tatlıım sana şöle diyeyim bende çalışmıyorum evdeyim eşim aban para lafı yapmaz yaparsa biliyo hemen gidip çalışcamı o yüzden yapamaz ve ne kadar para istersem isteyeyim yok demez çıkartır verir bişi aldığımda karışmaz alışverişe çıktığımızda kendine değil bana alır hiç lafını etmez bu yönden herşey güzel ama evde olunca bugün ne yaptın paso evde oturuyosun yardımcı ol dediğimde benim akşama kadar anama ağlıyo sen evde oturuyosun onlara göre evde oturunca hiçbişi yapılmıyo sabah kalkıyosun akşama kadar evde oturuyosun yemeğini temizliğini başkası yapıyo benim eşim bana hiç yardımcı değil şimdi bebekte var bazen ondan vakit bulamıyorum afedersin ama wc ye bile zor çıktığım zamanlar oluyo karnını doyur altını temizle üstünü giydir ilgilen oynat et vakit geçiyo bunuda eşim anlamıyo para lafı etmiyolar ama iş güç lafı ediyolar bu yüzden çalışmak istiyorum sırf çenesinden kurtulmak için yani ayaklarının üstünde durmak güzel bişi eşin dahi olsa ona bile muhtaç olmamak lazm bide okul okumuşsun o kadar emeği heba etme en azında evlenip çocuk sahibi olana kadar çalış evlenince buna ne kadar muhtaç olucanı anlıcaksın