Çamaşırını kendi alan ilk Gelin benim galiba :(

deryainci

bebek geldi :))))
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
2.027
16
158
45
........................................
.......................................
konumu yakı tanık biri okumuş ve bu durum hiç hoşuma gitmedi
daha yakın birini okumasınakarşın konumu kapattırıyorum bilginize
ileride burda yazdıklarım ile ilgili zor durumda kalmak istemiyorum
anlayışınız için tşk.

Son düzenleme:
ay cnm benim çok haklısın valla..nişanlın sana neden önceden para vermedi istediğini alırdın...benim nişanlım verdi ne istersen al dedi...ama ben onunla gitmedim gelinlik iç çamaşırım kendim gittim aldım onu sorun etme ama söylediği şeyler yenilir yutulur cinsten değil...sen ben olmaması lazım cnm...

................

Son düzenleme:
garip...
nişanlım birlikte almayı istese bile ben kendi çamaşirimi kendim alırım ve asla benim için sorun olmaz bu
neden böyle küçük şeyleri büyütüyorsunuz ki?
nedir Allah aşkına 80ytllik bi çamaşır değil mi altı üstü
adet olmasına karşın biz ne nişan sepeti tepsisi bohcası adı herneyse onu yaptık ne de abuk subuk yemek getir götür muhabbetlerine girdik
çamaşırlarımı da kendim aldım
düğünde de öyle yapacağım
böyle küçük mevzulara takılıp boşanmak/ayrılmak lafını bu kadar kolay telafuz edersen o evlililik tat vermez hayatım...
abartma lütfen...

erkek tarafı işi cimriliğe vurmuş. ama bence bir iç çamaşırı için o kadar kavgaya değmezdi. 30 tl ye çok güzel bir takım alsaydınız ya illa korse jartiyer olması şart değil. ne o sıkılırdı ne siz.

anlaıyorum kalbiniz kırılmış bu düşüncesizliğe. karşı tarafın maddi durumu da önemli elinde olsa alırdı sanırım çünkü nişan döneminde olmadığı kadar kibar ve cömert oluyormuş erkekler (diyenlerin yalancısıyım)

arkadaşın derdi çamaşır değil bence nişanlısının tavırları aman o gerek var giyecekmisin aman o gerek var takacakmısın..

aradan bir hafta geçti nerdeyse ama ben çok mutsuzum sürekli ağlak bir haldeyim..
bu hafta sonu da altın set almaya çıkaağız bunun için biele aylar önce kavga ettik
ne gerek varmış takmazmışım falan boşuna alıyormuşum
bende dedim ki kullanacağım tarzda bişi alırım sonuçta yeni gelin olacağım biyere giderken takarım
onlar para etmezmi bende zaten satmak için değil kullanmak ve nikahımdan hatıra olarak saklayacağm dedim
herşey herşey bir kavga ile yapılıyor aileme hep yalan sölemek idare etmek zorunda kalıyorum
normalde gelinin gönlü hoş tutulmaz mı ama ben hep omnları hoş tutmaktan yoruldum sanırım

set konusunda haklısın
boynunun boş durması hoş olmaz düğünde...
5i bi yerde aldır sen de set yerine :lepi:
hem satarken para eder hem de daha gösterişli zemuszemus

yoooooo bende kendim gidip aldım. öyle ufak tefek şeyleri kafana takıp üzme kendini. erkekler senin kadar ince düşünmezler. aman onu sen al bunu ben alayım illa her yere yapışık ikizler gibi gidelim boşver böyle şeyleri kafana takıp en güzel zamanlarını zehir etme a.s.

merak etme ilk sen değilsin.bende kendi çamaşırımı kendim aldım.hatta kına elbisesi alınmadı bile bana.ben başkasından buldum...!

aradan bir hafta geçti nerdeyse ama ben çok mutsuzum sürekli ağlak bir haldeyim..
bu hafta sonu da altın set almaya çıkaağız bunun için biele aylar önce kavga ettik
ne gerek varmış takmazmışım falan boşuna alıyormuşum
bende dedim ki kullanacağım tarzda bişi alırım sonuçta yeni gelin olacağım biyere giderken takarım
onlar para etmezmi bende zaten satmak için değil kullanmak ve nikahımdan hatıra olarak saklayacağm dedim
herşey herşey bir kavga ile yapılıyor aileme hep yalan sölemek idare etmek zorunda kalıyorum
normalde gelinin gönlü hoş tutulmaz mı ama ben hep omnları hoş tutmaktan yoruldum sanırım

set aldır ama kendine öyle şey olurmu

garip...
nişanlım birlikte almayı istese bile ben kendi çamaşirimi kendim alırım ve asla benim için sorun olmaz bu
neden böyle küçük şeyleri büyütüyorsunuz ki?
nedir Allah aşkına 80ytllik bi çamaşır değil mi altı üstü
adet olmasına karşın biz ne nişan sepeti tepsisi bohcası adı herneyse onu yaptık ne de abuk subuk yemek getir götür muhabbetlerine girdik
çamaşırlarımı da kendim aldım
düğünde de öyle yapacağım
böyle küçük mevzulara takılıp boşanmak/ayrılmak lafını bu kadar kolay telafuz edersen o evlililik tat vermez hayatım...
abartma lütfen...

İzninle altına imzamı atabilirmiyim Okuyunca pes yani dedim

yoooooo bende kendim gidip aldım. öyle ufak tefek şeyleri kafana takıp üzme kendini. erkekler senin kadar ince düşünmezler. aman onu sen al bunu ben alayım illa her yere yapışık ikizler gibi gidelim boşver böyle şeyleri kafana takıp en güzel zamanlarını zehir etme a.s.
yanii bence de...
o beni kolumdan tutup boxer almaya götürmek istese yada alacağı boxer için benden adet üzere para istese ben çok rahatsız olurdum doğrusu...
erkekler de bu konuda böyle...

empati yapmak lazım :umursamaz:

Eğer nişanlının sana alacağı şeylerde gözü varsa ve değmez diyerek almamaya çalışıyorsa kötü olabilir durumu yoktur o başka ben hem söz elbisemi hem nişan elbise mi kendi paramla aldım ne var ki bunda gönüller bir olduktan sonra.

sonuna kadar haklısınız.gerekli olan şeyleri bile geçiştirmeye kalkan adamdan ben korkarım yarın birgün her şey onun için gereksiz olacak ve siz hayatınız boyunca bunlarla mücadele vermek zorunda kalacaksınız.kaldıki üç kuruşluk şeyler için sizin en mutlu gününüzü size zehir etmeye kimsenin hakkı yok.

seninkide neleri düşünüyor bozduracakmış...ama cnm gerçekten iç çamaşırıymış yok benimle gelmedi yok gitmedi bunları hiç dert etme...

Cimri erkek hic cekilmez ama sevgisini eksiltir her defasinda, iyi bilirim.

Cok iyi anliyorum seni, konu aslinda ne 80ytlik camasir nede altin biliyorum.

Insanin gonlu hos olup, parasi olmadigi zamanda gelip anlatacak, elinde oldugunu paylasacak, yoklugu ve bollugu beraber yasayacaklar ki, adi EVLILIK olsun. yoksa aman buna ne gerek var, aman suna ne gerek var demekle yurumuyor. Netice bu genc kiz ve kendisininde soyledigi gibi gonlu hos tutulmak istiyor, Hakkida tabikii.

ama sanirim bunu hemen hemen her cift yasiyor, nisan ve dugun masrafli gunlerden. Acik acik birbirinizi incitmeden konusmayi deneyin derim, eminim orta yolu bulabileceksiniz.
Hersey gonlunce olsun.

Altı üstü bir iç çamaşırı.Bu kadar dert edecek ne var ki?
Hem belki maddi açıdan sıkışmıştır.Bunun için evleneceğinize pişman olmanız çocukça geldi bana.:umursamaz:

.........................

Son düzenleme:
Back
X