- 29 Mayıs 2010
- 31.244
- 84.550
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim bebekler sese cok duyarlı derin uyurlarsa sorun yok ama gunduz cıdden uyanıyolar ..Arkadaşlar merhaba
Biz bayadır ev bakıyoruz bir türlü bulamadık derken bir ev beğendik içimize sindi caminin yanında ev ama çevremizdekiler caminin yanından ev alma diyor iki tane bebeğimiz var sabah ezanında uyanır diyorlar ben inançlı bir insanım ezan sesinden rahatsız olmam ama bebek için sorun olur mu cami arada iki ev var sonra bizim baktığımız ev geliyor birde hep cenaze mi göreceksin dediler kafam karıştı. Cami yakınında oturanlar cami sorun olur mu sizce ?
Arkadaşlar merhaba
Biz bayadır ev bakıyoruz bir türlü bulamadık derken bir ev beğendik içimize sindi caminin yanında ev ama çevremizdekiler caminin yanından ev alma diyor iki tane bebeğimiz var sabah ezanında uyanır diyorlar ben inançlı bir insanım ezan sesinden rahatsız olmam ama bebek için sorun olur mu cami arada iki ev var sonra bizim baktığımız ev geliyor birde hep cenaze mi göreceksin dediler kafam karıştı. Cami yakınında oturanlar cami sorun olur mu sizce ?
Birde cenazeyi burnuna sokmazlar insanın arada iki ev varmış ne demek hergün cenaze mi görecen sanki ölüyü geyirip gösterecekler al bak diye. Ölümü hatırlatır insana. Dünyaya daldırmaz insanı.. orda ki insanlar konusmak için konusmus resmen.Bizim ev cami yakınında hiç bir zaman böyle sorunlar olmadı. Hatta huzur verdi yahu. Bebeğede rahatsızlık değil huzur verir. Ayrıca neden sürekli cenaze göresiniz. O şehirdeki tüm cenazeler orada kılınmıyor. Mahallenin camisi. Hergün mahalleden biri ölecek değil:)
Siz hocanin sesiylemi imana gelip namaza baslamayimi düşündünüz Allahın emirlerinden hiç haberiniz yokmuBenim kızlar sese karşı çok duyarlılar. Allah ülke başkanı yapsın onları inşallah öldürdüler beni
5 yaşındaki kızım daha yeni yeni uyanmamaya başladı ezan sesinden.
Hocalara da mübarek biraz eğitim falan verseler keşke. Daha bi güzel okusalar.
Eski evimin olduğu cami hocası çok güzel okuyordu. Ruhuma üfürüyordu resmen.
Yine imana getirip namaza başlatamadı gerçi![]()
Önceki kira evimiz caminin hemen arkasındaydı ve biz çok rahatsız olduk, tabiki rahatsız olduğumuz konu ezan sesi değil son ses açılmış hoparlörlerdi.Arkadaşlar bütün yorumları okudum teşekkür ederim fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için sanırım biraz daha düşüneceğiz bebeklerimin ne zaman uyanıp uyanmayacağı belli olmuyor bazen şiddetli ses oluyor uyanmıyorlar bazen de en ufak sese kalkıyorlar. Kararsız kaldık çok.