- 10 Nisan 2014
- 43.405
- 115.677
- 798
- Konu Sahibi Ikibinonyedi
Şahsen cam sileceğime evdeki gümüş takılarımı parlatırım . Daha faydalı bir iş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman çek perdeyiEş de yok ki evde. Kuşlarla birlikte onu da attımkafamı dinliyorum çok şükür
En güzel yorum seçtim bunu Puha ha. Cam gibi mi oldular?Cam sili sıktım foşur foşur iz bırakmayan bezle sildim valla cam gibi oldular![]()
Valla bakıp bakıp duruyorum bi mutlu oluyorum ki anlatamam iyice kafayı yedıkEn güzel yorum seçtim bunu Puha ha. Cam gibi mi oldular?![]()
Adamı gözüm görmese yeter bu aralar. Cam robotu da bakayım ben. Bi heveslendim bak bu konu açılıncaO zaman çek perdeyicamı da gözün görmesin
![]()
Koskoca hostes cam mı siliyor? Zaten hizmet sektörü işi. Boşver bacım. Evde uzat ayaklarını yap bir kahve aç bir film , keyfine bakValla bakıp bakıp duruyorum bi mutlu oluyorum ki anlatamam iyice kafayı yedık![]()
Asla değmez o paralara hıc yorma kendınıAdamı gözüm görmese yeter bu aralar. Cam robotu da bakayım ben. Bi heveslendim bak bu konu açılınca
Temu da var.çin malı robot alacağım ben ucuzundanAsla değmez o paralara hıc yorma kendını
Bende öyle siliyorum.Cam sili sıktım foşur foşur iz bırakmayan bezle sildim valla cam gibi oldular![]()
Temizlik yapmayı çok seviyorum.. hizmet benim işim anacım.. ruhumda varKoskoca hostes cam mı siliyor? Zaten hizmet sektörü işi. Boşver bacım. Evde uzat ayaklarını yap bir kahve aç bir film , keyfine bak![]()
Benim meslek de hizmet sektörü de. Çalışırken nefret ederdim temizliktenTemizlik yapmayı çok seviyorum.. hizmet benim işim anacım.. ruhumda vardüşünsene 11 saatlık uçuştan gelmişsin denizaşırı.. eve girmişsin ve evi süpürüp silmiş valizini silmiş boşaltmış kirlileri atmış tabiki elin değmişken nevresim değiştirmiş ondan sonra duşunu alıp muthış bı rahatlama ıle yatmışsın.. en sevdıgım rutın, evet normal değilim
![]()