kimse çamlık hastanesine gitmiyor mu ??
ben şu ana kadar varujan beyle ilgili bir şikayet ne duydum ne de internette gördüm.kendisi bakırköy kadın doğum evi çıkışlı.yani en kolay doğumdan en zoruna kadar hepsini görmüş olduğunu düşünüyorum.kendisi hem ilgili hemde çok rahatlatıo insanı.
hastane orta düzeyde bir yer
Merhaba;
Bende Varujan Bey'i araştırıyordum. İlk doğumum sezeryan ile gerçekleşti. İkincisini allahın izniyle normal doğum yapmak istiyorum. Kendisi sezeryan sonrası normal doğum yaptıran doktorlardanmış. Eğer Çamlık Hastanesine Varujan Bey'e gidiyorsanız bilgi verebilirmisiniz? Nasıl bir doktor yaklaşımı nasıl? Bunun dışında Hastane nasıl bir hastane? Bildiğim kadarıyla eski bir hastane? İçi hakkında bir fikrim yok ama? Modern mi? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Varujan bey geeçekten ilgi ve alakası mükemmel ilk bebegimizde düşük oldum tedaviyi kendisiyle atlatrım 1 sene bekelyeceksin dedi. 1 sene sonra twkrar kendisine gittim ve yine mükemmel bir şekilde ilgilendi ve şimdi 4 aylık ikizlere hamileyim. Doğum içinde varujan beyden vazgeçmem biraz fiyat olarak yüksek ama ilgi ve alakaları için deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?