Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 yıllık evliyiz hiç istemedim kredi kartı bende onun dışında eskiden ben istemeden haftalık komedinin çekmecesine bırakır ise giderdi söylemezdi bile şuan aylık verir
Ben çalışıyorum yanlış yorum yapmamayayım çalışmayınca normalde eşinizin size bir kart bırakması veya siz demeden düzenli haftalık veya aylık para vemeyi akıl etmesi gerekmiyor mu? Niye siz ekstra diyesiniz ki? Siz sadece açılıp bitirince ya da yetmeyince ekstra isterken demelisiniz bence
Niye çekiniyorsun? Sizde evde çalışıyor sayılırsınız. Düzenli bir aylık haftalık vermeli ev gideri için sizin kendi ihtiyacınız için ayrı vermeli. Kartın yedeği bende herşeyi ondan karşılarım. Nakit kendi verir belli aralıklarla bulunsun diye. Bende yüklü bir miktar harcayacaksam söylerim ya da sorarım öncesinde bu ay olur mu diye.annemde babamın emeklisin alır eve harcar.