışmasanız ne yani.
Bir anda ağızdan çıkan sözlere canınızı sıkmayın.Insaniz istemeden birden çıkar sözler

Konu sahibinin eşi bencil ama sizinki de pek matah değil. Buraya övünerek yazmışsınız ama bilin istedim.

Vakit geçirmek ve mesleğinizi sevdiğiniz için çalışmak istiyorsunuz sanırım .Ihtiyactan olmadığı için en mantıklı kararı vermişsiniz .
Eşiniz düşünmeden söylemiş üstünde durup moralinizi bozmayın.Belki farklı şekilde ulaşımı denemeniz acısından söylemiştir.Zira maddi durumunuzda zorluk yoksa çalışsanız ne olacak çalışmasanız ne yani.
Bir anda ağızdan çıkan sözlere canınızı sıkmayın.Insaniz istemeden birden çıkar sözler
Simdi tatliya bagladik zaten az once annesine anlatirken benim dusuncelerimi destekleyerek konustu

Ben çok bozulurdum ya. Çalışmaya niyetin yok demesine ayrı, 4 vesaitle gidilecek, karanlıkta otobanda beklenecek iş için kendisinin "canına yazık, yemişim parasını" demesini beklerdim.

4 vasitayla ise mi gidilir ya. Esiniz de, sozlesmeyi iptal etmek istediginiz icin burda size kizan uyeler de bir tuhaf.
Hemde adamın durumu iyiymiş
Çeksin karısının altına bir araba
4 araçla otobanlarda bekleyerek işe mi gidilir
Konu sahibi kızma ama var senin eşinde bir tuhaflık
Altın konunuzda da garip lafları vardı bu adamın
İşe başlayınca kendinize birikim yapmanız sizin menfaatinize olacaktır

Ben çok bozulurdum ya. Çalışmaya niyetin yok demesine ayrı, 4 vesaitle gidilecek, karanlıkta otobanda beklenecek iş için kendisinin "canına yazık, yemişim parasını" demesini beklerdim.
Sonradan benim gibi dusunmeye basladi

Hemde adamın durumu iyiymiş
Çeksin karısının altına bir araba
4 araçla otobanlarda bekleyerek işe mi gidilir
Konu sahibi kızma ama var senin eşinde bir tuhaflık
Altın konunuzda da garip lafları vardı bu adamın
İşe başlayınca kendinize birikim yapmanız sizin menfaatinize olacaktır
Altima araba cekecek kadar da iyi degil :) ehliyetimde yok zaten :) sonradan o da benim gibi dusunmeye basladi o anda niye oyle dedi anlayamadim ama

Back
X