Sizin mesleğiniz nedir
Yalnız senin konular hep aynı. Yani adam yıllardır takıntılı
Dayak da yemişsin
E kocadan da memnun değilsin, belli ki düzelmeyecek. Boşansan mı ki? En azından mallarından ev vs alırsın, nafakanı alır oturursun ya da çalışırsın nasıl istersen
Kayinpederden geçinmek kadar gurur kirici bir durum olamaz..sapasağlam ben çalışmaya kalktım 2 hafta işi biriktirdi.. yine sen çalışmazsan ben çalışayım ikimizde evde yıpratıyoruz ilişkimizi dedim yine çıkardı işten gitmiyorsun diye..vallahi 7 /24 eşiyle oturmak zor..çalışmasın ona da tamam ama obsesiflige kötüye gidiyor..sürekli hastalık araştırıyor artık engelledim bana hastalık göndermesin diye telefondan..bir torpille eski işine dönerim bende uçarım ama onu da yapmıyor..O oturuyor ben babasının maaşı ile evi gecindiriyorum..ay sonu zor geliyor ondan istiyorum para..benim zoruma gidiyor çalışmadan bana maaş yatması asgari bile olsa
Dedim defalarca oğlunuz ama dibe vurması gerek her düştüğünde kaldırmış onun yerine kararlar verdiğiniz için şimdi sıkıya gelemiyor dedim..O yüzden bittin bu parası azıcık sorumluluk alsın bende 1 aydır maaşımdan hiç harcamıyorum alsın herşeyi kendi parasıyla diye..çünkü yaş geçiyor ilerde çok pişman olucak istesede işine geri domiycek..böyle erkenden emekli nene dede gibi takılıyoruz.. ama asıl kızdırın bir arkadaşı gel 5 gün ukraynaya gidelim dese uçağa biner ama şimdi yok bugün ucucaktik uçmadı benim kafam attı tabi.rabbim herkeze yardım etsin tez vakitte amin
40 bin lira maaşı okuduktan sonra ne konuya ne cevaplara odaklanamiyorum
Bence adami biraz rahat birakin biraz kendini kafasini dinlesin
Özelde pilotmuş eşiniz yani aylik geliri 10 15bin civariymiş. Ne yani şimdi babasinin maaşiylami yetiniyorsunuz yani 2 3binleKayinpederden geçinmek kadar gurur kirici bir durum olamaz..sapasağlam ben çalışmaya kalktım 2 hafta işi biriktirdi.. yine sen çalışmazsan ben çalışayım ikimizde evde yıpratıyoruz ilişkimizi dedim yine çıkardı işten gitmiyorsun diye..vallahi 7 /24 eşiyle oturmak zor..çalışmasın ona da tamam ama obsesiflige kötüye gidiyor..sürekli hastalık araştırıyor artık engelledim bana hastalık göndermesin diye telefondan..bir torpille eski işine dönerim bende uçarım ama onu da yapmıyor..O oturuyor ben babasının maaşı ile evi gecindiriyorum..ay sonu zor geliyor ondan istiyorum para..benim zoruma gidiyor çalışmadan bana maaş yatması asgari bile olsa
Bu adam o kadar çalışmış hiç mi birikim yapmadınız şahsen eşim 1sene bu maaşla çalışsa uuuuu ne güzel olurdu bee ama nerde bizim yılda gşrmiyo o para cebimize40 bin tl
Kız 10 15 bin ne 40 bin demişÖzelde pilotmuş eşiniz yani aylik geliri 10 15bin civariymiş. Ne yani şimdi babasinin maaşiylami yetiniyorsunuz yani 2 3binle
Abla diplomanı kasaptan mı aldın? Türk dili okuduğuna emin misin? Başka dil olmasın o?Türk dili ve edebiyatı mezunu atama olmamis bir gariban
Yükseklik korkusu olan pilot.Aynı böyle bir tanıdık var babasının birsürü dairesi var kiralarını toplayıp yeyip içiyor oda pilot ama yükseklik korkusu varmış çalışmıyor karısı bu durumdan memnun mu bilmem
Aynı böyle bir tanıdık var babasının birsürü dairesi var kiralarını toplayıp yeyip içiyor oda pilot ama yükseklik korkusu varmış çalışmıyor karısı bu durumdan memnun mu bilmem
Özel okula para verip pilot olmuş canım hiç uçmamış adam zaten zenginPilot olana kadar ne yapmış karadan uçak mı yürütmüş bana ayda 40 bin verseler ne korkum kalır ne bişey sırtıma alır götürürüm bütün yolcuları
Aynen allahtan uçmuyor özel okula para verip pilot olunc böyle oluyor demekYükseklik korkusu olan pilot.
Özel okula para verip pilot olmuş canım hiç uçmamış adam zaten zengin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?