Çamaşır temizliği

Çok üzüldüm, genç yaşta vefat eden insanlar çok fazla içimi acıtıyor. Mekanları cennet olsun inşallah

Havluları ayrı 60 derecede yıkıyorum, sadece beyaz havlu kullanıyorum. Renkli olsa ayırırdım.
Beyazları da ayrı 60 derecede yıkıyorum.
Diğer tüm renklileri 40 derecede yıkıyorum

Haha çok iyi

Çamaşırları beyazlar, açık renkliler, koyu renkliler, havlular ve nevresimler olarak ayırıp ayrı yıkıyorum. Beyazlar ve havlular 60 derece diğerlerini 40 derecede yıkıyorum. Yalnız havlularımın hepsi beyaz renktir renkli havludan nefret ederim o yüzden havluları toplu bir şekilde yıkayabiliyorum. Eğer renkli havlum olsaydı havluları da renklerine ayırırdım. Karışık renkleri aynı anda yıkamaktan nefret yani beyazların beyazlığı kalmaz o şekilde

Olması gereken bu zaten bence de ben de böyle yıkıyorum ama işte bazılarına göre abartıymış, israfmış

Havluları sertleştirmeyen yöntemler de paylaşır mısınız

Genelde havlularim beuaz deiller renkli havlularim pembe yesil vs olduklari icin onlarida karsik renkli olan camasirlarla atiyorum, bir dolap havluyu beklersem yikamak cinnet geciririm ondan atiyorum renklilerle.
60 derecede yikarim genelde.
Ben 3 cesit camasir yikarim yani bi renkliler var pembe yesil mor vs renkleri yikarim, siyahlari lacivertleri koyulari yani ayri, birde beyazlari ayri yikarim.
Renklilerimi ve beyazlarimi genelde 60 derecede yikiyorum ,sasadece siyahlarimi 40 dereceye atiyorum ,renkleri cok solmasin diye.
Beyazlarima genelde camasir sodasi kullanirim.
Eyer cok lekeleli renklilerim varsa cok az birseyde onlara koyarim sodadan.

( banyo WC halilari tek atiyorum camasirlara karistirmadan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…