Ya kızlar banada yardimci olsun benmde esimn gomlekleri aletleri koltuk altı kısmı hep sarı leke ne yaptıysam olmadı leke çıkarıcı dahi kullaniorum yok olmuo cikmio gömleğin atletin heryeri mis gibi koltuk altı hem sarı hemde ter kokuyor sinirlerim bozuldu artık çok renklileri 40 da beyazlar 70 de yikiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[/QUOTE]Bu durumu stik deodorant yapiyor. Kiyafete gecen deodorant yikaninca sapsari izler birakiyor...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Banyo hava almiyorsa camasirlar islaksa bakiyorum iz yapiyor leke oluyor beyazlari 40derecede domestos ile yikiyorum beyazliyor
Evet banyonun caminda sorun vardi hep kapaliydi simdi hava aliyor inanirmisin kuf izi gibiydi simdi o izler yok gibi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende sivi deterjana göcecegim artiközellikle siyahlarda çok oluyor deterjan lekesi.ben de sıvı deterjana geçtim daha çabuk bitiyor ama 2 kere uğraşmıyorum
Miktarini nekadar koyuyorsunuz?Çamaşır sepeti banyoda duruyorsa banyo buharından leke olması normal.
Evet banyoda duruyor ve camida kapaliydi artik acik birakiyorum.
Deterjan lekesi konusunda da, ya çamaşırı çok koyuyorsun makinaya ya deterjanı. Çamaşırı çok koyarsan deterjan tam çözünmez iz bırakır. Çamaşırı az deterjanı çok koyarsan durulamada problem olur yine iz kalır.
Ben ikisinide cok koyuyorum ondan galiba
En güzeli sıvı deterjan. Yeterli miktarda koyunca tozdan daha ekonomik oluyor bir de.
Bende artik sivi deterjana geciyorumAy teşekkürler konu sahibi bende bu durumdan çok şikayetçiydim özellikle siyah çamaşırlarımda detarjan kalıyordu hiç aklıma gelmemişti bunlar sayende fikir sahibi oldum sıvı deterjana geçeyim bende :13:
Dereceleri cok yuksek dgilmi? Camasirlarinizda kuculme olmuyorsa bende bu derecelerde yikayabilirim aslinda.Ben toz deterjan kullanıyorum ama bende öyle bir sorun olmuyor. Fakat özel yıkama talimatları olanlar hariç, renklileri 60da yikiyorum. Yoksa asla içim rahat etmiyor. Beyazları da 90da yikiyorum. Tertemiz oluyor herhangi bir sorun da çıkmıyor.
Sıvı deterjan hemen bitiyor. Çünkü eşim her gün üstünü degistirmek zorunda işi dolayısıyla. E sürekli yikadigim için de sıvı bana gitmiyor
Kurutma askim demir dgil. 8. Katta oturuyorum fransiz balkon. Onune camasir ipi gerdik 5 kademeli ona asiyorum.Deterjan kısmına detrjanı az dökün, benim de vardı böyle bi sorunum hatta deterjan topak topak kalıyodu haznesinde makine alamıyodu bile, meğerse çok koyuyormuşum, şimdi baya az koyuyorum bi bardak kadar.
Diğer lekelere gelince, çamaşır kurutma askısı mı kullanıyosun, eğer kurutma askısında paslanan ve aşınan yerler varsa, direk beyazlarda pas lekesi yapıyor ve çıkmıyor ne kadar uğraşsan da.
Evet bekletiyorum biraz cunku makinam bos kaliyor bende aspirin kullanirim sizin gibi artik.renklileri duruma göre 30-40 yıkıyorum
acık renklileri 30 yıkıyorum , leke cıkarıcı dokuyorum(bunlar genelde benim combalagın kıyafetlerı oluyor)
beyazları 90 yıkıyorum asprin döküyorum
sizin deterjanı fazla koydugunuzu dusunuyorum ve cok fazla bırıktııyorsunuz sanırım septte sararmaya dönüyor ter vs beklemekten diye düşündüm ama
Tesekkurler sivi deterjan kullancam sanirim.Sanırım deterjanınızı fazla koyuyorsunuz, haliyle birikim yapıyor. Tavsiyem özellikle siyahlar/koyu renkliler için sıvı deterjan kullanın.
Dogru nemli koyuyorum ama kurutup koymak aklima gelmemisti nasil olsa kirli sepeti diye dusunuyordum.Cnm o çamaşır sepetinde olusan lekeler eğer çamaşırı nemli mesela terli bi şekilde bırakıyorsan ondan olabilir
Deterjanda sıvı deterjan kullanırsan bi sorn çıkmaz
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deterjani nekar miktarda koyuyorsunuz?Deterjanını fazla katıyorsunuzdur,o yüzden kalıntı kalabilir bende renklileri 30 derecede beyazları 95 yada 90 derecede yıkarım,toz deterjan kullanıyorum bir sıkıntı yok.
Tesekkurler bende aynen oyle yapacagm.Ne kadar çok deterjan o kadar temiz olur mantigi var sanirim herkeste
Bende sizin gibi bol bol toz deterjan atardim renkliler beyaz beyaz lekeli çikardi megersem çok atarmisim.. Simdi sivi deterjana geçtim ve ayni mantik ne kadar çok o kadar temiz olcak saniyorum bol bol döküyordum ve yumusatici kokusunu bile bastiriyordu deterjan kokusu.. Simdi azcik sivi deterjan, azcik yumusatici koyarak çözüme ulastim çok sükürLekelerden eser kalmadi.. Birde siz deneyin sivi deterjani
Tesekkurler canim.Sıvı ya da jel-tablet detarjani kullanırsanız renklilerde detarjani izi sorununu çozersiniz. Annemle yaşarken bizim makinede yapıyordu aynıssorunu biz böyle cozmustuk. Şimdi makine de toz da kullansam sıvı da sorun olmuyor. Yani sorun biraz da makineden kaynaklanıyor olabilir. Diğer sorun çamaşırı nemli kalmasından sanırım. Benim çamaşır makinam ve kirli sepetlerim dolap içinde. O nedenle eğer kirli çamaşır nemli gibiyse sepetin üzerine koyuyorum ertesi gün sepete atıyorum. Ama bunu daha iyi yöntemlerle çözen deneyimli hamarat ev hanımları vardır mutlakaben comezim daha
bende sivi deterjana göcecegim artik
Miktarini nekadar koyuyorsunuz?
Bende artik sivi deterjana geciyorum
Dereceleri cok yuksek dgilmi? Camasirlarinizda kuculme olmuyorsa bende bu derecelerde yikayabilirim aslinda.
Kurutma askim demir dgil. 8. Katta oturuyorum fransiz balkon. Onune camasir ipi gerdik 5 kademeli ona asiyorum.
Evet bekletiyorum biraz cunku makinam bos kaliyor bende aspirin kullanirim sizin gibi artik.
Tesekkurler sivi deterjan kullancam sanirim.
Dogru nemli koyuyorum ama kurutup koymak aklima gelmemisti nasil olsa kirli sepeti diye dusunuyordum.
Deterjani nekar miktarda koyuyorsunuz?
Tesekkurler bende aynen oyle yapacagm.
Tesekkurler canim.
Dereceleri cok yuksek dgilmi? Camasirlarinizda kuculme olmuyorsa bende bu derecelerde yikayabilirim aslinda..
Kizlar uzun zamandir bu sikintiyi yasiyorum. İki sorunum var.
Birincisi camasirlarimi makinaya atiyorum ozellikle renkliler 40 derecede yikiyorum. Asarken uzerind deterjan izleri oluyor ve bir turlu cikaramiyorum. Eskiden deterjan gozune biraz sirke dokerdim ama oda iz birakiyor. Acaba makinadanmi kaynakli yoksa ben mi yanlis yapiyorum?
İkincisi sorunum da beyazlar inanirmisiniz ozellikle atletler kirli sepetine atiyorum bi bakiyorum ki sararmis daha yikamadan hemde sirt kisimlarinda bazen siyah izler oluyor sanki yagmur gibi. Renkli ve beyazlari ayri sepetlere koyuyorum ama anlamiyorum neden boyle oluyor.
Siz camasirlarinizi nasil ve kac derecede yikiyorsunuz. Yardimci olun kizlar lutfen. Herkese simdiden tesekkurler
Ben camasirlarin miktarina gore ayarliyorum konsantre deterjani yarim kapak yada ceyrek kapak olarak yikiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çamaşıra göre değişiyor miktar. Çoksa 1 kapak azsa yarım kapak. Beyazlara da yarım kapak artı soda koyuyorum.
Omo konsantre kullanıyorum renklilere de beyazlara da.Büyük boyu 60 yıkama. Haftada en az 4 makine yıkıyorum ben yaklaşık 2 ay gidiyor.
omomatik,kosla,yumos konsatre ..
oohhh misssssssssssssssssssssss..
Hayır asla küçülme olmuyor. Çok şükür hiçbir şeyimiz küçülmüyor
Hepinize tesekkur ederim kizlar. Sivi deterjana gecmeye ve yikama derecesini yukseltmeye karar verdim. Cevaplariniz icin saolun :)Ben sıvı deterjan kullanıyorum. böyle bir sorun yaşamıyorum, sanırım sıvı deterjanla alakalı çünkü önceden bende de olurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?