ben 2-3 ay kadar once, daha once hiç varlıgından haberdar olmadıgım bi komsumusun ogluyla tanıştim.. Gerci o beni gormuş onun ısrarı uzerine tanıştık, 2 aya yakın surekli yaziştik filan cok buluşmadık ama fikir yonunden ilan cok mantıklı dusunuyor.. Ben cocugu ilk gordugumde bitirelim filan dedim, ama cocuk daha cok tanımiyoruz birbirimizi filan filan dedi (agzi da cook guzel laf yapiyo buarada gicigin=)) Yine devam ettik konusmamıza, cok olgun ve dusunceleri cok mantıklı şimdiye kadar buyuk pürüzümüz olmadı hiç.. zaten olsa bile hemen cozum buluyo..Ama boy olayı filan da gozume takılıo, aynı boylardayız ben daha uzun filan biri filan olsun isterdim hayalimde..Bir de 3-4 defa ayrılalım dedim ben bitirdim ama en fazla 1 gun durabiliyo birakmam birakamıyorum ben seni asla diyo.. Ve gecen gun bana beni sevdigini soledi, gozlerimin içine cok guzel bakarak.. ben cok gıcık huysuz ve aksi birisiyim filan diorum olsun ne isen onu sevdim filan diyo bana=/ Bi de cocukla kimi tanıştırsam herkes cok seviyo anlamadım.. ben ne seviyorum diyebiliyorum ne sevmiyorum... Bu durumdayken devam etsem ama ilerde yine fikrim olumsuz olursa dahada uzulecek biliyorum.. =SS
Bu durumla ilgili dusunceleriniz nelerdir.. cook kararsız ve karışıgım..
Bu durumla ilgili dusunceleriniz nelerdir.. cook kararsız ve karışıgım..

Son düzenleyen: Moderatör: