• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

camdan aşağı düştüm :(

Geçmiş olsun canım ya:(

Peşini bırakma o doktorun bence:KK34: Yani ya iç kanama geçiriyor olsaydın? Bişey yok diye eve mi gönderecekti?! Sonrasını düşünmek istemiyorum.
Allah korumuş..

Resimde görünen topuğun oralarda değil mi kırık? Topukta 10dan fazlaküçük kemik var, kırığının tespit edilmesi de o yüzden zor, ama doktorun bunu bilip önlem olarak dahi olsa alçıya alması gerekirdi ayağını. Hiç değilse sabitlemeliydi. Halamın da topuğu kırıldığında oğlu doktor olduğu halde bişey yok diyerek gönderildi, ertesi gün şişliği ile gittiklerinde 2 yerden çivi takıldı ayağına. Topuk kemiğindeki kırıklar o küçük kemiklerde ise düz röntgen filminde tespit edilmesi zor oluyormuş

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Yazınızı okuyunca çok sinirlendim.Bu doktorların egosu nedir ya bıktım ben de! Bir şey sorarsın cevap vermezler,burunlar havada.tabii ki şiddete karşıyım ama bazen öyle şeyler yapıyorlar ki tekme tokat giresim geliyor. adam gibi muayene etmemiş,bir de üste çıkıyor.olabilir böyle şeyler ne demek ya! sağlık kurumunda hata olamaz,o-la-maz! hadi oldu diyelim adam gibi özür dileyeceksin hastandan.bir kırığı bile anlamıyorsa doktor vay halimize.

Cok gecmis olsunn Pinky

Artik sen bi kurban kes bi sadaka ver falan,Türk dizileri gibi oldun bol atraksiyonlu :))
Doktoru sikayet etmeyi,dava acmayi falan dusunuyosun degilmi ? Belki bu sayede röntgenleri duzgun görmeyi becere bilir?!

Çok gecmiş olsun Can'ım üzüldüm ya ..camları silmeyin hanımlar bırakın pis kalsın Can'ınızdan önemlimi

Çok geçmiş olsun. Benim şaşırdığım nokta adam bu kırıkları nasıl göremiyor? Doçent olmasına hiç gerek yok normal yeni yetme bi doktor bile farketmez mi bunu? Yani orda koskoca iki kırık var ve röntgende doktor bunu görmüyor çok ilginç.

İşini hakkıyla yapan doktorlara saygım sonsuz ama ben de zaten doktorlara karşı bi antipati var artık. Zira en değerli varlıklarımdan birisi, doktorun hatası yüzünden şu an toprak altında. Bunu yazarken bile o acıyı yeniden yaşadım, tüylerim diken diken oldu..

Anlamıyorum biz kendimizi onlara emanet ediyoruz, doktorlara da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz?

O doktorun evraklarını atma raporlarını fln ara 170 dı sanrım saglık bakanlı sıkayet onu hatrlmıom tam neten bak ben bıw doktoru sıkyatet ettm sonra net sayfasından dılekce yazdım ılgılenyolar ama saatını fln yaz belgelerını raporunu atma

Anaa, daha önce kolum da kırılmıştı benim. O zaman da ameliyat etmediler ki. Çıkardıktan sonra çok incelmişti. Ondan mı acaba
Ya canım ne ameliyatı allasen kırıkların yüzde 90ı ameliyat edilmiyor parçalı kırık varsa ki işte kazalar gibi büyük şeylerde oluyor o tarz kırıklar takma kafana ameliyatı seninki 2 yerinden kırıkmış işte ;)

Ay cok gecmiş olsun canım ya eşin demiş ya hadi yine dört ayağının üstüne düştün bide sen nası güzel anlatmışsın güldüm . Sadaka ver , bişeler dağıt .

Tabiki de olabiliyor canım röntgen işi kahve falı gibi her bakan ayrı bir sey diyor. Bak ben bi keresinde gittim 1 nolu doktor çatlak dedi 2 kopma kırığı dedi 3 kemikte sorun yok bağ kopmuş dedi 4 sen bu ayagi yıllar önce kırmışsin dedi :D

Cok geçmiş olsun, önce is güvenliği lütfen :)

Back
X