- 15 Nisan 2017
- 318
- 165
- 23
- 41
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
bütçeme göre çekinmeden alışverişimi yaparım zaten kendim de bir takım işler yapıyorum makyaj malzemeleri satıyorum ve iç çamaşarı onların bana gelişleri uygun oluyor hem satıyorum karımdan kazanıyorum onun dışında kuaför ve kıyafet alırken özelliklede çanta hastasıyım dikkat ediyorm yine tabiki.Alışveris yaparken çekiniyo musunuz? Mutfak alisverisi degil bahsettigim giyim makyaj gibi şeyler... Ben kendimi ihtiyaclar dışında kısıyorum keyfim icin yaptığım hiçbir harcama yok. Esimin esirgediginden değil cekiniyorum. Onunda aylik baya bi sigarası var. ve eşim memurluk olana kadar çalışmamı istemiyo...
Bence çekinmemelisin. Çalışmana izin vermiyorsa, nereden paran olacak. Karşılamak zorunda ihtiyaçlarını. Sigara da aylık hesaplanınca dünyanın parası tutuyor. Eşim iki pakete yakın içiyor. Dünyanın parası, çok acıyorum.Alışveris yaparken çekiniyo musunuz? Mutfak alisverisi degil bahsettigim giyim makyaj gibi şeyler... Ben kendimi ihtiyaclar dışında kısıyorum keyfim icin yaptığım hiçbir harcama yok. Esimin esirgediginden değil cekiniyorum. Onunda aylik baya bi sigarası var. ve eşim memurluk olana kadar çalışmamı istemiyo...
Bence çekinmemelisin. Çalışmana izin vermiyorsa, nereden paran olacak. Karşılamak zorunda ihtiyaçlarını. Sigara da aylık hesaplanınca dünyanın parası tutuyor. Eşim iki pakete yakın içiyor. Dünyanın parası, çok acıyorum.Alışveris yaparken çekiniyo musunuz? Mutfak alisverisi degil bahsettigim giyim makyaj gibi şeyler... Ben kendimi ihtiyaclar dışında kısıyorum keyfim icin yaptığım hiçbir harcama yok. Esimin esirgediginden değil cekiniyorum. Onunda aylik baya bi sigarası var. ve eşim memurluk olana kadar çalışmamı istemiyo...
Eşinizin çalışıp kazandığı para eşinizin parası değil. İkinizin parası. O eşine bakıp evi geçindirebilmek için çalışıyor.Alışveris yaparken çekiniyo musunuz? Mutfak alisverisi degil bahsettigim giyim makyaj gibi şeyler... Ben kendimi ihtiyaclar dışında kısıyorum keyfim icin yaptığım hiçbir harcama yok. Esimin esirgediginden değil cekiniyorum. Onunda aylik baya bi sigarası var. ve eşim memurluk olana kadar çalışmamı istemiyo...
Bütçe ve harcamalar kadar konusunda gurur yapacağınıza hayatınızla ilgili kararlar konusunda gurur yapsanız keşke. Özelde mi devlette mi çalışacağınıza memurluk olmazsa çalışmayacağınıza niye kocanız karar veriyor sizin hayatınız sizin kararınız.
Evde harcanan emeği küçümsemiyorum ama ev kadınlığıyla çalışma tıpa tıp aynı değil. Adam işyerinde çalışıyor geç gitse hata yapsa savsaklasa canı istediğinde gitmese patrondan fırça yer işten atılır mesela. ev kadını ise standardı değişim değeri olmayan emek. Bunu şu yüzden söylüyorum kadınlar ama biz de evde çalışıyoruz diye meslek hayatından uzak durmayı meşrulaştırıyor. Para kimin hesabına yatıyorsa son tahlilde onundur ölüm var kalım var ayrılık var. Bütün kadınlar para getiren işlerde çalışmalıNeden çekiniyorsunuz. Eşiniz dışarıda sizde evde çalışıyorsunuz.
Evde harcanan emeği küçümsemiyorum ama ev kadınlığıyla çalışma tıpa tıp aynı değil. Adam işyerinde çalışıyor geç gitse hata yapsa savsaklasa canı istediğinde gitmese patrondan fırça yer işten atılır mesela. ev kadını ise standardı değişim değeri olmayan emek. Bunu şu yüzden söylüyorum kadınlar ama biz de evde çalışıyoruz diye meslek hayatından uzak durmayı meşrulaştırıyor. Para kimin hesabına yatıyorsa son tahlilde onundur ölüm var kalım var ayrılık var. Bütün kadınlar para getiren işlerde çalışmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?