• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

camdan aşağı düştüm :(

E ama kasinmiyo mu simdi bu adam istersen dava et ne demek neye guveniyo bu
Hayır ben o kadar sinirliydim ki siz ne biçim doktorsunuz falan dedim. O da bunu duymak istemedi. Çok konuşmayın gerekirse dava açına getirdi. Laf da söyleyemiyoruz. Pff. İnternette dayadım yorumları valla.

Hayır ben o kadar sinirliydim ki siz ne biçim doktorsunuz falan dedim. O da bunu duymak istemedi. Çok konuşmayın gerekirse dava açına getirdi. Laf da söyleyemiyoruz. Pff. İnternette dayadım yorumları valla.
Duymak istemiyosa soyletmesin o zaman canim isini iyi yapsin haybye tutmuyolar onu orada

Dava et elbette.. Ugrasmayim da ne demek.. Avukatmissin ustelik.. Sizler boyle derseniz kimler hakkinin pesine dussun? Kaldi ki saglik gibi bir konuda..
Bundan sonra tabiki dava açıp takip edeceğim. Ama ben o an, yorgunluktan göremedi diye düşündüm. Bana da çok basit bir şey soruyolar, çok iyi bildiğim şeyi unutuyorum yoğunluktan. Sadece bir özür bekledim pişkinlik yaptı bana.

Sen zaten silme bebiş var. Doğduktan sonra da süpürgenin ucuna bez geçirip silin valla. Ben öyle yapıcam

Oyle de cok temiz olmuyor ama :-( zaten temzlikci alicam hamilelikte dedigin gibi canim bide bas donmesi var Allah muhafaza
Tekrar cok gecmis olsun konuyu senn actiguni gorunce ayri bi sasirip uzuldum konularını yorumlarini hep okudugumdan heralde.. Hemen iyilesir insallah.

Bugün camları gözüme kestirmiştim girişsem mi diye sonra silip süpürmeyi yetiştiremedin otur oturduğun yerde diye dizginledim kendimi. En iyisi kalsın bir süre daha..
Çok geçmiş olsun size de..

Bundan sonra tabiki dava açıp takip edeceğim. Ama ben o an, yorgunluktan göremedi diye düşündüm. Bana da çok basit bir şey soruyolar, çok iyi bildiğim şeyi unutuyorum yoğunluktan. Sadece bir özür bekledim pişkinlik yaptı bana.
Bundan sonrasindan bahsediyorum ben de zaten; ilk anda anlamadan sikayet etmek yersiz olurdu..

Burnu yere dusse uzanip almayan tiplerden belli ki

aayy geçmiş olsun. şikayet et de başından savmak neymiş anlasın. şuna bak yaa. sinir oldum. şimdi nasılsın?

Kırık ameliyatı var. Cuma günü bir arkadaşımın kardeşinin parmakları kırılmış ameliyat edilip alçıya alınmış aynı günde çıkış veriliyor . Günü birlik yatış yapılıyor.
Valla ben alciya aliniyor sadece saniyodum su kk sayesinde hergun yeni bisey ogreniyorum

Back
X