Calismaya niyetim yokmus

benin eşim aşırı kıskanç. kendi oturduğumuz apartmanın merdivenlerini sileyim dedim pazar paran çıkar falan. vallahi etrafta kafama fırlatacak şeyler arıyordu:))) değil çalışmak beni tanımadığım adam otobandan alacak vs.vs.vs.vs. saka gibi ya nasıl bir esin var anlamadm. çalışma evinde otur ne oluyor ki çalıştığın zaman. eşin neden erkek olmuş acaba?

Bu mesajiniz aşırı cinsiyetçi. Ayrıca sizin eşiniz de size saygı duymayan bir insanmış. Fark etmediyseniz haberiniz olsun .
Kadınların ekonomik ozgurlugu olmak zorundadır. Bu bir lüks değildir. Kadının evde oturması ve kocasının ona bakması da bir lütuf bir lüks değildir.
Kadın, babasindan kocasindan oglundan ve toplumdaki her eril düşünce ve düzenden kendini ekonomik olarak ayiramadigi sürece ikinci sınıf insan olarak görülmeye ve davranılmaya ve hatta kiskanildigi için sevildigini sanmaya ve mutlu olmaya devam edecektir. Bu yazıktır.
Konu sahibi, ihtiyaciniz olmasa dahi dilerim ekonomik anlamda bağımsız olabileceğiniz bir iş bulursunuz.

Bu konularda eş desteği çok önemli oluyor , aynı durumu yaşamışız hemen hemen özel kolejde idari işlerde işe alındım 1 yıllık sözleşme yaptım. Ama bulunduğum yere çok uzak şehrin diğer ucunda yani otobüs tramvay tekrar tramvay 2 saati geçiyor servis var tsbi ama benim evimin civarına YOk srvise binmem için dolmuşla sabah 6 buçukta evdn çıkmam lazım ben yine de kabul ettim eşim aradı iş e başladığım ilk gün eğer servis olayını çözmüyorlarsa durmamalısın karışmak istememiştim ama bu şekilde şartları zorlama sen çalışmadan da geçiniyoruz lütfen hayatım konuş evimize gel dedi

Yani söylemek var söylemek var

Back