Babası size maaş mi veriyor anlamadım.
Resmen eşinize karşı kin birikmiş içinizde çalışmaması falan bahane adam size batıyo yanında olun psikoloğu olmak yerine psikoloğa götürün eşinizi.
Evet calsimadigi için sigortası da olmadığı için asgari ücret bağlandı ve hastalık olur diye sigortam ödeniyor
Adamın değişmeye niyeti yok belli ki siz kendinizi sağlama alın yarın bir gün ne olucağı belli olmaz. İyice dengesizleşe de bilir.2006 dan beri psikoljik destek alıyor düzenli ama yetmiyor..her gün günde beş kere karar değiştiriyor.. ama yetmiyor ona birde sürekli onun kararsızlığını konuşuyoruz destekliyorum yureklendiriyorum yok..aksam konsiuyoruz haklisin diyor basviricam ise diyor sabah oluyor yok uykum var yok uyuyamadım.. annesi babası da çok üzülüyor bu duruma..
Kadinlar ihtiyacim yok calismiyorum diyince sorun olmuyorsa, bir erkegin erkegin de ihtiyaci yoksa calismama hakki olmali, sahsen para kazanmam gerekmese asla calismazdim.
Ama siz gecmise dolusunuz, siddete maruz kalmissiniz, keske o zaman boşansaydiniz, ama hem devam etmis hem affedememissiniz, bu ikinizi de yipratmaktan baska ise yaramaz, artik ya gercekten gecmise sunger cekin, ya da cesaretinizi toplayip esinizi terkedin.
Biraz müsaade edin bence adam hasta belli sizi aç koymuyorsa sabredin
Pilotken maaşı nekadardı
Sen çalışmıyor musun yani evinizin geçimi kp den sağlanıyor mesleğin varsa işe gir kurtul bu adamdan böyle hayat mı geçer kp batsa vs ne olacak?
Eşinin mesleği bırakması isabet olmuş böyle bi insan onca canı taşıyormuş psikolojik testlerden geçmiyo mu onlar nasıl olabilir bu anlamış değilim.
Bu kadar maaşı vardı şuan aysonunu zormu geçiriyorsunuz kusura bakmayın keşke ileriyi düşünseydiniz40 bin tl
Bu kadar maaşı vardı şuan aysonunu zormu geçiriyorsunuz kusura bakmayın keşke ileriyi düşünseydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?