Çamlıca Hospitalium - Dr.Bahar Besen

bahar hanıma iki ay devam ettim çok dominant bi tavrı var. ses tonu mu, görüntüsü mü, konuşma şekli miydi beni rahatsız eden bilmiyorum ama canımlı cicimli konuşurken sesindeki samimiyetsizliği hep sezmiştim. hastaneden de şüphelerim olmuştu. sonra arkadaşımın ablasının tavsiyesiyle çakmak erdeme emel türkoğlun'a gittim. çakmak erdem hastanesine girince bakımlı, temiz, güzel bir hastane olduğunu düşündüm, doktoru da sevdim. en azından ilgili görünücem diye samimiyetsiz tavırlar sergileyip tatlımlı cicimli konuşup tüylerimi diken diken yapmadı emel hanım. alanında uzman olduğu belli, seviyeli, mesafeli, ilgili bir doktor. normal doğum taraftarı ama ben sezaryen istediğimi söyleyince kararı sen vericeksin dedi.

Ben de aynen senin gibi arada başka doktora görünüyorum ama doğum için yeri uzak diğer doktorumun.Doğumu 750 biliyordum 1000 mi olmuş. Bahar hnm rüyama girmeye başladı son zamanlarda:) Allahtan iyi görüyorum kötü görsem çok etkilenirdim.İnşallah hepimiz kolay doğum yapıp sağlıklı bebişlere kavuşuruz.

Çakmak Erdemi ben de düşündüm hatta hospitaiumdan daha önce ama duyduğuma göre gece doğuma kendi doktorumuz gelmiyormuş. Tanımadığım bir doktor girecekse devlet hastanesine de giderim diye düşünüyorum. Keşke aynı doktor gelse erdeme giderdim düşünmeden.

evet, ben doktoruma sordum, doğuma siz giriyor musunuz diye, akşam olursa nöbetçi doktorlar giriyor, gündüz olursa ben ilgilenirim, biz bir ekibiz sonuçta dedi. ama ben normal doğum düşünmüyorum, hamile olduğumu her farkeden patavatsız insanlar normal doğumla ilgili başlarına gelen olumsuzlukları söyleyince korktum. bir de kum döküyorum şu anda, kasıklarımda bi süredir ağrı var. bacaklarımı şimdiden bile doğru düzgün hareket ettiremiyorum, keskin bi ağrı oluşuyor. normal doğum için önemli diye düşünüyorum. sezaryen düşündüğüm için çok da önemli gelmedi o ayrıntı bana.

bahar hanım gece doğuma geliyor mu ki?? hiç sanmam ama, bu konu hakkında kesin bilgi alırsan bana da haber ver canım.. erdem benım de aklımda var.

dediğin gibi, her doktor herkese iyi gelmiyo canım.. doktordan ziyade bana hastane güven vermiyor. bakalım ama kısmet

selam gıttıgım dr.normal dogum taraftarı sızın de az kalmıs allah aglıkla kavustursun ınsallah ama etrafımda cok hamıle var soarayım sızın ıcın onların kı normal dogumcu mu dıye

sağol tatlım ben dün kendi doktoruma gittim normal doğum dedi yunus emrede ekin hanım
başka doktora gitmekten vazgeçtim ilgilendiğin için tekrar çok teşekkür ediyorum canım

Arkadaşlar hospitalium hastanesinde bahar hanım epudural anestezi yapıyormu? Bilgisi olan var mı benı bılgılendırırımı acaba

Berbat bir doktor. Sezaryenci. Kasap jinekologlardan işte.

merhaba 15 haftalık hamileyim. daha önceden bahar besen e gidiyordum ilk bebeğimde. çok ta memnundum. şimdi de ona başladım ama nedense kararsızım. yeni zamanlarda bahar besen medicana çamlıcaya giden var mı? aslında çok tatlı bir kadın fakat biraz soru sormaya çekindiriyor insanı. önceden böyle değildi. bende doktorumla rahat etmek istiyorum. sert geldi bu kez bana. yeni doğum yapan varsa lütfen paylaşsın nasıl memnunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…