- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Çok üzücü gerçekten bulutlardan yere çakılmak gibi olmuş resmen şiddet de görmüşsün o yüzden işinde de agrasifse sıkıntı olur diye düşünmüştüm.Işını inanılmaz derecede iyi yapıyor defalarca uçtum onunla , onun düşüncesi radyasyon alıp olucakmış kanser olucakmış.. zaten çoğu pilot obsesiftir çünkü başka türlü olmaz..ayrıntilar onlar için çok değerli işi konusunda gözüm kapalı güvenirim.. O yüzden bu kadar işini latifi ile yapan biri bu kadar kötü ne zaman oldu..ki hayatta onu tek mutlu eden şey ucmakti..hala da öyle ama bir evlâdım ben ağır mi geliyorum herkeze diyor..sinir oluyorum..
Çok üzücü gerçekten bulutlardan yere çakılmak gibi olmuş resmen şiddet de görmüşsün o yüzden işinde de agrasifse sıkıntı olur diye düşünmüştüm.
Keşke tedavisini olup işine devam etse birikmişlikler mi var acaba gençlik yıllarından çocukluğundan?
Sen çalışmaya başlasan belki dank eder kafasına aranızdaki özel ilişki de rayına girmez bu şekilde bütün gün dip dibe evde olmaz ki.
Babası baskıcı ama baya rahata alıştırmış bu kadar da olmaz çocuk olmasa kabul etme yardımı konuş musluğu kessinler diyeceğim sıkışınca koşa koşa giderdi işeÜzücü olan da geçmişi çok baskı görmüş babasindan ki doğru bende bile cekiniyorum , çok üzülüyorum haline ama birşey yapmayisin da çok sinirleniyorum.. şimdi adam akıllı tedavi görüyor değişiklikler var takıntıları iyice azaldı ama kararsizliklari devam ediyor.. evlâdım bile artık baba iş bulamadın mı diyor..anne sen bulsana babama iş diyor..sonra evladına küstü neden öyle dedi diye..
Babası baskıcı ama baya rahata alıştırmış bu kadar da olmaz çocuk olmasa kabul etme yardımı konuş musluğu kessinler diyeceğim sıkışınca koşa koşa giderdi işe
40 bin tl
12 yıldır psikolojik tedavi alan, uçakta kalbinin sıkıştığını söyleyen pilot mu
Ben hep onların sıkı testlere tabi tutulduğunu sanırdım
Uçağa da mı binmesek
Eşinizin bence tedavisini artırması belki de yataklı tedavi olması lazım
Ayrıca da 40 bin maaştan sonra asgari ücretle ev geçinmez standardınız yüksektir
Eşinize yükümlülüklerini hatırlatın
Sigortanız yatsa bile maaşı iade edin okul parasını vs kp den almayın eşiniz geçindirsin evi
Babamdan çok param olsa ben de çalışmak istemezdim
Yeter45 yaşına kadar çalışmış
Siz girin bi işe adam gözünüze batmaz böylece evde
Babamdan çok param olsa ben de çalışmak istemezdim
Yeter45 yaşına kadar çalışmış
Siz girin bi işe adam gözünüze batmaz böylece evde
Bilmiyorum evlimizin bekar misin ama evlat olunca isin icinde onun geleceğini düşünmek gerkiyor anne baba olarak..hazıra dağ dayanmaz..
Tum pilotlar psikolojik testlerden geçer, çoğu pilot psikoljik sorun yaşayabiliyor etrafımda çok.. hepsi sınırlı ve agresif oluyorlar.obsesif olmak zorundalar ki bu işin gereği her an birşey olacakmış gibi uçmaları gerekiyor..uçmadan önce alkol uyuşturucu testleri bile yapılıyor..6 ayda bir tüm sağlık testlerinden geçiyorlar, 6 ayda birde bilgilerini tazelemek için eğitim alıyorlar sınava tabi tutuluyorlar..içiniz rahat olsun o konuda..zaten uçak kendi uçuyor sadece kalkış yapıp kalkıştan hemen sonra otomatik pilota geçiyor, ve ucak kendi uçuyor ama pilotlar sürekli obsesif olarak birçok göstermeğe bakmak zorundalar..tabi işleri stresli hiç kolay değil bunu da anlıyorum ama eski işine dönsün memur hayatına ama onuda istemiyor..hep erteliyor..bakalım bu doktor çok iyi insallah fazla kuruntu ve vesvese yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?