Ömürlerine çok takılmadan hangisinin hangi programda, kaç derecede, hijyenik olduğunu düşünüyorsam o şekilde yıkıyorum, insanlar abarttığımı söylüyor. Bunu söyleyenler de iç çamaşırı, normal çamaşır ve havlusunu bir arada yıkatanlar.Karışık yıkıyorum ama sizin yaptığınız doğru havluların ve kıyafetlerin ömrü için, beyazları 60 derecede çamaşır sodası ile yıkıyorum, havlular hemen birikmediği için sabrım gelmiyor beraber yıkıyorum yoksa en güzeli ayrı yıkanması.
Bilemedim, havluların bakteri tutma oranı daha fazla, kirlilik derecesine göre 60 ya da 90 derece yıkanması gerektiğini düşünüyorum. Biriktirip yıkatılabilir. Ayrıca bütün çamaşırlar 60 derecede yıkanmıyor ki bozuluyorlar. Renklerine göre bile ayırmak gerekiyor. Her şeyi geçtim ben misafir havlusunu bile kendi havlularımla yıkamak istemiyorum. Öğrenci yurdunda ya da askerlikte falan değilsek buna dikkat etmek gerekmez mi? İmkan olduğu sürece neden daha hijyenik olmasın ki?Hepsını bir arada 60 derecede yıkıyorum .
Havlularda renklı vs varsada bazen 40 da yıkıyorum . Ayrı yıkanacak ne varkı yanı camasır camasırdır
Ben de öyle yapıyorum havlularına renklerine bakmaksızın kirlilik derecesine göre yıkıyorum. Bebek demişken çok iyi oldu buBen de havluları ayrı yıkıyorum. Renkli beyaz diye ayırmıyorum sadece. 90 derecede hiç yıkamadım.
Bebeğin her eşyasını birlikte yıkıyorum sadece.
Çarşafları da ayrı yıkarım.
Bimde satılan beyaz sabun kokulu çamaşır sodası renkliler için de kullanılıuor. Bir de kireç önlüyor siz hangisini kullanıyorsunuz?Havlularımı her zaman ayrı yıkarım oğlumun kıyafetlerini bile ayrı yıkarım hatta bizimkilerine katmam beyazlar için çamaşır sofası koyarım az bişey geleceğimden daha parlak oluyor
Ondan kullanmadım hiç ama denerim abc nin çamaşır sodasını kullanıyorum baya da gidiyor banaBimde satılan beyaz sabun kokulu çamaşır sodası renkliler için de kullanılıuor. Bir de kireç önlüyor siz hangisini kullanıyorsunuz?
Kurutma makinem yok, güneşte kurutmanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Ütü yapmakla da aynı kapıya çıkar herhalde90 derece çamaşırın canını olur, 60 derecede beyazları yıkarım, 40 renkli. Hijyenik olmadığını düşünüyorsanız kurutma makinesi tam çözüm ama onun da doğru ayarlarınu bulamazsanız malesef çekme yapabilir.
Vallahi 43 derece sıcakta ütü hiç benlik değil, annem çarşafları bile ütülüyor ama hiç ona çekmemişimKurutma makinem yok, güneşte kurutmanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Ütü yapmakla da aynı kapıya çıkar herhalde
Bundan kullanıyorum ben hem renklide hem beyazda sanırım a101 de imiş bilmiyorum alıyordum amaOndan kullanmadım hiç ama denerim abc nin çamaşır sodasını kullanıyorum baya da gidiyor bana
Sıcakta zor oluyor klima karşısında anca, iç çamaşırı ve havlular için kullanılabilir yöntem ama çarşaf da ütülemeyelim ya benceVallahi 43 derece sıcakta ütü hiç benlik değil, annem çarşafları bile ütülüyor ama hiç ona çekmemişim
Hımmm yok kullanmadım bundan hiçBundan kullanıyorum ben hem renklide hem beyazda sanırım a101 de imiş bilmiyorum alıyordum ama
Bizimki alerjik bebek. Yiyecekler elbette ama cilt hassas diye alerji doktoru sıvı çamaşır deterjanını bırakın dedi. Kumaşın içine nüfuz edip çıkmaz kolay kolay, terle ıslanırsa tekrar yüzeye çıkar, vücudu emer mutlaka toz kullanın dedi. Zaten yumuşatıcı asla. Aynı makinede yıkadığınız için hepinizinki aynı deterjanla yıkansın dedi. Bunlara uyuyorum.Ben de öyle yapıyorum havlularına renklerine bakmaksızın kirlilik derecesine göre yıkıyorum. Bebek demişken çok iyi oldu buben de nasipse şubat annesi olacağım onu da şimdiden öğreneyim, bebeğinkiler nasıl yıkanıyor? Mesela özel bir deterjanınız var mı onun için ya da yumuşatıcı
Kokusu çok güzel bir deneyin ben de tavsiye ile aldım, kireç önlüyor olması da çok iyi oldu. Çamaşır makinem hep mis gibi kokarHımmm yok kullanmadım bundan hiç
Sağlıkla doğsun inşallahBen de öyle yapıyorum havlularına renklerine bakmaksızın kirlilik derecesine göre yıkıyorum. Bebek demişken çok iyi oldu buben de nasipse şubat annesi olacağım onu da şimdiden öğreneyim, bebeğinkiler nasıl yıkanıyor? Mesela özel bir deterjanınız var mı onun için ya da yumuşatıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?