- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi queenofhaters
Bana çatlak dediler kist çıktı . Bir bt çektirmelisiniz . En detaylı o şekilde çıkıyor . Geçmiş olsun .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar,
Soranlar için çok teşekkür ederim. Bütün gece hastanede öldüm bittim. Şimdi hastane personeli varsa, nolur bana yardımcı olsun.
Dün akşam üstü cam silerken aşağıya düştüm. Evimiz yokuşta biraz. Önü 2. Kat arkası 1. Kat gibi. Neyse cam silerken taburem kaydı şırank diye aşağıya yapışıverdim. Yumuşak zemin. Hemen alel acele doktora gittik. Röntgen çekildi bacağıma. Doktor bey hiçbir şey yok, Biraz dinlen geçer dedi. Adam doçent, heh süper çok şükür dedik eve doğru yol aldık. Hatta eşimle eve dönüyoruz " hadi yine iyisin kız, dört ayağının üstüne düştün dedi ". Eşim şehirdışına gitti beni eve bırakıp. Neyse eve geldim işte öyle deyince. 1 saat geçmedi, bacağım morarmaya ve şişmeye başladı. 15 dk bekledim 20 dk bekledim yok. Doktoru arayıp bilgisayardan tekrar bakmasını istedim. Yok herhangi bir şey zedelenmiş dedi. Ama nasıl morardı. Neyse ben siteden kızlara yazdım, resimleri falan yolladım, onlar da kötüye benziyor dediler, kırık olsa duramazsın dediler. Biraz sonra dayanamadım artık o acıya ağlaya ağlaya taksiyi aradım. Bir devlet hastanesinin aciline gittim doğruca. Doktor bakar bakmaz kırık dedi. Röntgen çekildi yine. Sarıldı alçıya alındı. 2 yerden kırılmış. Eve geldim acıdan uyuyamadım. Sabah da doktoru arayıp şikayet ettim. Kendisiyle kavga ettik. Özür bile dilemedi, olabilir böyle şeyler nolmuş. Çok konuşmayın gerekirse dava açarsınıza getirdi konuyu. Özür dilemek bu kadar mı zor ya. Nasıl ağladım acıdan. Kendine toz da kondurmuyor. Eşim de şehirdışında konuşup rahatlayacak kimsem yok. İyice uyudum kendime geldim. Aklıma geldikçe sinirlerim hopluyor. Böyle olabiliyor mu ya, bu ne biçim şey? Hayır ilk seferde anlamadı diyelim, sonra ben onu aradım başından savmak için mi bana " baktım tekrar yok bir şey evhamlanmayın " dedi. Ayy yazdıkça rahatladım vallahi
En ust kat derkenBen en üst kattayım.
Kendim silsem de yılda bir anca
Yeter yeter çok bile![]()
En ust kat derken![]()
Of of of 4 yildir alisamadim dahada alisamam allahtan burda camcilar var siliyolar4. kat :)
Yoo kimse beni ameliyata falan almadı. Öyle mi olması gerekiyordu? Baktılar sadece, belirli şekil verdiler sonra sarıp alçıya aldılar. Ameliyat mı oluyor kırıkta, bana kimse öyle bir şey demedi kipinky geçmiş olsunn..
allah korusun , daha ciddi travmalarda olabilirdiii,,,
canım kırık durumunda ameliyata almadılar mıı..
sadece bandajla kırık tedavi edilmezz.
Canım vallahi işini iyi yapanları tenzih ediyorum ama röntgen+ muayeneye 500 lira ödedim ya. Bu ne biçim iş dedim. Helal de etmiyorum. Çok sinirlendim
Canım ben avukatım, kılıfına uyduramaz. Ama amacım da bu değildi zaten, yakın zamanda gidiyorum bir de 2 yıl bir davayla uğraşmayayım dedim. Özür bile dilemedi. Pişkin pişkin ee olabilir çok rahatsızsan dava et dedi. Çıldırtıyolar beniSende doktor kılıklı bir kasapa düşmüşsün..bazı doktorlar cennetlikse bazıları cehennemin dibine gitse yeridir.bizdede var bi doktor vukuatı mahkemelik.ama bişey çıkmıyor doktorlar kılıfına uyduruyor...
E ama kasinmiyo mu simdi bu adam istersen dava et ne demek neye guveniyo buCanım ben avukatım, kılıfına uyduramaz. Ama amacım da bu değildi zaten, yakın zamanda gidiyorum bir de 2 yıl bir davayla uğraşmayayım dedim. Özür bile dilemedi. Pişkin pişkin ee olabilir çok rahatsızsan dava et dedi. Çıldırtıyolar beni
Dava et elbette.. Ugrasmayim da ne demek.. Avukatmissin ustelik.. Sizler boyle derseniz kimler hakkinin pesine dussun? Kaldi ki saglik gibi bir konuda..Canım ben avukatım, kılıfına uyduramaz. Ama amacım da bu değildi zaten, yakın zamanda gidiyorum bir de 2 yıl bir davayla uğraşmayayım dedim. Özür bile dilemedi. Pişkin pişkin ee olabilir çok rahatsızsan dava et dedi. Çıldırtıyolar beni