Cam Temizliği

Geçen konu dışı yorumdan 1 gün banlandım. Burada yorumumdan önce-cam silme robotu- araya koyayım da konu dışı olmasın yazdıklarım 🙈🤣🤣🤣

Lgs için benim kıza dua eden arkadaşlara karşılık olarak, camlarınız tertemiz kalsın uzun haftalar, hepinize de en iyi robotlar nasip olsun duaları ederim🙈

Robotum var hutt çok yavaş ama evim boydan boya cam aynı zamanda kocam çekpas aldı bosch markası. Genelde yatak odası vs çok silmem temizlikçi siler ama salon balkon mutfak buraları sürekli siliyorum bu pella bez sanırım o bezlerle siliyorum bazen çekpasa takıp siliyorum. Geçen sildim önce pimapeni sildim sonra prille sildim. Ayda 1 robotu takarım grçer

Koskoca hostes cam mı siliyor? Zaten hizmet sektörü işi. Boşver bacım. Evde uzat ayaklarını yap bir kahve aç bir film , keyfine bak🙈
Temizlik yapmayı çok seviyorum.. hizmet benim işim anacım.. ruhumda var😄 düşünsene 11 saatlık uçuştan gelmişsin denizaşırı.. eve girmişsin ve evi süpürüp silmiş valizini silmiş boşaltmış kirlileri atmış tabiki elin değmişken nevresim değiştirmiş ondan sonra duşunu alıp muthış bı rahatlama ıle yatmışsın.. en sevdıgım rutın, evet normal değilim😂😂

Temizlik yapmayı çok seviyorum.. hizmet benim işim anacım.. ruhumda var😄 düşünsene 11 saatlık uçuştan gelmişsin denizaşırı.. eve girmişsin ve evi süpürüp silmiş valizini silmiş boşaltmış kirlileri atmış tabiki elin değmişken nevresim değiştirmiş ondan sonra duşunu alıp muthış bı rahatlama ıle yatmışsın.. en sevdıgım rutın, evet normal değilim😂😂
Benim meslek de hizmet sektörü de. Çalışırken nefret ederdim temizlikten🙈içinizden geliyorsa silin gitsin camları kapıları dolapları

Karcher temizlik cihazı var. Köpürtme fırçası ve şarjlı çeksilden oluşuyor. Bu ürünü kullanan var mı acaba?

Back
X