çamaşır makinesindiki fikrim bosch'du

gors

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
209
66
98
merhaba arkadaşlar. beyaz eşyalarımın tamamını bosch'dan almak istiyordum ancak bugün gittiğim bir avm'de Samsung WF1702WQR Çamaşır Makinesi'ni önerdiler. Bu hafta çamaşır makinesini almam gerekiyor. kullanan varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim. Ya da makine öneriniz varsa çooook sevinirim...

Ben de hep bosch alırım diyordum gittim samsung aldım 7 kiloluk makinasından Bu işler kısmet işi valla ben artık öle diyorum

Ben de hep bosch alırım diyordum gittim samsung aldım 7 kiloluk makinasından Bu işler kısmet işi valla ben artık öle diyorum

memnun musun peki samsung'dan? gerçekten de kısmet işi hiç aklımda samsunga bakmak gelmezdi

hem camasir hem kurutma makinam bosch cok memnunum canim tavsiye ederim..

bosch içimi kemiriyor işte ama arada fiyat farkı da var malum :S boschun hangi ürününü kullanıyorsun peki canım?

bosch içimi kemiriyor işte ama arada fiyat farkı da var malum :S boschun hangi ürününü kullanıyorsun peki canım?

logixx 8 vario perfect tabiki fiyat farki var ama beyaz esyada kalite onemli cunku uzun yillar yanimizda olacak..alirken servisinide arastir internetten.. bazen makina iyi olsa bile servisin kaliteli olmayisi isinizi aksatabilir..tabi birde +5 yil garantiyi unutmuyoruz :))

kızalr bende alıcam camasır makınesıııı ama bende ne alcamı bılmıyroum. ama ne marka almıycamı ı bılıyroum arcelık sakın ve sakın almayın ne buzdolabı ne bulasık makınesı ne kurutma makınesı hıc bırındne memnun dglım ustelık hepsıde 3 yıllıkkk yanııı..

hangisi daha pahalı ki içini kemiriyr ben bosch 8 kg dijital yani en son çıkanlardan birini kullanıyrum 2 yıldır evliyim gayet memnunum battaniye filanda yıkıyrum sığıyr çift kişilk battaniye.kısa parogramları özellikle çok ii 15 dk acilse çıkarıyr çok rahat oluyr tavsiye ederim

arcelik ve beko eski kalitesinde degiller artik annem ve ablam beko kullaniyorlar..hatta kucuklugumden beri evimizde 2 marka kullanilirdi..beyaz esyalarini yenilediler daha 4 sene olmasina ragmen surekli ariza yapiyor..

Evet canım kimse tavsiye etmiyor arçeliği artık...Ben de hiç almayı düşünmedim bile...

bazen daha ucuza kaçmak daha pahalıya patlayabiliyor tabi. samsungun servisinin iyi olduğunu söylüyor herkes, son kez bakıp bosch mu samsung mu kararımı vermem lazım. teşekkürler bilgi verdiğin için

arcelik ve beko eski kalitesinde degiller artik annem ve ablam beko kullaniyorlar..hatta kucuklugumden beri evimizde 2 marka kullanilirdi..beyaz esyalarini yenilediler daha 4 sene olmasina ragmen surekli ariza yapiyor..

aynen bende arcelıkten hıc memnun dglımmm....
Bıde degsıımde yapmıyolarrr..

Eskı kalıtede dglll

bazen daha ucuza kaçmak daha pahalıya patlayabiliyor tabi. samsungun servisinin iyi olduğunu söylüyor herkes, son kez bakıp bosch mu samsung mu kararımı vermem lazım. teşekkürler bilgi verdiğin için

samsung da cok ucuz degil..enerji tasarruflarini da karsilastir derim..simdiden hayirli olsun allah gule gule kullanmayi nasip etsin canim

sana kendi kullandigim makinayi tavsiye edcem bende yeni aldim sayilir 2 ay falan oldu ama supper bisey. istersen kurutmada yapabiliyorsun, tamamen digital. Istedigin saati, istedigim modu secip yikiyorsun. Estra kurutma modu var ben onu seciyorum makinadan camasirlarim hem temiz hemde yumusacik cikiyor. Bebisim icin valla degistik makinamizi tavsiye ederim.Ay az kalsin makinayai yazmayi unutcaktim reklam yapmaktan. Hotpoint-Ariston :)

samsung wf1702wqr ile beğendiğim bosch markasının özelliklerinin aynı olduğunu söylediler ancak arada yaklaşık 300 liralık fiyat farkı vardı. önemli olan fiyat da olmuyor artık, hem şans işi hem de iyi seçim yapmak sanırım...

bakmıyorum bile o markalara yorumları duyduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…