Sakın o çam terebentinide bulaşma benim saçlarımı kurutup döktü malesef onun yerine dax supergo kullan derimArkadslar saçımı bunaldgm icin kestirdm kendimi bildim bileli uzun sac kullaniyodm brz kisa deneym dedm smdi uzatmak istiyorm ayrica sacmda boya var bi kere boyattm hayatmda uzatrsam boyadanda kurtulurm belki cam terebenti kullanip faydasini goren var mi acaba ya da onerebileceginiz faydasini gordunz bska yontem var mi saclarm profil resmimdeki gibi onu uzun arkasi kisa bob model gibi smdiden tesekkurler..
Nerde bulabilirim fiyati ne kadar acabaSakın o çam terebentinide bulaşma benim saçlarımı kurutup döktü malesef onun yerine dax supergo kullan derim
watsons ve migroslarda....Nerde bulabilirim fiyati ne kadar acaba
Tesekkur ederim..watsons ve migroslarda....
Canım ben şuan sadece dax supergo 1 tatlı kaşığı kullanıyorum içine yine 1 tatlı kaşığı susam yağı,çörekotu yağı,tatlı badem yağı ve lavanta yağ koyuyorum onları benmari usulü eritiyorum 6 saat tutuyorum uçlarına Argan yağı sürüyorum fırsat buldukça avon saç serumunu uçlarına sürüyorum nemli kalsın diye birde 1 su bardağı şampuana 2-3 diş sarımsak dilimliyorum onu kullanıyorum 2 ay yapıp 15 gün ara vericemMiyav_su canım sen neler kullanıyorsun bana yardım ci ol ben saçlarımi baya kestirdi kurutmicak nemlendirme yazıcam ve canlılık vercek okullar acilanakadar 3-4 parmak uzamasini istiyorum
Şuan saçlarım 28 cm şubat ayında saçlarım kulak memesinin üstündeydi ilkokul çocukları gibi saçlarım vardı gonca vuslaterinin saçları gibiydi düşünMiyav_su canım sen neler kullanıyorsun bana yardım ci ol ben saçlarımi baya kestirdi kurutmicak nemlendirme yazıcam ve canlılık vercek okullar acilanakadar 3-4 parmak uzamasini istiyorum
Herkes kullanmaya baslaynca merak ettm valla nese vazgectim bna gore degilmissSakın kullanmayın saç deriniz uzun vadede hassaslaşır
Yani uzadımi benimki omuzumun biraz altinda yardım et ya valla okullar açılan kadar göğüs hizada veya biraz üstüne gelmesini istiyorum sadece dax kullansam olmaz miCanım ben şuan sadece dax supergo 1 tatlı kaşığı kullanıyorum içine yine 1 tatlı kaşığı susam yağı,çörekotu yağı,tatlı badem yağı ve lavanta yağ koyuyorum onları benmari usulü eritiyorum 6 saat tutuyorum uçlarına Argan yağı sürüyorum fırsat buldukça avon saç serumunu uçlarına sürüyorum nemli kalsın diye birde 1 su bardağı şampuana 2-3 diş sarımsak dilimliyorum onu kullanıyorum 2 ay yapıp 15 gün ara vericem
Evet uzadı şuan omuzlarımda Canım 4 ay içinde kulak memesinin üstünde olan saçlarım omuzlarıma geldi olur CanımYani uzadımi benimki omuzumun biraz altinda yardım et ya valla okullar açılan kadar göğüs hizada veya biraz üstüne gelmesini istiyorum sadece dax kullansam olmaz mi
Dax mı Canım hassaslaştırıyor çam terebenti miSakın kullanmayın saç deriniz uzun vadede hassaslaşır
Canım benim saçlarım yağlı idi benim gibi çogu yağlı ve boyalı saçları kurutup dökmüşÖncelik le merhabalar geçmiş olsun bende 2014 nisan ayında sacimi küt kestirmistim boyadan ve hep uzun saç kullanan biriydim çok pişman oldum. Cam terebentini kullandım yarım sampuana 2 yemek kaşığı dökerek iyiydi fena sayilmazdi döküyor diyen arkadaşlar ise öncelikle saçın alışma aşaması var ondan dökülüyordur. Ama benim yontemim sinameki otundan yana oldu sinameki otu badem yağı bemiks ampul karışımı 6ay kullandim süper uzadı saçımm şimdi ise belimde 1yildirda kullanmıyorum böyle bi konu açmıştım bakabilirsiniz
Anladım canım benim yontemim sinameki otuyduCanım benim saçlarım yağlı idi benim gibi çogu yağlı ve boyalı saçları kurutup dökmüş
Bende korktum dax supergo sandımAnladım canım benim yontemim sinameki otuydu
Hayır canım ya dax benim aşkım her şeyim ben o pis çam terebentine dedim isminde bile nur yok terebentin :))Bende korktum dax supergo sandım
Hayır canım ya dax benim aşkım her şeyim ben o pis çam terebentine dedim isminde bile nur yok terebentin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?