Cam Temizliği

Benim camlar leş gibi şu an. Zaten yağmur yağdı bir haftadır . E bayrama da böyle kalsın umrum değil. Dışardan camlarıma bakıp pis diyeceklerse heççç umrum değil. Cam bu yahu. Yemiyoruz içmiyoruz evin dış tarafı altı üstü.

Bizim evimizde yardımcı ablamız var çalıştığım için. Oğlumu okula götürüyor alıyor ve ev işlerimizi yapıyor ama camlarımı sildirmiyorum haftada 5 tam gün geldiği halde. Eşimle beraber aklımıza eserse sileriz.

Reklama girer mi bilmiyorum, direkt profil paylaşmıyorum ama temizlik önerileri veren bir hanımefendinin hesabı var. Bebek şampuanıyla silmeyi öneriyor. Denedim gerçekten çok güzel oldu. Hiç leke iz vs kalmadı. Siz başka şey sormuşsunuz ama konu cam silme olunca yazayım dedim :D
İyi yaptınız 😇 Sayfa ile ilgili ipucu verseniz 🤭 Her bebek şampuanı ile oluyor mu acaba?

Bizim evimizde yardımcı ablamız var çalıştığım için. Oğlumu okula götürüyor alıyor ve ev işlerimizi yapıyor ama camlarımı sildirmiyorum haftada 5 tam gün geldiği halde. Eşimle beraber aklımıza eserse sileriz.
Bende içleri sildiriyorum düşer eder vebali kalır çocukları var die . Bide malum şirketten gelmiyor sigortası yok çok büyük sıkıntılar cıkabılır .dışlar eşimin 🤣

Temizlikçinin canı kıymetsiz mi?
O anlamda demedim zaten o da elinin yetiştiği yere kadar yapıyor fazlasını istemiyorum. Ben temizliğe yetisemedigim için temizlikçi çağırıyorum dedim. Bir de her gün profesyonel bu işi yapanlar daha pratik oluyor, benim zar zor iletken o fırt fırt silebiliyor. Elleri alışkın sanırım.

İyi yaptınız 😇 Sayfa ile ilgili ipucu verseniz 🤭 Her bebek şampuanı ile oluyor mu acaba?
Marka fark etmiyor diyor, ben kızımın şampuanıyla sildim. Evimdekitemizlik diye aratın çıkar. Mutfak dolaplarım falan tertemiz oldu o sayfadaki öneriler sayesinde.

Beyaz sirke de harika bir şey bütün lekelere birebir..
Sil.a nın cam bezleri var bezleri yıkayıp mopuna takıp silebiliyorsunuz.

Aman cama çıkmayın canınızdan kıymetli değil. İçerden tamizleyin dışını da mopun yetiştiği yere kadar..

Ben kullanıyorum ve memnunum. Bezleri temiz olursa genelde iz kalmaz. Velev ki kaldı, bezleri değiştirip tekrar sildirirsiniz iz kalmaz. Kendim silemediğim için yardımcı alamadığımda kullanıyorum, ancak çok yavaş çalışıyor, eğer tez canlıysanız sizi sinir edebilir. Yine de can kurtarıcı.
Aşağı düşüp bir komşunun kafasını yarmadığı sürece, istediği kadar yavaş çalışabilir🙈

Temu da varmış bu robot. Ordan alsam mıki ? İlk ucuzunu alayım iyi birşeyse markalısını da alırım

Amma uzattınız bir emojiyi. Kimse size bilgisiz vs demek istemedi emoji ile. Cam silme robotu da 3 harfli marketlere bile geldi artık bu arada. Bende de yok o robottan. Buradan marka vs öğrenip almayı da düşünüyorum mesela.
Sivas’ın 1234 metrelik rakımından bahsettiğim sıradan bir mesaja bile beğenmedim yiyorum ben ahsjsjs. Bunlara takılacak olsak yandık. Bu kadar içselleştirmeye gerek var mı bilemedim. Cam temizliği konusunda hele ki. 😑

Sivas’ın 1234 metrelik rakımından bahsettiğim sıradan bir mesaja bile beğenmedim yiyorum ben ahsjsjs. Bunlara takılacak olsak yandık. Bu kadar içselleştirmeye gerek var mı bilemedim. Cam temizliği konusunda hele ki. 😑
Önemli bir şeymiş demek ki bu camlar. Sen ne anlarsın susssss🙈

Back
X