• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

camdan aşağı düştüm :(

Yahu Allah askina gozunuzde buyutmeyin su Turkiyedeki docent, prof falan diye gecinen tipleri hangi bolum hengi dal olursa olsun onlarin %95 i bilgileri sayesinde degil birilerinin goz yummasi ve torpili sayesinde elde ediyorlar o unvanlari. Kimsenin adina mevkisine aldanmayin yani.

Doçentlik değildi belirtmek istediğim.
Konu Sahibi dediği için yazdım.
Sonraki tavrı derdim.
Hatasını kabul etmediği idi.
Tanıdığım bir başhekim vardı.
Sıfır bilgi sadece siyasi torpille oradaydı.
Maalesef acı bir yaramiz. :( :(
Her kurum için geçerli tabii.

Çok geçmiş olsun pinky.. Umarım o doktor ile ilgili şikayetini yaparsın ve dava açarsın..
Şükürki daha beter olmamış durumun.. Ama başkalarının canı yanmasın diye hasta olarak hakkını ararsın..

Resmini 7. Sayfaya yükledim kızlar. Ben bile bakınca görebiliyorum orası mor. Sonra koskocaman mor oldu zaten. Onu anlamadı işte. Bi de çocuk azarlsr gibi tamam bunu konuşmayın dedi. İçimden çok küfrettim yani

Caramelim kirik miymis yaaa
Ben hic ihtimal vermediydim ezik falan dediydim ama
Ay icim bir tuhaf oldu ya daha kotusu olsaydi?
Dikkatli olmalisin canim silme cam mam ya deger mi? Cok gecmis olsun
Çok sağ ol bebeğim sen de benle çok ilgilendin dün :) iyiyim şimdi laf yrtiştirebiliyorum bak :)))))

Bt çektir diyen var ya, ne meraklı millet radyasyon almaya.

Yanlış teşhis konmuş . Tabiki bt çektirmeye konu sahibi değil dr 'u karar verir ancak . Benim dr'um şüphe etti çektirmemi istedi haklı çıktı . Yoksa kimse meraklı değil radyasyon almaya .

Yoo kimse beni ameliyata falan almadı. Öyle mi olması gerekiyordu? Baktılar sadece, belirli şekil verdiler sonra sarıp alçıya aldılar. Ameliyat mı oluyor kırıkta, bana kimse öyle bir şey demedi ki :KK43:
canımm

normalde kırık ucların birleşmesi gerekkk

neye göre şekli verdiler bilmiyorum

kapalı olrak kırık uclarını tesbit var mı bilmiyorumm

Çok geçmiş olsun , gerçekten verilmiş sadakanız varmış , kangren olabilrdi ayağınız , iyi ki ikinci bir doktora gitmişsiniz , gelmiş geçmiş olsun .
Bizim de başımıza geldi çocuğum boğazıma bi şey batıyo diye hastaneye gitti , bademcik enfeksiyonu başlangıcı diye şurup yazıp yolladılar , ertesi günü " Anne naz yapmıyorum , benim boğazıma bi şey batmış yutkunamıyorum , geçmedi " diyince el fenerini aldım boğazına dikkatlice baktım ne göreyim , gerçektende bi şey batmış , farklı bi doktora gittik , nerdeyse yarım santim büyüklüğünde kemik parçası çıkardılar ( et yerken boğazına takılmış ) ucuz atlattık ,1 gün daha farketmeseydik bademcikleri kangren olabilirmiş Allah korusun .
Size de tekrar geçmiş olsun .

Çok geçmiş olsun,bir an önce iyileşirsin inşallah.. Röntgen tahlilini yanlış değerlendiren doç.(hasta bakıcı) yı bence şikayet et hiç beklemeden hemde! Bende böyle bir prof yüzünden yanlış tedavi sonucu maalesef kemoterapiye maruz bırakıldım hayatımla oynandı resmen! Bence kimsenin yanlışı terbiyesizliği hatası yanına kalmamalı ! Tekrardan geçmiş olsun

canımm

normalde kırık ucların birleşmesi gerekkk

neye göre şekli verdiler bilmiyorum

kapalı olrak kırık uclarını tesbit var mı bilmiyorumm
Anaa, daha önce kolum da kırılmıştı benim. O zaman da ameliyat etmediler ki. Çıkardıktan sonra çok incelmişti. Ondan mı acaba

Çok geçmiş olsun , gerçekten verilmiş sadakanız varmış , kangren olabilrdi ayağınız , iyi ki ikinci bir doktora gitmişsiniz , gelmiş geçmiş olsun .
Bizim de başımıza geldi çocuğum boğazıma bi şey batıyo diye hastaneye gitti , bademcik enfeksiyonu başlangıcı diye şurup yazıp yolladılar , ertesi günü " Anne naz yapmıyorum , benim boğazıma bi şey batmış yutkunamıyorum , geçmedi " diyince el fenerini aldım boğazına dikkatlice baktım ne göreyim , gerçektende bi şey batmış , farklı bi doktora gittik , nerdeyse yarım santim büyüklüğünde kemik parçası çıkardılar ( et yerken boğazına takılmış ) ucuz atlattık ,1 gün daha farketmeseydik bademcikleri kangren olabilirmiş Allah korusun .
Size de tekrar geçmiş olsun .
Hiii allah korumuş kuzum. Çok geçmiş olsunnn

Nasıl 2 kırığı anlamadılar ve sen 2 kırıkla nasıl yürüdün harbiden kırıl olsa duramazsın yani :KK57:

Nasıl 2 kırığı anlamadılar ve sen 2 kırıkla nasıl yürüdün harbiden kırıl olsa duramazsın yani :KK57:
Ya ben dedim ki, çatladı da üstüne basa basa mı kırdım acaba. Sonra bana çatlak çatlaktır nasıl kırılsın dediler. Basamadım ki üstüne. Yavaş yavaş kanguru gibi yürüdüm

İşte tam da bu yüzden vaktiyle çok istediğim halde tıp okumadım. İnsan canı bu kadar ucuz mu ya! Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim..
Kızlar,
Soranlar için çok teşekkür ederim. Bütün gece hastanede öldüm bittim. Şimdi hastane personeli varsa, nolur bana yardımcı olsun.
Dün akşam üstü cam silerken aşağıya düştüm. Evimiz yokuşta biraz. Önü 2. Kat arkası 1. Kat gibi. Neyse cam silerken taburem kaydı şırank diye aşağıya yapışıverdim. Yumuşak zemin. Hemen alel acele doktora gittik. Röntgen çekildi bacağıma. Doktor bey hiçbir şey yok, Biraz dinlen geçer dedi. Adam doçent, heh süper çok şükür dedik eve doğru yol aldık. Hatta eşimle eve dönüyoruz " hadi yine iyisin kız, dört ayağının üstüne düştün dedi ". Eşim şehirdışına gitti beni eve bırakıp. Neyse eve geldim işte öyle deyince. 1 saat geçmedi, bacağım morarmaya ve şişmeye başladı. 15 dk bekledim 20 dk bekledim yok. Doktoru arayıp bilgisayardan tekrar bakmasını istedim. Yok herhangi bir şey zedelenmiş dedi. Ama nasıl morardı. Neyse ben siteden kızlara yazdım, resimleri falan yolladım, onlar da kötüye benziyor dediler, kırık olsa duramazsın dediler. Biraz sonra dayanamadım artık o acıya ağlaya ağlaya taksiyi aradım. Bir devlet hastanesinin aciline gittim doğruca. Doktor bakar bakmaz kırık dedi. Röntgen çekildi yine. Sarıldı alçıya alındı. 2 yerden kırılmış. Eve geldim acıdan uyuyamadım. Sabah da doktoru arayıp şikayet ettim. Kendisiyle kavga ettik. Özür bile dilemedi, olabilir böyle şeyler nolmuş. Çok konuşmayın gerekirse dava açarsınıza getirdi konuyu. Özür dilemek bu kadar mı zor ya. Nasıl ağladım acıdan. Kendine toz da kondurmuyor. Eşim de şehirdışında konuşup rahatlayacak kimsem yok. İyice uyudum kendime geldim. Aklıma geldikçe sinirlerim hopluyor. Böyle olabiliyor mu ya, bu ne biçim şey? Hayır ilk seferde anlamadı diyelim, sonra ben onu aradım başından savmak için mi bana " baktım tekrar yok bir şey evhamlanmayın " dedi. Ayy yazdıkça rahatladım vallahi

Back
X