çalışmayan hanımlar, eşinizden harçlık istiyor musunuz?

beyzinggg

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
202
74
13
27
henüz çalışmıyorum ama eşimden istemeye de çekiniyorum bazen. ben sormadan aylık ya da haftalık düzenli versin istiyorum, var mı böyle olan

7 yıllık evliyiz hiç istemedim kredi kartı bende onun dışında eskiden ben istemeden haftalık komedinin çekmecesine bırakır ise giderdi söylemezdi bile şuan aylık verir

Bunu eşinin düşünmesi lazım çalışmıyorsun ihtiyaçların olabilir eve bişey lazım olabilir

Ben çalışıyorum yanlış yorum yapmamayayım çalışmayınca normalde eşinizin size bir kart bırakması veya siz demeden düzenli haftalık veya aylık para vemeyi akıl etmesi gerekmiyor mu? Niye siz ekstra diyesiniz ki? Siz sadece açılıp bitirince ya da yetmeyince ekstra isterken demelisiniz bence

Bende ev hanımıyım 10 yıllik evliyim evlendigim günden beri aylığını alır harçlığını alır gerisini bana verir

henüz çalışmıyorum ama eşimden istemeye de çekiniyorum bazen. ben sormadan aylık ya da haftalık düzenli versin istiyorum, var mı böyle olan
Niye çekiniyorsun? Sizde evde çalışıyor sayılırsınız. Düzenli bir aylık haftalık vermeli ev gideri için sizin kendi ihtiyacınız için ayrı vermeli. Kartın yedeği bende herşeyi ondan karşılarım. Nakit kendi verir belli aralıklarla bulunsun diye. Bende yüklü bir miktar harcayacaksam söylerim ya da sorarım öncesinde bu ay olur mu diye.annemde babamın emeklisin alır eve harcar.

Evet, gerekiyor anlayacaktır. Kendisi düşünemediyse de söylemelisin utanacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…