can çıkarda huy çıkmaz dedikleri doğrumu :(

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
kızlar siz belki buda dertmi diyeceksiniz ama benim için dert.çok gevezeyim farkındayım huyumun ama engel olamıyorum.konuştuğum zaman insanlar beni dinlesin saygı duysun isterim.ne boş konuşayım nede çok bilmiş eke olmak istiyorum.ağır başlı olayım istiyorum.bana verebileceğiniz tavsiyeler varmı...(sevdiğimi sanırım bu yüzden kaybettim.)yardım edin önerileriniz için şimdiden çooook teşekkürler:17:

bunun farkında olman da güzel çünkü bu huyu olanlar hiçbi zaman kabullenmezler,

emin olmadığın konularda kendine hakim olup sadece dinlemeyi deneyerek başlayabilirsin tabi boş konuştuğunu düşünüyorsan

ama şu da var seni kabul edicek insan bu şekilde kabulllenmeli sonuçta huy bu biraz susayım dersin sonra özüne dönersin

:) bizim oralarda '' eke'' kelimesi ,kartlaşmaya yakın olgunluk çağının sonunda anlamında kullanılır yaşı geçmiş bekarlara çok söylerler erkeklere özellikle eke oldun( tohuma kaçtın) evlen artık diye ,burda okuyunca gülümsedeim şuan çok iyi geldi :1: moralim bozuktu ..

bence ınsan değişmez tabı farkında olup dıkkatlı davranabılırsın ama buda sureklı olmaz

senı gevezeliğinle seven bırı çıkar karşına sonuçta kusursuz değiliz belkide senı bırakan sevgılı senın gevezeliğini arayacak

hayatım gevezeliğine ne önerisi bekliyosun :)) susucaksın işte :))

çok dinle ,az konuş.
söz gümüşse sükut altındır :)

Normalde çok konuşmam hatta hiç konuşmadığımda olur ama sevgilimin yanındayken susmak bilmem :)
O da bu huyumdan hiç şikayet etmez :)
Elbet bu huyunu seven biri çıkar karşına kendin gibi ol boşver :)

Back
X