Ben de bir ara düşünmüştüm ama internernetten biraz araştırınca çamaşırları yıpratıyor ve uzun sürede kurutuyor diye yorumları okuyunca vazgeçtim..
Ben de bir ara düşünmüştüm ama internernetten biraz araştırınca çamaşırları yıpratıyor ve uzun sürede kurutuyor diye yorumları okuyunca vazgeçtim..
ben memnunum her konuya da yazıyorum
iki ayrı marka kullandım ikisinden de memnunum
şimdi başka konuya da yazdım kaz tüyü mont bile kuruttum
uygun programda kullanılınca hiçbir şey olmuyor çamaşırlara
zaten günümüzde giysileri vitrinde saklasan bile çabuk yıpranıyor ama benim hala kullandığım 20 yıllık kıyafetlerim var
özellikle çocuk kıyafetleri zaten uzun süre giyilemiyor malum çocuk büyüyor
benimkini kıyafetlerini ihtiyacı olanlara veriyorum yeni gibi
hatta ev işleri yapan yardımcım eskileri ayırıp bez yapacak iyileri de ihtiyacı olanlara götürecekti
hepsi iyi bunların dedi de eski bir havlu bulduk bez olsun diye
uzun sürede göreceli bir kavram en kısa programı 2 saat sürüyor
ama bu mevsimde iki saatte bir makine gömlek kurumaz ki dışarıda
Hayielisiyla alin kucaginiza:)
Yikama kurutma tek makina kullaniuorum, inanilmaz rahat, bende cok memnunum. Benim bir arada oldugu icin size cok fikir veremem muhtemelen ama kurutma makinasi kesinlikle cok onemli bir ihtiyac.
Yani acaba attığımız çamaşırın türüne göre mı değişiyor yoksa hepsi mı böyle yapıyor?
Şimdi nasıl kırıtıyorsunuz?
Anladım çok teşekkür ederim. Kuruturken nelere dikkat ediyordunuz? Markası paylaşma yasak değilse paylaşır mısınız?
Şimdi şöyle bir durum var. Bazı makinelerde şu özellik var. Atılan çamaşırın kurutma özelliği varsa kurutuyor. Yani çoğu kıyafeti atamıyorsunuz atsanızda tam kurumuyor. Ben bunun için servis çağırdım hatta kurumıyor diye. Aynen bunu söylediler bana. S....G markası. Hem yıkama hem kurutma benimki. Ama annemin kurutma makinesi ayrı. P..O marka. Gömlekler bile kırışmıyor. Yarım saatte kurutuyor. Ben daha başlamadım kurutma kullanmıyorum evdeki askılığa asıyorum şu an
Hayırlı günler hanımlar.
Lütfen konum bir müddet taşınmasın. Çünkü gerçekten aylardır içinden çıkamadığım bir durum. Nasipse yakında 3 çocuğum olacak. Çamaşırlar dağ gibi daha şimdiden. Kış ayı da malum. Çamaşır kurutmak büyük problem.
Artık çamaşır kurutma makinesi almaya karar verdim. Fakat kimi çok memnun kimi değil. Lütfen bana bir fikir verebilir mısınız?
bende bosch çamaşır makinası vardı o nedenle üstüne monte edilsin diye bosch kurutma aldım
açıkçası bir şeye dikkate etmiyorum
çamaşır makinası ile aynı prensip
30 da yıkanacak body i 60 da yıkarsan çeker 30 da kurutulacak ürünü en sıcakta kurutursan çeker
günümüzde makinalar gelişkin
netten bakın aynı çamaşır makinası gibi çeşit çeşit programları var
mesela benimkinin yorgan modu yok
kv min hastası var ona yorgan modu da olanını aldık zira o yorgan yıkıyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?