Doğal Saç Bakım Kürleri ÇAM TEREBENTİN VE SUSAM YAĞI :))

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
73
Arkadaşlar çam terebentin ve susam yağı aldım ani bir kararla, iyikide almışım dedim , pr_01_97_min.webp 43021315111041168.webp peki neden aldım işte yanıtı, saçım sarı ve haliyle yorgun bi saç, siyahtan sarışın oldum ve saçım inceldi bende gratiste gezerken yağlara bakıyordum ve susam yağını aldım kullandım gece saçımı tülbentle sardım sabah yıkadım ve saçımın yarısı onarıldığına gerçekten şok geçirdim inanamadım sonra bir tane daha alıcam dedim en etkili ne olamabilir dedim uzamasınıda istiyorum ve çam terebentin aldım bayram nedeniyle kullanmama fırsat olmadı onuda kullanıp yorumlarımı yazıcam buradan, nemi yapıcam ,şampuana ve hatta saç kremine çam terebentin koyucam ve ayrıca bu ikiliyi maske yapmayı düşünüyorum ve ayrıca fön öncesi sonrası ,ve nemli saça kısacası her alanda kullanmayı düşünüyorum arkadaşlar saçlarımın en güzel olduğu zamanları hatırladım film şeridi gibi o zamanlarda meyersem bu yağlardan kullanıyormuşum anladımki saçımı güzelleştiren ürünler bunlarmış kıymetini bikez daha anladım vaz geçmeyin arkadaşlar ben artık bırakmayı düşünmüyorum saçımı bunlar kurtarıyor benim buda aromatik mis kokulu yağlar bu resmi çok sevdim GMP-Factory-Shiffa-Home-Brand-2015-New.webp o yüzden eklemek istedim umarım sizlerde benim gibi memnun kalırsınız hepinize aromatik sevgiler:21::21::21: Not :streç film veya naylon boneyle mutlaka 1,2 saat bekleyin veya sıcak yağ terapisiyle saçın daha işlemesini sağlayabilirsiniz. sprey şişeyle saç diplerine uygulamak ve saçı tutam lara ayırarak her bölgeye uygulamak ve 5 dk masaj yaparak yedirin ve bone ile 1 ,2 saat beklemek saçın nemli kalmasına ve saça daha iyi işlemesine yardımcı olur:KK5::KK5:

Son düzenleme:
Arkadaşlar çam terebentin ve susam yağı aldım ani bir kararla, iyikide almışım dedim ,Eki Görüntüle 1640997 Eki Görüntüle 1640998 peki neden aldım işte yanıtı, saçım sarı ve haliyle yorgun bi saç, siyahtan sarışın oldum ve saçım inceldi bende gratiste gezerken yağlara bakıyordum ve susam yağını aldım kullandım gece saçımı tülbentle sardım sabah yıkadım ve saçımın yarısı onarıldığına gerçekten şok geçirdim inanamadım sonra bir tane daha alıcam dedim en etkili ne olamabilir dedim uzamasınıda istiyorum ve çam terebentin aldım bayram nedeniyle kullanmama fırsat olmadı onuda kullanıp yorumlarımı yazıcam buradan, nemi yapıcam ,şampuana ve hatta saç kremine çam terebentin koyucam ve ayrıca bu ikiliyi maske yapmayı düşünüyorum ve ayrıca fön öncesi sonrası ,ve nemli saça kısacası her alanda kullanmayı düşünüyorum arkadaşlar saçlarımın en güzel olduğu zamanları hatırladım film şeridi gibi o zamanlarda meyersem bu yağlardan kullanıyormuşum anladımki saçımı güzelleştiren ürünler bunlarmış kıymetini bikez daha anladım vaz geçmeyin arkadaşlar ben artık bırakmayı düşünmüyorum saçımı bunlar kurtarıyor benim buda aromatik mis kokulu yağlar bu resmi çok sevdimEki Görüntüle 1640999 o yüzden eklemek istedim umarım sizlerde benim gibi memnun kalırsınız hepinize aromatik sevgiler:21::21::21: Not :streç film veya naylon boneyle mutlaka 1,2 saat bekleyin veya sıcak yağ terapisiyle saçın daha işlemesini sağlayabilirsiniz. sprey şişeyle saç diplerine uygulamak ve saçı tutam lara ayırarak her bölgeye uygulamak ve 5 dk masaj yaparak yedirin ve bone ile 1 ,2 saat beklemek saçın nemli kalmasına ve saça daha iyi işlemesine yardımcı olur:KK5::KK5:
Çam terebentini saç kremine koydunuz mu ? Koymadıysanız koymanızı da tavsiye etmem

Back