Çalışmayan kadınlar

Eşya almaktan çekinmem hatta geçen gün dert yandım parfumum bitti rujum az gibilerinden ama ki eşimin durumu şu an çok da iyi değil zar zor yettiği için almıyorum.Şu an çalışmıyorum ama çalıştıgım da da aldıgım parayı yine ortak kullanıyorduk

Çalışıyorum, her zaman idareli davranırım. Gereksiz bir şey almamaya özen gösteririm. İhtiyaç olan bir şey için de çalışılmasa bile çekinmeye gerek yok. Hayat müşterek ve erkek dışarıda çalışırken kadın da evin yükünü sırtlanıyor

7yil oldu hala cekiniyorum.cocuklarimizdan dolayi calisamiyorum.fakat esim kiziyor zorla tisort almisligi vardir.konustuk bu konuyu kartlar sende canin ne istiyorsa al dedi zaten tutumlusun boyle yapma dedi bu sene iki tisort aldim

Çalışıyorum, ama pahalı ve hoşuma giden bişey varsa sevgilime aldırıyorum; hiç de çekinmiyorum Eski eşe karşı çalıştığım halde bu kadar rahat değildim ama. O hem karşıdakinin tavrına hem kişinin tabularına bağlı. Eskiden bu konularda gurur yapmayı marifet sanırdım. Alakası olmadığını düşünüyorum şuan...

kendi maaşımla nasıl alıyorsam o kadar alıyorum. alışveriş manyağı olmadım hiçbir zaman o yüzden çekinmiyorum. pahası yüksek bir kozmetik ürünleri var, onlarıda eşim kendi alıyor zaten yurtdışından gelirken, ne verdiğimi biliyor o yüzden çekinmem.
eşler çekinmenizi sağlayacak birşey yapmazsa kolay kolay çekinmez bence kadınlar.

Ben kendi kardeşimden para isterken utan insanım , eşimden hiç isteyemem.

Tam tersi olması lazım, kardeşimden isteyemem ama eş öyle değil.

Gereksiz çok harcama yapmayın ama arada insan zevk için bir şeyler almak isteyebiliyor.
Durumunuz elveriyorsa çekinmeye gerek yok.

Tam tersi olması lazım, kardeşimden isteyemem ama eş öyle değil.

Gereksiz çok harcama yapmayın ama arada insan zevk için bir şeyler almak isteyebiliyor.
Durumunuz elveriyorsa çekinmeye gerek yok.

Evli değilim bilemem ama 20 yıldır beraber yaşadığım kardeşimden istemessem başkasından hiç isteyemem:)

Ben genel olarak başkasından bir şey istemeyi hiç sevmem zaten.

Çalışıyorum ama çalışmasam çekinmezdim heralde. Sadece tüketici olmak beni rahatsız eden durum olurdu. BaZen düşünüyorum üretmeden tüketmek can sıkıcı olsa gerek.. diyelim ki çalışamıyorum bazı sebeplerden ötürü.. çekinmem,çatır çatır harcarım. Para harcamak keyif veriyor insana :)

Ilk yıllar evet.şimdi ise aldiklarimi akşam gösteriyorum sadece o da nasıl olmuş diye fikrini almak için

Neden çekiniyorsunuz. Eşiniz dışarıda sizde evde çalışıyorsunuz.

çekinmem.
bütçeye göre her istediğimi alırım.
eşim de mutlu oluyormuş, öyle diyor.

Yoo :) eşinizle bütçeyi nasıl ayarliyorsunuz bilemem. Mesela benim eşim bana aylık bir miktar para verir. Bu miktarin içinde kendi kişisel harcamaların ayrıdır. Asla karışmaz. Bende çok savurgan değilimdir zaten bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…