Çalışmayan hazır yiyen eş

Allah razi olsun rabbim size de kolaylik versin gercekten zor .eşinizin de işleri bir an once yoluna girer insallah
Ülkece büyük bir kalkınmaya ihtiyacımız var.
Her eve marketten parasına bakmadan yiyecek içecek alınabildiği, parası düşünülmeden evlerin sıcacık yapılabildiği günlere gelelim inşallah.
Ve en çok siz gibi çok çocuklu babalara bol kazanç, annelere hem kazanç hem beden hem de ruh sağlığı versin Allahım.
Gerçekten düşünemiyorum, insanüstüdür yaşantınız.
Ben 1 kase çorba içemiyorum, size melekler, üstün bir güç yardım ediyor belli ki...

Anladım. Ne diyeyim inşallah bi an önce işleriniz yoluna girer ve eşin yeni iş kurar.

Cok güzel dilekler bunlar gonulden kocaman amin diyorum.. şu durumda baya bi zaman alacak gibi ama ne diyelim bekleyip gorecegiz. Allah yardim ediyor sanirim ya yoksa dediginiz gibi o kadar zor ki yine de cok sukur rabbim saglik versin buyuyecekler bende sag kalirsam her anlamda :) rahat edecegim bir gun

Hee bakmam başının çaresine bak de,bir de kısıtlıyor haspa

Hee bakmam başının çaresine bak de,bir de kısıtlıyor haspa
ben kısıtlamasına izin vermedim madem beni böle kısıtlıyorsa kendi işe girsin . dün bunun için kavga da ettik. kırıldım diyo. bu konuyu ben hiç açmayacakmişim.. işe gir demeyecekmişim.. şimdi tamam gircem diyor bakalim ocaka kadar sürem var.
bana terk edip gidicen deyince adamdaki korkuyu gördüm :)

Ona göre davransın o zaman,kadınlar bir şeye kırılmıyor sanki

Ona göre davransın o zaman,kadınlar bir şeye kırılmıyor sanki
bende kırılıyorum demi bide bana kırıldım çok gücendim diyo asıl gücendiren kendisi bişey demeyecekmişim..
kafa rahatlığıyla yaşayacak beyedendi... ben buna izin verir miyim...

Düzeltme/klavye hatası bir-iki tane olur. Cümlenin başı sonu belli değilse, noktalama işareti koyamıyor ama her yere üç noktaları serpiştirebiliyorsa, kendini ifade edemiyorsa eleştirmeyeceğim tek insan okumamış insan olur, Türk dili edebiyatı mezunu biri değil. Sonuçta can havliyle açılmış bir konu da değil, yıllardır adam böyleymiş. Binbir incelemeye gerek yok, yazınca ben ne yazmışım diye dönüp bakması yeterli. Son cümlemin de sonuna kadar arkasındayım.

Bende havacilik sektorunde calisan biri olarak esinizin cok zor ve takintili bir insan oksugunu tahmin edebiliyorum. Yeniden bir ise girmesi evliliginize de size de ona da iyi gelecektir eminim.
Onun haricinde esim 3 4 ay evde oturmustu ben calisirken. Kafayi yemekten korktum resmen. Cok zor evde oturan bir adamla bakismak.. Kayinpederinizle konusun. Ogluna bi ayar ceksin. Size verdigi oaradan 1 kurus harcamayin. Evladiniz icin yatirim yapin bari.. Allah yardimciniz olsun.. Arkadaslarindan falan cesaretlendirecek birileri yok mu? Ucmak istemiyorsa hocalik yapabilir, kaza arastirmacisi olabilir.. Ne bileyim ucmak harici yapabilecegi bircok is var kendi meslegiyle. Onlara yonelsin bari..

Para babasından çıkıyor alan memnun veren memnunsa bence sorun yok ortada. Siz çalışıyor musunuz? Hem çocuğunuz da varmış onun sorumluluğunu üzerine alır siz de işinize bakarsınız. Bir de para sıkıntısı yok madem hastalığıyla ilgili terapi görüyor mu?

Onu yardım alacağı birlerinin iknası gerek. Adam hasta işte anlamıyor musunuz? Psikolojik destek hasta ilaç tedavisi gerekli. Sizin onunla kavga etmenizin bir faydası yok zararı var. Kesinlikle arkadaşları olur ailesi olur birilerinin devreye girmesi şart. Bundan önce beraber aile psikoloğuna gidebilirsiniz. Sonra bir tatile adamın kesinlikle yardıma ihtiyacı var. Seni de işe göndermeyecek kadar ileri safhada. Olmadı rest çekersin işe gidersin. Eve de hafta sonları kadın çağır. Fakat sanırım sen de rahata alıştın anlıyorum seni de toplu yardım almalısın. Fakat ne olur onun hasta olduğunu kabul et. Adam iflas etmiş işte..Öyle düşün

Kalbim sıkısıyor, olcem vs. Bunlar cok ciddi takintilar. Panik atak da olabilir esiniz obsesif hafif kalir. Boyle birinin mesajinizda yazdiginiz "bir torpile bakar isterse ise geri donebilir"lik durumu olmasi cok uzucu ya. Nefret ediyorum bu torpil bahsinden. Nasi dandik bi ulkeyiz boyle. Insanlarin cani bu kadar ucuz mu?
Baska is yapsin donmesin mumkunse pilotluga.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…