Deterjaninizi degistirin toz deterjan yerine sivi deterjan kullanin galiba deterjani fazla atiyorsunuz camasirlariniz az olunca durulamada akitmiyor
Camasirlariniz nemli ise iz ve leke olusuyor bende yasiyorum ayni durumu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sivi deterjan hic denememistim galiba artik denemem lazim. Siz sorunu cozebildinizmi?
Çamaşır sepeti banyoda duruyorsa banyo buharından leke olması normal.
Deterjan lekesi konusunda da, ya çamaşırı çok koyuyorsun makinaya ya deterjanı. Çamaşırı çok koyarsan deterjan tam çözünmez iz bırakır. Çamaşırı az deterjanı çok koyarsan durulamada problem olur yine iz kalır.
En güzeli sıvı deterjan. Yeterli miktarda koyunca tozdan daha ekonomik oluyor bir de.
Ya kızlar banada yardimci olsun benmde esimn gomlekleri aletleri koltuk altı kısmı hep sarı leke ne yaptıysam olmadı leke çıkarıcı dahi kullaniorum yok olmuo cikmio gömleğin atletin heryeri mis gibi koltuk altı hem sarı hemde ter kokuyor sinirlerim bozuldu artık çok renklileri 40 da beyazlar 70 de yikiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya kızlar banada yardimci olsun benmde esimn gomlekleri aletleri koltuk altı kısmı hep sarı leke ne yaptıysam olmadı leke çıkarıcı dahi kullaniorum yok olmuo cikmio gömleğin atletin heryeri mis gibi koltuk altı hem sarı hemde ter kokuyor sinirlerim bozuldu artık çok renklileri 40 da beyazlar 70 de yikiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aspirin kullanin once lekeli bolgelere puakurtun sonra yikayin cikar bu arada yikama dereceleriniz cok yuksek
denedim canım oda olmuyor hemde ayrı ayrı defalarca kaç defa yıkadım hıç değişiklik yok
Camasir sodasi veya sabun tozu kosla leke cikarici yuksek derecede yikarsaniz isidan sarariyor zamanla
Kizlar uzun zamandir bu sikintiyi yasiyorum. İki sorunum var.
Birincisi camasirlarimi makinaya atiyorum ozellikle renkliler 40 derecede yikiyorum. Asarken uzerind deterjan izleri oluyor ve bir turlu cikaramiyorum. Eskiden deterjan gozune biraz sirke dokerdim ama oda iz birakiyor. Acaba makinadanmi kaynakli yoksa ben mi yanlis yapiyorum?
İkincisi sorunum da beyazlar inanirmisiniz ozellikle atletler kirli sepetine atiyorum bi bakiyorum ki sararmis daha yikamadan hemde sirt kisimlarinda bazen siyah izler oluyor sanki yagmur gibi. Renkli ve beyazlari ayri sepetlere koyuyorum ama anlamiyorum neden boyle oluyor.
Siz camasirlarinizi nasil ve kac derecede yikiyorsunuz. Yardimci olun kizlar lutfen. Herkese simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?