Calismaya niyetim yokmus

Esim müteahhitlik yaptigi icin maddi durumumuz iyi o yuzden ise girmistim zaten bana kalan parayi umursamadan farkli alternatif baktim ama daha yuksek yol ucretleri odemem gerekecek ve calistigima degmeyecekti. Muduru de aradim yarin gelip iptal edebilirsiniz 4 vasita cokmus gercekten deyip anlayisla karsiladi.ise basladiktan sonra çıkamam cubku ogretmenlik yapicam ve ders yılının ortasinda hadi ben cikiyorum diyemem

Asil bu zamanda mütahhit olmak cok zor. Maddi durumunuz iyi olabilir fakat bir kac ay icinde bile degisebilir bu.
Sene ortasinda gayet gidebilirdiniz. Yeni yillin baslangincinda mesela. Yani deneyebilirdiniz. Bir iki hafta olsa bile. Yada baska bir yol arayisina gidebilirdiniz.

Her neyse, bu is olayini bence ciddi alin. Sizin icin en iyisi calismaniz. Bebek icin para biriktirirsiniz hic degilse.

benin eşim aşırı kıskanç. kendi oturduğumuz apartmanın merdivenlerini sileyim dedim pazar paran çıkar falan. vallahi etrafta kafama fırlatacak şeyler arıyordu:))) değil çalışmak beni tanımadığım adam otobandan alacak vs.vs.vs.vs. saka gibi ya nasıl bir esin var anlamadm. çalışma evinde otur ne oluyor ki çalıştığın zaman. eşin neden erkek olmuş acaba?
Biz kadinlar neden dogmusuz peki kocalar bize baksin diye mi ..Ise yaramak calismak sizin gozunuzde kotu olabilir saygi duymak lazim bazi erkekler eve saklar bazilari sosyal ve ozguvenli kadin olsun der tercih meselesi bu

Merhaba hanimlar bugun is gorusmesine gittim ben is baska sehirde ama dolmusla 40 dakika falan neyse ise alindim sozlesme imzalandi diplomami orda biraktim yasadigimiz sehre geldik ve gidecegim vasitayi ayarlamak icin duraklara gittigimizde guzergahlarinin degistigini öğrendim baska yerden kalkiyormus artik ve boyle olunca ben sozlesmeyi iptal edeyim dedim esime cunku okula gitmek icin 4 vasita degistirmem gerekecek güzergahlari degistigi icin.
Ben iptal edeyim deyince senin calismaya niyetin yok dedi esim bende ne alaka isi ben buldum sozlesmeyi de imzaladim ama terslik cikti güzergah degisince 4 vasita degistirecem ve 3.den 4.ye gecmek icin otobanda beklemem gerek simdi iyi ama kisin karanlik olacak giderken de gelirken de dedim. Yarin gidip diplomamı alalim dedim once kendin git dedi bende nasil kendim gideyim dedim(cunku mudur alacakti beni ise baslasaydim otobandan okul acilinca da ordan servis gelip alacakti beni) adam alacak ya seni dedi bende adam beni niye alsin isi birakmak icin gidiyorum sonra beni niye tekrar otobana cikarsin ordaki isini birakip dedim. Sonra neyse yarin gideriz tamam falan dedi ama ben cok icerledim kizlar.
Calismaya niyetin yok demesine sizce kim hakli?
Ne meraklılar kadın çalıştırmaya vallahi!insan utanır 4vasıta işe göndermeye karısını.Sen gidecem illa desen ne münasebet demesi lazım.Şu sitede öküz erkek marifetleri okumaktan içim çıktı yemin ederim.

Biz kadinlar neden dogmusuz peki kocalar bize baksin diye mi ..Ise yaramak calismak sizin gozunuzde kotu olabilir saygi duymak lazim bazi erkekler eve saklar bazilari sosyal ve ozguvenli kadin olsun der tercih meselesi bu
kocalar bize baksın diye değil elbette. ama erkek karısını calistirmamali... eşi çok istiyorsa eğer calistirmali. bu benim fikrim. kadın çalışmak istemiyor belli ki o işte. olsun canm başka iş bulursun kendince guzel olan. demeli... iyice kötülemekle olmuyor.

Altima araba cekecek kadar da iyi degil :) ehliyetimde yok zaten :) sonradan o da benim gibi dusunmeye basladi o anda niye oyle dedi anlayamadim ama
Otobanda bekleme işi dogru degil esiniz dusunemedi bence..
Calismanizi istiyor belli ki kocaniz meslek sahibi her kadin da calismali zaten.Esinizin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum sadece çabala zorlan istemiş..Daha yakin bir okul bulun..

Otobanda bekleme işi dogru degil esiniz dusunemedi bence..
Calismanizi istiyor belli ki kocaniz meslek sahibi her kadin da calismali zaten.Esinizin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum sadece çabala zorlan istemiş..Daha yakin bir okul bulun..
Cv gondermistim burdakilere de ama bakalim

Ya git calis diyen arkadaslar saka misiniz?
Hanginiz gunde 4-5 saatinizi yolda gecirdiniz de kadini elestriyorsunuz.
O kadar yorucu birsey ki hem zamandan hem parandan gidiyor yazık
Yapabilene helal olsun orasi ayri
Bende sasiriyorum kendileri yapabilir mi acaba

kocalar bize baksın diye değil elbette. ama erkek karısını calistirmamali... eşi çok istiyorsa eğer calistirmali. bu benim fikrim. kadın çalışmak istemiyor belli ki o işte. olsun canm başka iş bulursun kendince guzel olan. demeli... iyice kötülemekle olmuyor.
Bence de calismak istiyor ama bu iş uygun degil cunku uzak..Hayat zor ve musterek kadinlar da destek çıkmalı sonra kocadan bosanip ortada kaliyorlar malsiz mulksuz erkege sırt dayamak guvenilir gelmiyor..

Bence de calismak istiyor ama bu iş uygun degil cunku uzak..Hayat zor ve musterek kadinlar da destek çıkmalı sonra kocadan bosanip ortada kaliyorlar malsiz mulksuz erkege sırt dayamak guvenilir gelmiyor..
bende uygun olmadığını bildiği halde eşinin hala kadına sitem ettiğine kızıyorum :)

Simdi de konustuk gucume gitti boyle demen dedim ben sana kotu bisey demedim ki diyo ben mi alinganim

Alıngan değilsiniz eşiniz ayıp etmiş. Ben değil dört vasıta eşim beni bırakmadığı zamanlarda metroyla tek vasıta gidip gelirken yoruluyorum. Hem işte çalış hem ev işlerine yetiş. Oldu!

4 gidiş 4 dönüş mü? ben yapmıştım 1 sene kadar o şekilde gerçekten yorucu ..2,5 saat gidiş, 2,5 saat dönüş.. ben devlet memuru olduğum için katlanmıştım

Son düzenleme:
Bir yeri anlamadım ben şimdi..

Diyorsunuz ki;

güzergah degisince 4 vasita degistirecem ve 3.den 4.ye gecmek icin otobanda beklemem gerek

E zaten güzergah değişmese de bekleyecekmişsiniz, benim anladığım o.. Bakınız;

mudur alacakti beni ise baslasaydim otobandan, okul acilinca da ordan servis gelip alacakti beni

Bence de pek niyetli değilsiniz çalışmaya.. Bir sürü bahane üretmişsiniz gibi geldi bana.. İşe 3 vesaitle de 4 vesaitle de giden çok kişi var. Şahsen ben kendim de gittim, hem de İstanbul gibi bol trafikli bir yerde..

Back
X