Dedim defalarca oğlunuz ama dibe vurması gerek her düştüğünde kaldırmış onun yerine kararlar verdiğiniz için şimdi sıkıya gelemiyor dedim..O yüzden bittin bu parası azıcık sorumluluk alsın bende 1 aydır maaşımdan hiç harcamıyorum alsın herşeyi kendi parasıyla diye..çünkü yaş geçiyor ilerde çok pişman olucak istesede işine geri domiycek..böyle erkenden emekli nene dede gibi takılıyoruz.. ama asıl kızdırın bir arkadaşı gel 5 gün ukraynaya gidelim dese uçağa biner ama şimdi yok bugün ucucaktik uçmadı benim kafam attı tabi.rabbim herkeze yardım etsin tez vakitte amin
Türk dili ve edebiyatı mezunu atama olmamis bir gariban
Sen mi çalışmadığım için sana maaş bağladı anlamadım hiç bir sey. Esin arkadaşları ile Ukrayna ya ne için gitti. Çok garip bir evliliğiniz var. Sevgi yok belli.Evet calsimadigi için sigortası da olmadığı için asgari ücret bağlandı ve hastalık olur diye sigortam ödeniyor
+1Sen çalışmıyor musun yani evinizin geçimi kp den sağlanıyor mesleğin varsa işe gir kurtul bu adamdan böyle hayat mı geçer kp batsa vs ne olacak?
Eşinin mesleği bırakması isabet olmuş böyle bi insan onca canı taşıyormuş psikolojik testlerden geçmiyo mu onlar nasıl olabilir bu anlamış değilim.
Aynen öyle, bunu yapan - tüm hayatını bir şirkete adamak istemeyen pek çok insan var. Benim de bir arkadaşım yaşı kırk olmadan bir telefon uygulaması üretmiş, evini dağıtmış,oradan gelen parayla 3 yıldır ülke ülke geziyor.Evliyim ve çocuğum da olacak.
param varsa yatırım yapıp yatırım üstünden gelir elde ederek çalışma hayatından erken emekli olmak sistemin kölesi olmamak çok iyi fikir
Hatta hayattaki amacım ama hiçbir zaman başaramayacağım.
Parahanım diye bir blog var
Kadın öyle yapmış çocuklarıyla yaşıyorlar karıkoca erkenden çalışma hayatından çekilmişler hayatlarını yaşıyorlar
Neredeyse tüm mesajlari okudum
Anladigim kadarıyla evde iki tane çalışmayan ve hazır yiyen insan var, biri eşiniz biri siz.
Ama o daha önce yıllarca aylık kırk bin lira gibi yüksek ücretler alıp eve katkıda bulunmuş, ama siz onu da yapmamışsiniz.
İşe gitmeye heves Edip birkaç gün sonra da eşinizi bahane Edip birakmişsiniz.
Şimdi de aynı sizin yaptığınız gibi bütün gün yatıyor ve geçmişte sizin katkınız olmadan kendi başına kazandığı paralarla keyif çatıyor diye sinirden kendinizi yiyor, adama hakaretler ediyorsunuz.
Doğru anlamış miyim?
Ayrıca şiddet görüp darp raporu aldıktan sonra neden boşanmadiniz? 40 bin lira maaşı bırakmak mi istemediniz?
Şimdi o kadar maaşı yok, madem o kadar rahatsizsiniz şimdi boşanın.
Ya da babası bir dükkan mükkan birşey açsın, o da başında dursun. En azından millete 'ticaret yapiyor' dersiniz. Ara sıra evden gider.
Aynen öyle, bunu yapan - tüm hayatını bir şirkete adamak istemeyen pek çok insan var. Benim de bir arkadaşım yaşı kırk olmadan bir telefon uygulaması üretmiş, evini dağıtmış,oradan gelen parayla 3 yıldır ülke ülke geziyor.
Gayet olacak şeyler yani bunlar. Ki pilotluk mesleki defermasyonu olan bir iş, insanı erken yipratmistir,ki 45 o kadar da erken bir yaş degil
Konu sahibi, bu yorumu ben yazmıştım ama gönderdikten sonra,tee arkadaşlık zamanlarınizdan başlayarak açtığınız bütün konulara baktım ve gerçekten çok üzüldüm.Neredeyse tüm mesajlari okudum
Anladigim kadarıyla evde iki tane çalışmayan ve hazır yiyen insan var, biri eşiniz biri siz.
Ama o daha önce yıllarca aylık kırk bin lira gibi yüksek ücretler alıp eve katkıda bulunmuş, ama siz onu da yapmamışsiniz.
İşe gitmeye heves Edip birkaç gün sonra da eşinizi bahane Edip birakmişsiniz.
Şimdi de aynı sizin yaptığınız gibi bütün gün yatıyor ve geçmişte sizin katkınız olmadan kendi başına kazandığı paralarla keyif çatıyor diye sinirden kendinizi yiyor, adama hakaretler ediyorsunuz.
Doğru anlamış miyim?
Ayrıca şiddet görüp darp raporu aldıktan sonra neden boşanmadiniz? 40 bin lira maaşı bırakmak mi istemediniz?
Şimdi o kadar maaşı yok, madem o kadar rahatsizsiniz şimdi boşanın.
Ya da babası bir dükkan mükkan birşey açsın, o da başında dursun. En azından millete 'ticaret yapiyor' dersiniz. Ara sıra evden gider.
Aynen öyle, bunu yapan - tüm hayatını bir şirkete adamak istemeyen pek çok insan var. Benim de bir arkadaşım yaşı kırk olmadan bir telefon uygulaması üretmiş, evini dağıtmış,oradan gelen parayla 3 yıldır ülke ülke geziyor.
Gayet olacak şeyler yani bunlar. Ki pilotluk mesleki defermasyonu olan bir iş, insanı erken yipratmistir,ki 45 o kadar da erken bir yaş degil
Oo abartmiş sanmam. O kadar alsaydi kalbim var hastayim takintilari yapmaz havalarda uçmaya devam ederdiKız 10 15 bin ne 40 bin demiş
Şuan aynen yaşadığımız durum.
Ama tek fark eşim sanki işi varmış gibi sabah 9 da bakıcı geldiği an evden gider, akşam 7 de gelir.
Piyasaların hali yüzünden iş kurmayı vs bir süre daha düşünmüyor.
Kafayı yiyeceğim bütün gün gezip tozuyor, akşam evde karpuz gibi yatıyor ve gözüme batıyor.
Sürekli kavga gürültü.
Benim bebeklerim olmasa işe gireceğim ama sizin öyle bir durumumuz yok ise derhal iş bulun.
Eve de kadın tutun.
Yatamasın öyle, kaldırsın totosunu bir şeyler yapsın.
Ayda değil senede versinlen bende uçarım 40bin buOo abartmiş sanmam. O kadar alsaydi kalbim var hastayim takintilari yapmaz havalarda uçmaya devam ederdi
Evde 2 yaşında ve 1 yaşında bebekler var.Sizinki de ilginç
Eşiniz işsiz siz çalışmıyorsunuz neden bakıcınız var
Biriktirilenleri mi yiyorsunuz
Ya da eşiniz online falan çalışan programcı gibi bir şey mi
İkiniz birlikte bakın bakıcı masrafı ile de geçinin bari
Evde 2 yaşında ve 1 yaşında bebekler var.
İkisine tek kişi bakmak dünya üzerindeki hiçbir insanın yapabileceği bir şey değil.
Başka çocuklara olabilir ama benimkilere asla.
Hayır, eşim esnaftı dükkanı kapatıp kiraya verdi.
Şuan dükkan kirası ile geçiniyoruz ve kriz uzantıları bitene kadar yeni bir iş açmayı düşünmüyor.
Halı mobilya ev dekorasyon üzerineydi dükkanı.
Her gün çok köklü firmaların devrettiği, kapattığı haberlerini de aldıktan sonra sektör değiştirmeyi düşünüyor.
Ben de diyorum evde dur bakıcı gitsin diye ama, evde olduğunda da muhteşem bir yardım sergilediği söylenemez çocuklar beni istiyor çünkü.
O zaptetme kısmında sadece.
Dükkanı kapandığından beri evdeki yardımından da elini eteğini çekti.
65 sonrası emeklilik depresyonuna girip anca bu niye böyle, bu neden burada, şunu neden yapmadın, ev niye dağınık gibi sürekli paparayı yediği, azar işittiği günlere geldik.
O sebeple evden kaçıyor, çünkü karışmadan duramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?