Çalışmayan hazır yiyen eş

Çok üzücü gerçekten bulutlardan yere çakılmak gibi olmuş resmen şiddet de görmüşsün o yüzden işinde de agrasifse sıkıntı olur diye düşünmüştüm.

Keşke tedavisini olup işine devam etse birikmişlikler mi var acaba gençlik yıllarından çocukluğundan?

Sen çalışmaya başlasan belki dank eder kafasına aranızdaki özel ilişki de rayına girmez bu şekilde bütün gün dip dibe evde olmaz ki.

Üzücü olan da geçmişi çok baskı görmüş babasindan ki doğru bende bile cekiniyorum , çok üzülüyorum haline ama birşey yapmayisin da çok sinirleniyorum.. şimdi adam akıllı tedavi görüyor değişiklikler var takıntıları iyice azaldı ama kararsizliklari devam ediyor.. evlâdım bile artık baba iş bulamadın mı diyor..anne sen bulsana babama iş diyor..sonra evladına küstü neden öyle dedi diye..

Babası baskıcı ama baya rahata alıştırmış bu kadar da olmaz çocuk olmasa kabul etme yardımı konuş musluğu kessinler diyeceğim sıkışınca koşa koşa giderdi işe

Babası baskıcı ama baya rahata alıştırmış bu kadar da olmaz çocuk olmasa kabul etme yardımı konuş musluğu kessinler diyeceğim sıkışınca koşa koşa giderdi işe

Dedim defalarca oğlunuz ama dibe vurması gerek her düştüğünde kaldırmış onun yerine kararlar verdiğiniz için şimdi sıkıya gelemiyor dedim..O yüzden bittin bu parası azıcık sorumluluk alsın bende 1 aydır maaşımdan hiç harcamıyorum alsın herşeyi kendi parasıyla diye..çünkü yaş geçiyor ilerde çok pişman olucak istesede işine geri domiycek..böyle erkenden emekli nene dede gibi takılıyoruz.. ama asıl kızdırın bir arkadaşı gel 5 gün ukraynaya gidelim dese uçağa biner ama şimdi yok bugün ucucaktik uçmadı benim kafam attı tabi.rabbim herkeze yardım etsin tez vakitte amin

40 bin maaşlı bi işi bıraktıysa eşiniz cidden sıkıntısı büyüktür ya, adamın psikoloğunu falan değiştirin bari, 12 yıldır gerilemeyi bırakın işi ileri götürmüş belli ki.

12 yıldır psikolojik tedavi alan, uçakta kalbinin sıkıştığını söyleyen pilot mu

Ben hep onların sıkı testlere tabi tutulduğunu sanırdım

Uçağa da mı binmesek

Eşinizin bence tedavisini artırması belki de yataklı tedavi olması lazım

Ayrıca da 40 bin maaştan sonra asgari ücretle ev geçinmez standardınız yüksektir

Eşinize yükümlülüklerini hatırlatın

Sigortanız yatsa bile maaşı iade edin okul parasını vs kp den almayın eşiniz geçindirsin evi

Tum pilotlar psikolojik testlerden geçer, çoğu pilot psikoljik sorun yaşayabiliyor etrafımda çok.. hepsi sınırlı ve agresif oluyorlar.obsesif olmak zorundalar ki bu işin gereği her an birşey olacakmış gibi uçmaları gerekiyor..uçmadan önce alkol uyuşturucu testleri bile yapılıyor..6 ayda bir tüm sağlık testlerinden geçiyorlar, 6 ayda birde bilgilerini tazelemek için eğitim alıyorlar sınava tabi tutuluyorlar..içiniz rahat olsun o konuda..zaten uçak kendi uçuyor sadece kalkış yapıp kalkıştan hemen sonra otomatik pilota geçiyor, ve ucak kendi uçuyor ama pilotlar sürekli obsesif olarak birçok göstermeğe bakmak zorundalar..tabi işleri stresli hiç kolay değil bunu da anlıyorum ama eski işine dönsün memur hayatına ama onuda istemiyor..hep erteliyor..bakalım bu doktor çok iyi insallah fazla kuruntu ve vesvese yapıyor

Babamdan çok param olsa ben de çalışmak istemezdim
Yeter45 yaşına kadar çalışmış
Siz girin bi işe adam gözünüze batmaz böylece evde

Çalıştırmıyor keşke çalışırsa ben seve seve çalışırım..en fazla 2 hafta çalıştırıyor sonra kavga gürültü neden çalışıyorum diye..bende evde oturmaktan edi ile budu gibi memnun degilim

10 ay olmuş işten çıkalı bence bırakın kendi haline bir de böyle deneyin.
Siz de girin bi ise o da yemek temizlik vs.yapsın yapmıyorsa da kadın tutun.
En azından siz uzaklasin evden sosyal bi ortamınız olsun arkadaşlarınızla falan takılın.
Baktınız olmuyor düzelmiyor boşanırsınız zaten.

Bilmiyorum evlimizin bekar misin ama evlat olunca isin icinde onun geleceğini düşünmek gerkiyor anne baba olarak..hazıra dağ dayanmaz..

Evliyim ve çocuğum da olacak.
param varsa yatırım yapıp yatırım üstünden gelir elde ederek çalışma hayatından erken emekli olmak sistemin kölesi olmamak çok iyi fikir
Hatta hayattaki amacım ama hiçbir zaman başaramayacağım.
Parahanım diye bir blog var
Kadın öyle yapmış çocuklarıyla yaşıyorlar karıkoca erkenden çalışma hayatından çekilmişler hayatlarını yaşıyorlar

Tüm bu yazdıklarınıza rağmen, umarım eşiniz işe başlar ama bu pilotluk olmaz diyorum.
Bilmem kaç kişinin hayatının sorumluluğu ağır geliyor olabilir. Kendini hazır hissetmiyorsa buna zorlayamazsınız.

Siz çalışın.
Kavga gürültü çıkarsa bile vazgeçmeyin.

Bence de siz çalışın.Sizin cabaladiginizi gördükçe kendine gelir belki eşiniz.
Ayrıca kayinpederin parası nereye kadar yenecek?Oğlu da olsa insana koyar bir yaştan sonra kaldi ki sizi düşünemiyorum.
Tüm gün evde yatan adamla hayat mi geçer?Kavga dövüş bir işe başlaması lazım.
Ben de okb tedavisi görüyorum.Kafa birşeylerle meşgul olmazsa takıntı durumu daha kötüye gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…