Çalışsam geçer mi bütün bunlar?

Anladım.
Geçmiş olsun.
Bir arkadaşın olsa geçici olarak yanında kalsan.
Temizliğe gitsen,iyi para kazanırsın aslında.
Sonra kalkıp kendine düzen kurarsın.

Bu şekilde durumları kendi lehine çeviren bir eş sevmiyordur değil mi gunlerdir de bunu düşünüyorum

Günlerce düşünmeye gerek var mıydı?
Gerçekten sevilmediğini görmüyor musun? :KK57:

Ailem beni hep ezdiği için sevmediklerini biliyorum o eksikliģimi eşimle aile olduğumuzda aşarım dedim ama hiç istediğim gibi olmadı hayatım,evliliğim... şimdi ise bir kapandayım

Ailem beni hep ezdiği için sevmediklerini biliyorum o eksikliģimi eşimle aile olduğumuzda aşarım dedim ama hiç istediğim gibi olmadı hayatım,evliliğim... şimdi ise bir kapandayım
Sığınma evlerini araştır arkadaşım.
Elinin altında internet var.
Ara,sor,muhakkak yardımcı olurlar.

iç karartıcı olmak istemiyorum ama evet çalışsan belki bir takım sorunları halledersin maddi olarak. ama bu sefer işyeri - işle alakalı sorunlar peydah oluyor. yani demem o ki dertler bitmez değişir. sanırım bizim bakış acımızı değiştirmemiz gerek, kendime de söylüyorum bunu. dünyada rahat yok, dertsiz olmak değil o dertlerle mücadele etmek aslolan.

Çalışıp çalışmama olayına girmiyorum kendi kararınız
Ama yalnız yaşayan bir kadın gelsin kalsın sizde arada ne olacak ki
Benimki geldi mi seviniyorum sarma köfte börek herşeyi yapıyor sağolsun sizde yaptırın atın buzluğa
Anneniz yalnız olsa sizde anlarsınız eşinizi

Eski konularına baktım biraz. Kangren olmuş bir ilişki üstüne kaçarak evlenmişsin. Annenle görüşmüyorsun. Kayınvaliden gayet sorunlu. Eşinde bunun üstüne annemi kabul etmiyorsan boşan gibi bir şey demiş..
Çalışsan geleceğe dair ümidin olmuş olur.. Senin zaten kocanı boşayacağın yokta o seni boşarsa ne yapacağın hakkında bir fikrin var mı? Kendin için ayakların üzerinde durmalısın..
Çok güzel yazmışsınız. Tebrik ederim. Evlenip koca eline bakıp zamanın nasıl geçtiğini anlamıyprsunuz. İlerde sorunlar oluncada ne yapıcam diye kara kara düşünüyosunuz. Bu kadar badireli bir ilişkiye yapılcak en doğru şey ne olursa olsun çalışmak ekonomik özgürlüğünü eline almak. Eşler çalışan kadından bu yüzden korkar. (Kendine güveni olmayan eşler) isterlerki kendilerine gebe olalım ne derlerse kabul edelim. Tercihin bu yöndeyse otur evinde. Ama yerinde olsam biraz geleceği düşünürdüm.

Yanlış anlamayın ama babanız niye harçlık versin ki size. Belli bi yaşa gelmişsiniz evlenmişsiniz. Kyk borcunuzu bile ödüyormuş hatta ne güzel.Ben de 2 yıldır evliyim aklıma bile gelmez babam bana harçlık versin..üstelik kyk borcum bile duruyor :) Eşiniz çalıştırmıyorsa siz de kabul ederek evlendiyseniz en azından bireysel sigorta yapsın size. Dünkü aklımızla bugünkü bir değil. Güzelce konuşun çalışma işini hala sorun oluyorsa,o zmn dışardan sigortamı öde diyin.Kendinizi güvende hissetmek hakkınız.

ödemeyin borcu yada ödeyen insanlara daha insaflı davranın bence... onlar sizin aileniz ne atıp ne satabiliyoruz ne yazıkkı onları bu şekilde kabul etmek gerekiyor

kredi borcunuzu babanız ödüyormuş anneniz ile zaten görüşmüyorsunuz. eşiniz ve eşinizin ailesi ile aranız pek iyi değil. çalışsam mı çalışmasam mı diye düşünüyorsunuz , eşinizin izin vermediğini söylüyorsunuz diğer üyelerin yazdığı gibi adam sizi bıraksa ya da anneme bakmazsan git dese ne yapacaksınız. yaşınız geçecek etrafta bir sürü yeni mezun var iş yerleri belli yaş üzerinde insanların deneyimi yoksa çok sıcak bakmıyorlar. zaman geçiyor hayata bir yerlerden başlamak lazım. yıllar sonra kafanızı çok vurursunuz.

Yani zaten evlendiğinizde ailenizin size bakma yükümlülüğü yok ki.
Bunda tuhafsanacak bir durum görmedim ben.
Kaldı ki babanız ödüyormuş yine.

evlenmişsiniz artık babadan harçlık almak nedir, ha zor durumda olursunuz eyvallah kimse bir şey diyemez. Eşinizde ayrı bi tuhaf insan karısının çalışıp ayakları üstünde durmasını desteklemesini nasıl istemez anlamıyorum. Adam akıllı çekin karşınıza konuşun, bi tek iş yerinde mi erkekler var marketede gitmeyin o zaman. Bizde çalışıyoruz ediyoruz erkekler fellik fellik peşimizden koşturmuyor bekar olmamıza rağmen.

Selam değerli kk üyeleri.
2 yıla yakın evliyim. Ailemden destek görmüyorum maddi manevi (babam öğrenim kredimin taksitlerini öder ayd bir de evime gelir iki saat oturur gider). Annem deseniz beni eşimin ailesine kötüledi etti bir sürü şey yaptı ona kırgınım görüşmüyorum. Neyse asıl sorun şu ki ben babamdan çocuk harçlığı gibi kredi taksidi almaktan , bana bir ihtiyacın var mı kızım dememesinden bıktım. Kendim çalışarak odemek istiyorum. Bunun altında başka bir sebep daha var. O da eşimin bana sormadan annesini kalmaya getirmesi (aynı şehirde 15 dklık mesafe). Kp hayatta ama keyfine göre hayvan alıyor bakıyor eve uğramıyor pek. Kv yalnız kalmasın diye ya ona uğrarız ya da eşim eve kalmaya gel der annesine bana sormadan. Bir tane eltim var ama o da annesine gidip gelmekten kvye uğramaz pek. Aile desteğim yok borcum var çalışmak istiyorum diyorum eşim olmaz çalışamazsın ben öderim borcu diyor. Bense kendime yediremiyorum. Ne yapmalıyım ?
Eşiniz odermis madem neden babanızdan kredi taksidi alıyorsunuz ?

Eşiniz borcunuzu ödemek istiyor bunda eziklik duyacak ne var. Adı üstünde eş bu. Ha siz ha o farkınız olmaması lazım. İnanın şu anki sıkıntılarınız iş hayatına atılır atılmaz katlanarak artar bu hep böyle olmuştur. Bu kötü düşünceleri atın kafanızdan

Ben çalışmak istiyorum dediğimde şu an işyerindeyim eve gelince görceksin sen ,senin ailen yüzünden benim canımı mı sıkıyorsun öldürürüm seni dedi. Geldiğinde döver de muhtemelen. Sığınma evi tek secenek...

Back
X