Cam Temizliği

Çok basit şeylere gülüyorsunuz ,ne mutlu size vallahi 🤣
Amma uzattınız bir emojiyi. Kimse size bilgisiz vs demek istemedi emoji ile. Cam silme robotu da 3 harfli marketlere bile geldi artık bu arada. Bende de yok o robottan. Buradan marka vs öğrenip almayı da düşünüyorum mesela.

Sevgili hanımlar, cam silme için sürekli kullandığınız bir aparat, robot gibi bir ürün ya da pratik bi yönteminiz var mı? Camın çooook olduğu bir eve geçiyorum, maddi sebeplerden yardımcı da alamayacağım. Cam işini çözmem lazım 🤔

Ben bunu kullanıyorum

Cam silme robotu videolarını izliyorum sürekli. Kimileri çok memnun kimisi de iz bırakıyor demiş. Emin olamıyorum
Ben kullanıyorum ve memnunum. Bezleri temiz olursa genelde iz kalmaz. Velev ki kaldı, bezleri değiştirip tekrar sildirirsiniz iz kalmaz. Kendim silemediğim için yardımcı alamadığımda kullanıyorum, ancak çok yavaş çalışıyor, eğer tez canlıysanız sizi sinir edebilir. Yine de can kurtarıcı.

Cam silme robotları bana göre değil, cam silmek çünkü kolay olan, zor olan pimapenlerin silinmesi. Bu sebeple temizlikçi çağırıyorum. Kışın sadece içeriden siliyorum kar,yağmur zaten temiz kalmıyor diye. Canımızdan kıymetli olmasın. Bizim de bir uzak akrabamız 4 çocuğu varken düşüp öldü, annesiz kaldılar , travma yaşadılar.
Temizlikçinin canı kıymetsiz mi?

Allah aşkına güzel güzel cam konuşuyoruz, bilgi paylaşımı yapıyoruz. Lafı cımbızla çekip polemik yaratmayın
E canımızdan kıymetli değil, temizlikçi silsin demişsiniz. Üstüne de düşerek ölen akraba örneği vermişsiniz. Bundan başka bir sonuç çıkmıyor ki.

Örneği veren ben değilim yanlış kişiye laf yetiştiriyorsunuz
Ha avukatlığa soyunmuşsunuz pardon. İçinizde kaldıysa demek.

Kusura bakmayın, üye adı takip edemiyorum. Mesajı o kadar sahiplenmişsiniz ki siz yazdınız sandım.

Siz araya girmezseniz ben de laf yetiştirmek zorunda kalmam. Sizi alkışlarla uğurlayalım.

Ha avukatlığa soyunmuşsunuz pardon. İçinizde kaldıysa demek.

Kusura bakmayın, üye adı takip edemiyorum. Mesajı o kadar sahiplenmişsiniz ki siz yazdınız sandım.

Siz araya girmezseniz ben de laf yetiştirmek zorunda kalmam. Sizi alkışlarla uğurlayalım.
Uğurlamak? 😄 Başka konularda kaos vardır sizi alalım oralara. Konu cam temizliği.

E canımızdan kıymetli değil, temizlikçi silsin demişsiniz. Üstüne de düşerek ölen akraba örneği vermişsiniz. Bundan başka bir sonuç çıkmıyor ki.

Ben de okuyunca küçük çaplı bir şok geçirdim.
Ben robot kullanmam.
Benim için önemli olan Pimapen temizliğidir.
Ona da temizlikçi çağırırım.
Canımdan kıymetli değil.
Aynen böyleydi…

Canında kıymetli değilse temizleme gitsin.

Ben robot kullanmam.
Canımdan kıymetli değil.
Aynen böyleydi…

Tepki gelince dönüp baktım ben mi yanlış anlamışım diye.

Yok bariz yani ifade edilen şey.

Reklama girer mi bilmiyorum, direkt profil paylaşmıyorum ama temizlik önerileri veren bir hanımefendinin hesabı var. Bebek şampuanıyla silmeyi öneriyor. Denedim gerçekten çok güzel oldu. Hiç leke iz vs kalmadı. Siz başka şey sormuşsunuz ama konu cam silme olunca yazayım dedim :D

Ben robot kullanmam.
Canımdan kıymetli değil.
Aynen böyleydi…

Benim camlar leş gibi şu an. Zaten yağmur yağdı bir haftadır . E bayrama da böyle kalsın umrum değil. Dışardan camlarıma bakıp pis diyeceklerse heççç umrum değil. Cam bu yahu. Yemiyoruz içmiyoruz evin dış tarafı altı üstü.

Back
X