Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çamaşır kurutma makinaları

• Konu Sahibi Konu Sahibi iclo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iclo

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2006
179
1
296
İstanbul
Slm arkadaşlar,çamaşır kurutma makinası almayı düşünüyorum.kulananlar artı ve eksilerini bide ne marka kulandıklarını ,yazarlarsa sevinirim.

Slm arkadaşlar,çamaşır kurutma makinası almayı düşünüyorum.kulananlar artı ve eksilerini bide ne marka kulandıklarını ,yazarlarsa sevinirim.

Miele marka kullanıyorum. Çamaşır makinası ile birlikte... Şimdiye kadar bir şikayetim olmadı. Sadece triko,kazak türü şeyleri kurutucuya atmamanı tavsiye ederim. Bir de saf yün atılmıyor. Benim kullandığım makina da ıslaklığa göre süreyi makina ayarlıyor. Çamaşır tipine göre programları var. Ekstra bölme alabiliyorsun,ayakkabıları vs kurutmak için. Tavsiye ederim.

Ben AEGninkini kullaniyorum canim su yeni sistem cok isitmadan kurutanlar var ya tam olarak adi nedir bilemicem amagayet memnunum herseyi kurutuyorum kisin ozellikle cok rahat hele okula krese giden coluk cocuk varsa süper bisey.Camasirinin o deterjan yada yumusatici kokusu ustunde tazecik kaliyo,tozunu pisligini aliyo bide oyle camasire teli ,serme derdi falan yok tek sorun kumasa gore kirisiklik olabiliyo bazi esyalarda ama onun icinde ozel programlari var.kisacasi ben tavsiye edrim

ben bosch kullanıyorum
çook çoook memnunum
enerji tüketimide çok az faturam hiç farkemedi diyebilirim
ama benden sonra arkadaşım arçelik aldı faturası tavan yaptı her zaman kullanmıyo aklında olsun

teşekkürler cevabın için canım,ben ne marka alacağıma henüz karar vermedim ama ,yorumlara göre düşüneceğim

Bizim ki bosch , makine+kurutma olanlardan. Gömlek , çarşaf vb kumaşları çok kırıştırdığından kullanmıyorum. Bunun dışındakileri kurutuyorum, çamaşırlar yumuşacık oluyor ve az kırıştığından çok kolay ütüleniyor( Keşke aynı şey gömlekler içinde geçerli olsaydı )Yüksek devirde kurutunca penyeleri , pamukluları biraz küçültüyor maalesef. Genel olarak memnunum ve sık kullanıyorum.
Bu arada devasa olmasa da faturamda yükselme oldu.

cevabın için çok sağol canım çok yardımcı oldun.

ben bosch kullanıyorum
çook çoook memnunum
enerji tüketimide çok az faturam hiç farkemedi diyebilirim
ama benden sonra arkadaşım arçelik aldı faturası tavan yaptı her zaman kullanmıyo aklında olsun

Cevabın için teşekkürler canım,gerçekten çok yardımcı oldun.Bende arçelik düşünüyordum fiatı uygun diye

çok sağol ya ,haliyle faturayı yükseltecektir ama ne yapalım,sanki artıları daha fazlaymış gibi görünüyo ama ,bakacağım artık.

Canim ben altus kullaniyorum oldukxada uygun fiyata almistik
Iyiki var cok rahat ettim.hic bir sikayetim yok kazak triko atmiyorum
Faturad 2o 3o rl gibi farkediyir bu konfora deger

annem bosch kullanıyor yaklasık 2 senedir ve acaip memnun hiçbir sıkıntı yaratmadı ki bizde hergün camasır yıkanır bazen bırkackere hatta trikolarıda kurutuyor hıc cekme falan yasamadık

Canim ben altus kullaniyorum oldukxada uygun fiyata almistik
Iyiki var cok rahat ettim.hic bir sikayetim yok kazak triko atmiyorum
Faturad 2o 3o rl gibi farkediyir bu konfora deger

sağol canım ya ,altusu hiç düşünmemiştim ama oda bir altarnatif teşekkürler tekrar

annem bosch kullanıyor yaklasık 2 senedir ve acaip memnun hiçbir sıkıntı yaratmadı ki bizde hergün camasır yıkanır bazen bırkackere hatta trikolarıda kurutuyor hıc cekme falan yasamadık

aslında çoğunluk Bosch diyor,biraz pahalı ama düşünebilirim çok sağol ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…