Çalışmayan hazır yiyen eş

dün geceden beri hala aklım 40 bin lirada okudukça fakfakir olduğum aklıma geliyor

her ay 40 bin alsam ve bir kısmını mesela 20 bincik kadarını köşeye atsam birkaç yılda baya rahat yaşayabileceğim param olurdu kimseye de muhtaç olmazdım

O zaman uzak durmaya devam etsin

Çocuklarla kolaylıklar dilerim size de
Teşekkür ederim.
Ama bir adamın evde olması çok büyük sıkıntı, onu anladım.
Karakter olarak her şeye burnunu sokan, karışan, direktif veren ve iş başa gelince yapmayan türden ise, aşağı atmalık koca tipi bunlar.
Limon sat ama yeter ki çalış diye haykırasım var her gün.
Evde kendini patron bizi işçi sanıyorlar çünkü..
Allah bu durumdaki her kadına sabır versin.

sizin bi mesleğiniz yok mu? çalışmayı düşünmez misinz?

Eski konularınıza baktığımda boşanmak gibi bir düşünceniz olmadığını anlıyorum. Sizden ricam boşanmamanızı oğlunuzun omuzlarına yüklemeyin. Ben senin için bu evliliği sürdürdüm derseniz bir süre sonra sürdürmeseydin, çocuk aklı ile iş yapmasaydın cevabı almanız çok olası. Eşiniz rahatsız ya da huyu böyle. Onu değiştirmek için yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Motive etmeye çalışmak kendinizi hırpalamaktan başka bir şey değil. Kabul etmek zorundasınız. Kendiniz için çalışırsanız 24 saat aynı evin içinde sinirinizin bozulmasını engellemiş olursunuz. Gün gelir yeni bir hayat kurmak isterseniz de daha rahat adım atarsınız.

Türk dili ve edebiyatı mezunu atama olmamis bir gariban
Bunu görünce şoka girdim. Tam ciddi ciddi soracaktım siz yabancı mısınız, Türkçeyi sonradan mı öğrendiniz diye.
Kusura bakmayın ama gördüğüm, Türkçe anlatımı en bozuk insanlardan birisiniz.
Ne noktalama işareti var, ne cümleler düzgün, ne kelimeler doğru... Atamanızın olmaması öğrencilerin hayrına olmuş.

Denek ki iyileşmeye ve çalısmaya gönlü yok.

Nasıl emekli olacak ?

Anladığım kadarıyla maddi sıkıntınız yok. Dükkan kirası iyidir zaten. Geçici bi süreçmiş zaten. Bence bu durumu fırsata çevirin çalışmadığı zamanı değerlendirin güzel geçirerek.

Ben o parayı harcamayı bile hayal edemiyorum hayallerim bile fakir paçalarımdan akıyo resmen

Bir fakire sormuslar paran olsa ne yaparsin? Adam da, ev alir kiraya veririm demis bizdede oyle simdi o kadar gelirimiz olsa anca ev alir kiraya veririz, başka yatırım alternatifi düşünemiyoruz.

Kız sakın boşama adamı haa olsun babası baksın sizi ne olcak sonuçta geliyor ya para. Şimdi sen boşansan sonra adam bakarsın işe girer , sonra ağlarsın gitti “ayaklı milyonerim” diye. Sonradan buraya gelip konu açarsın “eski kocamı nasıl kazanabilirim?” Diye. O zaman yardımda etmeyiz

Benim de evde 4uzlerim var 1.5 yasindan beri tek bakiyorum gelin bana sorun bir de :))))

Ayda 20 bin harcamak...

Son cümlen yazım hatalarından daha kötü kusura bakma ama burda çoğumuz telefondan yazıyoruz klavye takılabiliyo düzeltme hatalı olabiliyo görememiş olabiliyoruz vs.

Hepsini geçtim sıkıntısını anlatırken edebi metin yazar gibi bin bir incelemeyle cevaplaya tıklayamaz insanlar.

Benim de evde 4uzlerim var 1.5 yasindan beri tek bakiyorum gelin bana sorun bir de :))))
Haklısınız, Allah yardımcınız olsun.
Benim 2 yaşındaki oğlum doğduğundan beri sıkıntılı hep.
Tek çocukken de öyleydi, tuvalete bile gidemezdim hep kucak hep kucak.
Ne kardeşine dokunmama müsade ediyor ne kafa üstü düşmeden, bir yere tırmanmadan rahat ediyor.
2 dk bile ayrı durmuyor, saniye yerinde durmuyor, özellikle kardeşi benim kucağımda ya da onunla ilgileniyorsam zarar veriyor bebeğe.
O sebeple küçük olana bakması için bakıcımız var.
Allah size bol güç kuvvet ve sabır versin, hayal dahi edemedim.

Bu devirde maddi sıkıntısı olmayan insan kaldı mı, bilmiyorum.
3 sene önceki kazancımızın yarısıyla şuan geçiniyoruz ve bebeklerimiz var.
Tabi ki çoğu koşulumuz hala iyi çok şükür, borç harç kira derdi falan yok ama tüm lükslerimizden feragat ederek yaşıyoruz.

Allah razi olsun rabbim size de kolaylik versin gercekten zor .eşinizin de işleri bir an once yoluna girer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…