Çalıştığım okulda velilerden iftiralar

Abartmayın tıp olmazsa diş hekimliği yazar neden stres yaptınız ki? O da çok değerli bir meslek. İnşallah iyi bir diş hekimi olur.
Bu Ayşenaz üyesinin yorumunu dikkate almayın . Başka konuda kızdı bana saniyesinde gelip bunu yazdı . Yok tıp yazacağız . Senin gibi 8 asgari ücret kazansın . Fikrine teşekkürler

kazanamazsa şimdiden günah keçisi hazırlanmış
Başka konulardan kinlenip kızıma saldıran ikinci kişi bugün @Mune banlanmak istemiyorum . Size bırakıyorum . Uyarır mısınız. Nişan süreci hakkında eleştiri yaptığımdan beri peşimde .

Başka konulardan kinlenip kızıma saldıran ikinci kişi bugün @Mune banlanmak istemiyorum . Size bırakıyorum . Uyarır mısınız
niye yorum yapamaz mıyız e sen yapıyosun

Kimin ne niyetle yaptığını iyi biliyorum . Yazma artık bana .
yazıcam forum burası senin yazdığın gibi yazıcam kazanamayacak diye şimdiden öğretmeni günah keçisi seçmişsin işte sana çekmişse sözlüsünün düşük olması şaşırtmadı

yazıcam forum burası senin yazdığın gibi yazıcam kazanamayacak diye şimdiden öğretmeni günah keçisi seçmişsin işte sana çekmişse sözlüsünün düşük olması şaşırtmadı
Bana direkt yazamayıp çocuk üstünden vurmak isteyenlerle işim olmaz . Yönetime yazdım . Onlar ne derse o.

O gün derse giderken jartiyer giymezsem Simple Present Tense konusunu güzelce anlatamıyorum biliyon mu? Şart yani.

`