Çam ve Sakura hastanesi aşılama tedavisi

nesyaprak

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2023
66
17
18
30
Mrhb kızlar yeni üye oldum ben 13 Nisanda ilk aşılama tedavimi çam ve sakura da oldum ve 2 hafta sonraki sonuç dün kan vererek hüsran olduğunu öğrendim sizinde tecrübelerinizi ya da oraya gidenler için morel almak istiyorum bir dahaki süreç de neler olucak

Aşılama hakkında bir bilgim yok ama burada okuduğum kadarıyla aşılama için %3-%5 arası pozitif sonuç alındığı yazıyordu. Bu sebeple direk tüp bebeğe geçen çok kişi varmış.

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim diblerabla eşimle bende çok şükür testlerimizde bi sıkıntı yok o yüzden ilk aşılama önerdiler hep devam etsemmi bilmiyorum

Bir de aşılamadan sonra gün içinde aşırı gaz şişkinlik gibi şikayetiniz oldu mu acaba

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim diblerabla eşimle bende çok şükür testlerimizde bi sıkıntı yok o yüzden ilk aşılama önerdiler hep devam etsemmi bilmiyorum
Aynı şekilde bizim de öyle açıklanamayan infertilite diye geçiyor tıpta bu durum. İlm aşılamamı oldum tüp bebek en son aşama hemen yapmıyorlarmışş tabi devlet hastanesi için söylüyorum.

Merhabalar çam ve sakura Muzaffer hocaya ilk gittiğimde özelde 4 ay yumurta takibi tedavisi deneyip tüm tetkiklerimle gittim kendisi bana sebepsiz infertilite teşhisi ile 2 aşılama yapacağını söyledi ilk asilamam tutmadı açıkçası 2. Aşılamada tutmaz zannediyordum hatta tüp bebek düşünmeye başlamıştım ama 2. Asilamam tuttu ve şu an 7+4 hamileyim. Allah hocamızdan razı olsun , sizde mucizelere inanmaktan vazgeçmeyin lütfen , Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin

Ayy çok sevindim sizin adınıza aşılamadan sonra neler yaptınız peki bizimkide sebepsiz infertilite her şey yolunda gitti ama olmadı

Ayy çok sevindim sizin adınıza aşılamadan sonra neler yaptınız peki bizimkide sebepsiz infertilite her şey yolunda gitti ama olmadı
Çok teşekkür ederim pozitifi görünce Muzaffer hocaya tekrar gittim , çünkü aşılama günü pozitif olursa bize muhakkak gel dediler tekrar tahliller yapıldı kese görüldü , iki hafta sonra kalp atışlarını da duymaya gel dedi gittik. Bundan sonrasında gebe polikliniğine gideceksin dedi. Şimdilik herşey yolunda çok şükür bulantı ve kusmalari saymazsak. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Aşılamada dikkat ettiğiniz özel bişeyler varmıydı
Merhaba bisey sormak istiyorim bende asilama yapmak istiyriim ama doktor bana ne aşilma dedi nede tup bebek dedi benimde eşiminde sonuçları bir sıkıntı yok sadece adetli. Bir günde gel klomen vercez dediler ama herhangi bisey denilmedi size ne dediler acaba

Bisey sormak ıstiyorum bende eşimde bir sıkıntı yok sonuçlarımız kontrol ettiler adetli bir günde bana klomen vereceğini söyledi herhangi bilgi verilmedi ne asilama nede tup bebek dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…