- Konu Sahibi sersemsinem
Bu durumu sadece ben mi yaşıyorum çok merak ediyorum.:26:
Şuan çalışıyorum fakat iş yerimle alakalı sorunlarım var ve yaşayacaklarımı bildiği için korkumdan işten çıkamıyorum.
Çünkü biliyorum ben işten çıkınca kayınvalidem 3 günde bi gelmezsem surat asacak,
Gün falan yapıyolar, her hafta bunun için çağıracak.. Yanlış anlaşılmasın temizliğini falan yapmaktan yüksünmüyorum ama
komşuları o kadar dedikoducu ki! her hareketimi, her mimiğimi izliyorlar adeta ve ben bundan müthiş rahatsızlık duyuyorum.
Sürekli şunun gelini kayınvalidesiyle yaşıyormuş, her işini yapıyormuş.
Bunun gelini kaynanası gak dese koşuyormuş..
Şakayla karışık çeyrek gelin demeler falan..
Ben işim gereği ünlülerin bulunduğu ortamlarda oldum sürekli, mutfakta çok becerikli değilim, hayatım çalışmakla geçti, ev işleri konusunda çok bilgili değilim yani.eşimin ailesi de (anne tarafı) kürt olduğu için tutucular ve gelin, gelinin görevleri, gelinin çocuk doğurması gibi konularda biraz fazla hassaslar ve bunu çok rahat dile getirebiliyorlar.İstediklerini yapmazsan direk banlıyorlar.
Çok iyi insanlar ama bu aşırı gel-git ve samimiyet istekleri beni korkutuyor.
İşten çıkmaya da çocuk yapmaya da resmen tırsıyorum.
Sizin kayınvalideleriniz de bu kadar beklenti içirisinde mi sizlere karşı?
ben evlendim izmire gittim ama hamile kalıp tayin yaptırdık konyaya geldik bebekten dolayı işten ayrıldım ve kayınvalideme yakın bi eve oturduk hayatımı zindan etti kabusa döndü resmen şuan 1,5 yaşında bi oğlum var ama ben tam 1 yıldır antidepresan kullanıyorum bırak gel git iş yap mevzularını aileme iğneli hakaretler bana ve evime karışmalar beni yönetmek istemeler artık ne gelirse aklına en son dayanamayıp patladım gelme bana dedim benide bekleme bitti artık dedim eşimede al çocuğu izin günlerinde götür dedim yetti artık yani... ve halada görüşmüyorum oyüzden çok dikkat et bunlar sessiz kaldıkça kuduranlardan ver cevabını kalmasın içinde boşver sen evde kandini yiyeceğine o düşünsün ne dedi bu bana diye o dikkat etsin hareketlerine