- 14 Ağustos 2016
- 4.557
- 21.554
- 238
Teşekkür ederim.O zaman uzak durmaya devam etsin
Çocuklarla kolaylıklar dilerim size de
Eski konularınıza baktığımda boşanmak gibi bir düşünceniz olmadığını anlıyorum. Sizden ricam boşanmamanızı oğlunuzun omuzlarına yüklemeyin. Ben senin için bu evliliği sürdürdüm derseniz bir süre sonra sürdürmeseydin, çocuk aklı ile iş yapmasaydın cevabı almanız çok olası. Eşiniz rahatsız ya da huyu böyle. Onu değiştirmek için yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Motive etmeye çalışmak kendinizi hırpalamaktan başka bir şey değil. Kabul etmek zorundasınız. Kendiniz için çalışırsanız 24 saat aynı evin içinde sinirinizin bozulmasını engellemiş olursunuz. Gün gelir yeni bir hayat kurmak isterseniz de daha rahat adım atarsınız.Eşim pilot tu hava yolunda..takıntı ve obsesiflige yüzünden 10 ay önce istifa etti..babasınin durumu iyi maden hicbir zorlugumiz yok.ama gel gör ki çalışmıyor hazır yiyor bahsinin parasına güveniyor.. sorun para değil ben çalışmasını istiyorum..her gün 12 kere kadar uyuyor..bir sürü iş yapabilir bekliyor keyfi gelsin..çalış diyince kavga çıkıyor..eskiden çok çekmiştim ama son yıllarda benim hükmüm geçiyor.. yani rabbim elime düşürdü onu..ama sürekli evde olması bana dert oldu resmen..ebet mantık evliliği yaptık sevdimde ama işte kısmet nerden bilirsin böyle olucağını.. ben karşımda güçlü erkek görmek istiyorum..ne yapacaksa bana soruyor artık.. sürekli psikolojik yapıyorum kendimden veriyorum.. kimi zamanda yeter deyip ben bağırıyorum artık hiç korkmuyorum dayak yemiş ve darp raporu almış biri olarak o günden beri şiddet yok ama evde oturmaya çok alıştı.. oğlum özel okula gidiyor babası karşılıyor yarısını.. babası bana maaş ve sgk mi ödüyor..ama ben çalışkan erkek gibi erkek görmek istiyorum..birşeyler basarsın istiyorum daha çok opsesifligi artıyor yok kanser olurmuş yok kalbi sıkışıyormuş uçakta.. ama arkadaşları ile ukraynaya tatile gidince ne ağrı kaldı kalbinde ne kanser riski..yani kısacası 45 yaşında hayatını mahvediyor..bende herşeyim var susup oturayım demiyorum..cektirdiklerinin bedelini odetiyorum.. ama her gün onu motive etmekten yoruldum..
Hayaller hayatlardün geceden beri hala aklım 40 bin lirada okudukça fakfakir olduğum aklıma geliyor
her ay 40 bin alsam ve bir kısmını mesela 20 bincik kadarını köşeye atsam birkaç yılda baya rahat yaşayabileceğim param olurdu kimseye de muhtaç olmazdım
Bunu görünce şoka girdim. Tam ciddi ciddi soracaktım siz yabancı mısınız, Türkçeyi sonradan mı öğrendiniz diye.Türk dili ve edebiyatı mezunu atama olmamis bir gariban
Hayaller hayatlar
Denek ki iyileşmeye ve çalısmaya gönlü yok.2006 dan beri psikoljik destek alıyor düzenli ama yetmiyor..her gün günde beş kere karar değiştiriyor.. ama yetmiyor ona birde sürekli onun kararsızlığını konuşuyoruz destekliyorum yureklendiriyorum yok..aksam konsiuyoruz haklisin diyor basviricam ise diyor sabah oluyor yok uykum var yok uyuyamadım.. annesi babası da çok üzülüyor bu duruma..
Anladığım kadarıyla maddi sıkıntınız yok. Dükkan kirası iyidir zaten. Geçici bi süreçmiş zaten. Bence bu durumu fırsata çevirin çalışmadığı zamanı değerlendirin güzel geçirerek.Teşekkür ederim.
Ama bir adamın evde olması çok büyük sıkıntı, onu anladım.
Karakter olarak her şeye burnunu sokan, karışan, direktif veren ve iş başa gelince yapmayan türden ise, aşağı atmalık koca tipi bunlar.
Limon sat ama yeter ki çalış diye haykırasım var her gün.
Evde kendini patron bizi işçi sanıyorlar çünkü..
Allah bu durumdaki her kadına sabır versin.
Kesinlikle haklısın. :))) hem de pilot olacağım ülke ülke gez harca kanser olacaksam olurum yani ne varama haksız mıyım ben aldığım zavallı bir kaç bin liralık maaşımla birikim yapabiliyorsam 40 bin ile neler yapılmaz
dün geceden beri hala aklım 40 bin lirada okudukça fakfakir olduğum aklıma geliyor
her ay 40 bin alsam ve bir kısmını mesela 20 bincik kadarını köşeye atsam birkaç yılda baya rahat yaşayabileceğim param olurdu kimseye de muhtaç olmazdım
Benim de evde 4uzlerim var 1.5 yasindan beri tek bakiyorum gelin bana sorun bir de :))))Evde 2 yaşında ve 1 yaşında bebekler var.
İkisine tek kişi bakmak dünya üzerindeki hiçbir insanın yapabileceği bir şey değil.
Başka çocuklara olabilir ama benimkilere asla.
Hayır, eşim esnaftı dükkanı kapatıp kiraya verdi.
Şuan dükkan kirası ile geçiniyoruz ve kriz uzantıları bitene kadar yeni bir iş açmayı düşünmüyor.
Halı mobilya ev dekorasyon üzerineydi dükkanı.
Her gün çok köklü firmaların devrettiği, kapattığı haberlerini de aldıktan sonra sektör değiştirmeyi düşünüyor.
Ben de diyorum evde dur bakıcı gitsin diye ama, evde olduğunda da muhteşem bir yardım sergilediği söylenemez çocuklar beni istiyor çünkü.
O zaptetme kısmında sadece.
Dükkanı kapandığından beri evdeki yardımından da elini eteğini çekti.
65 sonrası emeklilik depresyonuna girip anca bu niye böyle, bu neden burada, şunu neden yapmadın, ev niye dağınık gibi sürekli paparayı yediği, azar işittiği günlere geldik.
O sebeple evden kaçıyor, çünkü karışmadan duramıyor.
Ayda 20 bin harcamak...dün geceden beri hala aklım 40 bin lirada okudukça fakfakir olduğum aklıma geliyor
Ayda 20 bin harcamak...
Şahsen yazarken bile yutkundum, parmak uçlarım titredio kadar da hayalim olsun lütfen izin verin
Bunu görünce şoka girdim. Tam ciddi ciddi soracaktım siz yabancı mısınız, Türkçeyi sonradan mı öğrendiniz diye.
Kusura bakmayın ama gördüğüm, Türkçe anlatımı en bozuk insanlardan birisiniz.
Ne noktalama işareti var, ne cümleler düzgün, ne kelimeler doğru... Atamanızın olmaması öğrencilerin hayrına olmuş.
Haklısınız, Allah yardımcınız olsun.Benim de evde 4uzlerim var 1.5 yasindan beri tek bakiyorum gelin bana sorun bir de :))))
Bu devirde maddi sıkıntısı olmayan insan kaldı mı, bilmiyorum.Anladığım kadarıyla maddi sıkıntınız yok. Dükkan kirası iyidir zaten. Geçici bi süreçmiş zaten. Bence bu durumu fırsata çevirin çalışmadığı zamanı değerlendirin güzel geçirerek.
Allah razi olsun rabbim size de kolaylik versin gercekten zor .eşinizin de işleri bir an once yoluna girer insallahHaklısınız, Allah yardımcınız olsun.
Benim 2 yaşındaki oğlum doğduğundan beri sıkıntılı hep.
Tek çocukken de öyleydi, tuvalete bile gidemezdim hep kucak hep kucak.
Ne kardeşine dokunmama müsade ediyor ne kafa üstü düşmeden, bir yere tırmanmadan rahat ediyor.
2 dk bile ayrı durmuyor, saniye yerinde durmuyor, özellikle kardeşi benim kucağımda ya da onunla ilgileniyorsam zarar veriyor bebeğe.
O sebeple küçük olana bakması için bakıcımız var.
Allah size bol güç kuvvet ve sabır versin, hayal dahi edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?