Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar çam terebentin esansı kullanıp saç dökülmesi artan ??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hilalkiz

'O' her şeyi işitendir,sesini mutlaka duyar...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
1.223
704
43
Merhaba bayanlar,
çam terebentinin saçları gürleştirdiğini ve yağlanmayı azalttığını okumuştum. Daha sonra dökülmeyi de azalttığı hakkında yazılanları da gördüm. Şampuanın için 5-6 damla damlattım keskin bi yağ olduğu için saçlarımı aşırı kurutup kırmasın diye biraz da badem yağı döktüm.

Ama şöyle bir sorun var kullanmaya başladığımdan beri saçlarım baya dökülmeye başladı halbuki başkalarında dökülmeyi dururur, ben güçsüz saçlarım güçlensin diye kullanmaya başlamıştım öncekinin 2,3 katı fazla dökülmeye başladı saçlarım

sizde de ilk başlarda böyle oldu mu ? yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. diyorumki acaba ilk başta güçsüz saçlarımı atıyor sonra güçlü mü çıkacak ? böyle bir durum yaşadınız mı paylaşırsanız sevinirim

Ne kadar badem yağı koydunuz şampuanınıza? Eğer normalde yağlı bir saç deriniz varsa, şampuana yağ eklemekten vazgeçin derim ben özellikle badme gibi ağır yağları. Büyük boy şampuana 10 -15 damla çam terebentinle uzun vadede sonuç görürsünüz. Eğer saçınız kuruysa daha fazla koymayın çam terebentini de.

Ne kadar badem yağı koydunuz şampuanınıza? Eğer normalde yağlı bir saç deriniz varsa, şampuana yağ eklemekten vazgeçin derim ben özellikle badme gibi ağır yağları. Büyük boy şampuana 10 -15 damla çam terebentinle uzun vadede sonuç görürsünüz. Eğer saçınız kuruysa daha fazla koymayın çam terebentini de.

onu da 6-7 damla koydum evet saçlarım yağlı ama şu an saç derimde kepeklenme başladı biraz pul pul olmuş ön kısımlarım

onu da 6-7 damla koydum evet saçlarım yağlı ama şu an saç derimde kepeklenme başladı biraz pul pul olmuş ön kısımlarım

İsterseniz önce kepeklenme için bir şey yapın ama bence şampuanınıza nemlendirici etkisi olan yağ koymayın badem yağı gibi. Bir de birkaç yerde çamın kepeğe neden olduğunu duymuştum. Ben de kullanıyorum ama öyle bi etkisini görmedim

İsterseniz önce kepeklenme için bir şey yapın ama bence şampuanınıza nemlendirici etkisi olan yağ koymayın badem yağı gibi. Bir de birkaç yerde çamın kepeğe neden olduğunu duymuştum. Ben de kullanıyorum ama öyle bi etkisini görmedim

bütün kötü yanları beni vurdu herhalde

Yagli saclariniz varsa sampuana asla yag koymayın hatta sampuaninizda nemlendirici ozellikte olmasin.

Yagli saclariniz varsa sampuana asla yag koymayın hatta sampuaninizda nemlendirici ozellikte olmasin.
ama çam terebentini birazda saçımın yağını alsın bademi de çam terebentin eğer fazla kaçtıysa saçımı çok kurutupta kırmasın diye koymuştum

ama çam terebentini birazda saçımın yağını alsın bademi de çam terebentin eğer fazla kaçtıysa saçımı çok kurutupta kırmasın diye koymuştum
Malesef bana da aynı etkiyi yaptı şu lanet olsun çamterbenti bence bırak bende bugün sıgır iliği kürüne başlıyorum 6 ay yapıcam uzaması degil çamterbenti yüzünden dökülen saçlarım geri gelsin:KK61::KK61:

Malesef bana da aynı etkiyi yaptı şu lanet olsun çamterbenti bence bırak bende bugün sıgır iliği kürüne başlıyorum 6 ay yapıcam uzaması degil çamterbenti yüzünden dökülen saçlarım geri gelsin:KK61::KK61:

Attim cöpe zaten baska sampuana gectim dokulmuyor eskisi gbi normal olculerde artk

İlk başta bu etki çok normal diye biliyorum. Döktüklerini fazlasıyla geri çıkartacaktır
Can'ım hiç çıkan olmadı ben şimdi sıgır iliğini hazırlıyorum 6 ay bunu yapıcam sonra tövbeler tövbesi çam terebentine ve röfleye hayatımdan çıkarıyorum

Bende bi daha çam terebentine yaklasmam kolay kolay agzim fena yandi

Ben aylardır kullanıyorum saç diplerim çim gibi oldu kahkül gibi sarktı yeni çıkan saçlar çok memnunum. Ben şampuan olarak da ısırgan otlu şampuan kullanıyorum doğal olmayan şampuanlar hic iyi gelmiyor bana. Herkesin saç derisi farklı, dokulmenin önce neden kaynaklandığını bulmak gerekiyor.. Sonra ona göre bir önlem almak gerekiyor.

Ben aylardır kullanıyorum saç diplerim çim gibi oldu kahkül gibi sarktı yeni çıkan saçlar çok memnunum. Ben şampuan olarak da ısırgan otlu şampuan kullanıyorum doğal olmayan şampuanlar hic iyi gelmiyor bana. Herkesin saç derisi farklı, dokulmenin önce neden kaynaklandığını bulmak gerekiyor.. Sonra ona göre bir önlem almak gerekiyor.
sizinki iyiymiş ama bende öyle yapmadı işte çap çap döktü

peki sizin normalde dökülme sebebiniz neydi? Tahlil falan yaptırdınız mı demir eksikliği kansızlık falan ayda b12 eksikliği de neden olabiliyor dökülmeye.
benim dökülme oranım normaldi bi günde ne kadar dökülürse o kadardı ama çam terebentinden sonra çok çok arttı
ben saçlarım gürleşsin diye başlamıştım

Back
X