- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Ülkece büyük bir kalkınmaya ihtiyacımız var.Allah razi olsun rabbim size de kolaylik versin gercekten zor .eşinizin de işleri bir an once yoluna girer insallah
Ne sanıyorlardı acaba,karayolunda uçak kullanacaklarını mıYükseklik korkusu olan pilot.
Anladım. Ne diyeyim inşallah bi an önce işleriniz yoluna girer ve eşin yeni iş kurar.Bu devirde maddi sıkıntısı olmayan insan kaldı mı, bilmiyorum.
3 sene önceki kazancımızın yarısıyla şuan geçiniyoruz ve bebeklerimiz var.
Tabi ki çoğu koşulumuz hala iyi çok şükür, borç harç kira derdi falan yok ama tüm lükslerimizden feragat ederek yaşıyoruz.
Adamlara rahat batıyor galiba.:)Ne sanıyorlardı acaba,karayolunda uçak kullanacaklarını mı
Cok güzel dilekler bunlar gonulden kocaman amin diyorum.. şu durumda baya bi zaman alacak gibi ama ne diyelim bekleyip gorecegiz. Allah yardim ediyor sanirim ya yoksa dediginiz gibi o kadar zor ki yine de cok sukur rabbim saglik versin buyuyecekler bende sag kalirsam her anlamda :) rahat edecegim bir gunÜlkece büyük bir kalkınmaya ihtiyacımız var.
Her eve marketten parasına bakmadan yiyecek içecek alınabildiği, parası düşünülmeden evlerin sıcacık yapılabildiği günlere gelelim inşallah.
Ve en çok siz gibi çok çocuklu babalara bol kazanç, annelere hem kazanç hem beden hem de ruh sağlığı versin Allahım.
Gerçekten düşünemiyorum, insanüstüdür yaşantınız.
Ben 1 kase çorba içemiyorum, size melekler, üstün bir güç yardım ediyor belli ki...
Hee bakmam başının çaresine bak de,bir de kısıtlıyor haspabenim eşim 15 sene çalıştı. hastalığı yüzünden istifa etti
son 10 aydir evde.
bende artık bu durumdan rahatsiz olmaya başladim agriyor bi yerim agiryo diyo hep ayni.. sıktı beni bu..
artık işe girme zamani dediğimde kavga ettik .. sen bana bakamiycan diyo yatalak olsam da bakamiycan dediiiii...
ben böle olsam terk edip gidicen yani öle anladim dediiiiiii...
benim ekonomik özgürlüğümü kısıtlanmasi ben çalışmıyorum kısıtlamak zorundayim diyen eşim var.. siz olsam eminim sinirleneceksiniz... işe girsin başvuru yapsın..
benim gözümü son zamanlarda çok battı....
ben kısıtlamasına izin vermedim madem beni böle kısıtlıyorsa kendi işe girsin . dün bunun için kavga da ettik. kırıldım diyo. bu konuyu ben hiç açmayacakmişim.. işe gir demeyecekmişim.. şimdi tamam gircem diyor bakalim ocaka kadar sürem var.Hee bakmam başının çaresine bak de,bir de kısıtlıyor haspa
Ona göre davransın o zaman,kadınlar bir şeye kırılmıyor sankiben kısıtlamasına izin vermedim madem beni böle kısıtlıyorsa kendi işe girsin . dün bunun için kavga da ettik. kırıldım diyo. bu konuyu ben hiç açmayacakmişim.. işe gir demeyecekmişim.. şimdi tamam gircem diyor bakalim ocaka kadar sürem var.
bana terk edip gidicen deyince adamdaki korkuyu gördüm :)
bende kırılıyorum demi bide bana kırıldım çok gücendim diyo asıl gücendiren kendisi bişey demeyecekmişim..Ona göre davransın o zaman,kadınlar bir şeye kırılmıyor sanki
Kafa ve de p.po rahatlığıbende kırılıyorum demi bide bana kırıldım çok gücendim diyo asıl gücendiren kendisi bişey demeyecekmişim..
kafa rahatlığıyla yaşayacak beyedendi... ben buna izin verir miyim...
Düzeltme/klavye hatası bir-iki tane olur. Cümlenin başı sonu belli değilse, noktalama işareti koyamıyor ama her yere üç noktaları serpiştirebiliyorsa, kendini ifade edemiyorsa eleştirmeyeceğim tek insan okumamış insan olur, Türk dili edebiyatı mezunu biri değil. Sonuçta can havliyle açılmış bir konu da değil, yıllardır adam böyleymiş. Binbir incelemeye gerek yok, yazınca ben ne yazmışım diye dönüp bakması yeterli. Son cümlemin de sonuna kadar arkasındayım.Son cümlen yazım hatalarından daha kötü kusura bakma ama burda çoğumuz telefondan yazıyoruz klavye takılabiliyo düzeltme hatalı olabiliyo görememiş olabiliyoruz vs.
Hepsini geçtim sıkıntısını anlatırken edebi metin yazar gibi bin bir incelemeyle cevaplaya tıklayamaz insanlar.
İnsan 40 bin tl yi nasil eliyle iter aklim almiyo .benim esim o paranin yuzde birini almiyo .okadar maas alsa gule oynaya ise gider eminim .40 bin tl
Pilot maaşlari öyle.benim eşim de pilotOo abartmiş sanmam. O kadar alsaydi kalbim var hastayim takintilari yapmaz havalarda uçmaya devam ederdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?