Ben de hep bosch alırım diyordum gittim samsung aldım 7 kiloluk makinasındanBu işler kısmet işi valla ben artık öle diyorum
memnun musun peki samsung'dan? gerçekten de kısmet işi hiç aklımda samsunga bakmak gelmezdi
Düğünüm ağustos sonunda kısmetseOzamana kadar sen evlenmemiş olursan kullanıp sana yorum yaparım tabii ki
hem camasir hem kurutma makinam bosch cok memnunum canim tavsiye ederim..
tühh olmadı şimdibenim de eylül başında
bosch içimi kemiriyor işte ama arada fiyat farkı da var malum :S boschun hangi ürününü kullanıyorsun peki canım?
kızalr bende alıcam camasır makınesıııı ama bende ne alcamı bılmıyroum. ama ne marka almıycamı ı bılıyroum arcelık sakın ve sakın almayın ne buzdolabı ne bulasık makınesı ne kurutma makınesı hıc bırındne memnun dglım ustelık hepsıde 3 yıllıkkk yanııı..
logixx 8 vario perfect tabiki fiyat farki var ama beyaz esyada kalite onemli cunku uzun yillar yanimizda olacak..alirken servisinide arastir internetten.. bazen makina iyi olsa bile servisin kaliteli olmayisi isinizi aksatabilir..tabi birde +5 yil garantiyi unutmuyoruz :))
arcelik ve beko eski kalitesinde degiller artik annem ve ablam beko kullaniyorlar..hatta kucuklugumden beri evimizde 2 marka kullanilirdi..beyaz esyalarini yenilediler daha 4 sene olmasina ragmen surekli ariza yapiyor..
bazen daha ucuza kaçmak daha pahalıya patlayabiliyor tabi. samsungun servisinin iyi olduğunu söylüyor herkes, son kez bakıp bosch mu samsung mu kararımı vermem lazım. teşekkürler bilgi verdiğin için
hangisi daha pahalı ki içini kemiriyr ben bosch 8 kg dijital yani en son çıkanlardan birini kullanıyrum 2 yıldır evliyim gayet memnunum battaniye filanda yıkıyrum sığıyr çift kişilk battaniye.kısa parogramları özellikle çok ii 15 dk acilse çıkarıyr çok rahat oluyr tavsiye ederim
arcelik ve beko eski kalitesinde degiller artik annem ve ablam beko kullaniyorlar..hatta kucuklugumden beri evimizde 2 marka kullanilirdi..beyaz esyalarini yenilediler daha 4 sene olmasina ragmen surekli ariza yapiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?